Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ: «Νυν υπέρ πάντων ο αγών»

Φίλες και φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στον νομό Κιλκίς, Νικόλαος Ακριτίδης, Βασίλειος Γεωργουλάς και Χρήστος (Τάκης) Δανιηλίδης επιθυμούμε να εκφράσουμε, από καρδιάς, τις πλέον θερμές ευχαριστίες μας προς τους Κιλκισιώτες και τις Κιλκισιώτισσες, που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και μας επέλεξαν για να εκφράσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ έδωσε τη δύσκολη εκλογική μάχη χωρίς καμία δημοσιογραφική και οικονομική υποστήριξη. Εσείς που μας βοηθήσατε και βρεθήκατε στο πλάι μας με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, οφείλετε να αισθάνεστε ότι πράξατε το καθήκον σας απέναντι στην Πατρίδα και απέναντι στα παιδιά σας και τα εγγόνια σας επειδή δεν παγιδευτήκατε στις κομματικές αγκυλώσεις και τις εξαρτήσεις με τα δεσμά της συναλλαγής και σταθήκατε αληθινοί κληρονόμοι του αρχαιοελληνικού ιδεώδους της ελευθερίας και της δημοκρατίας.
Με αφορμή, όμως, διάφορες επαναλαμβανόμενες κακόβουλες πληροφορίες σε τηλεοράσεις, blogs και ιστοσελίδες του διαδικτύου ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κος Γ. Καρατζαφέρης πρόκειται να ανακοινώσει την εκλογική συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΎΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ή «κόμμα των αποστράτων» όπως συχνά αποκαλείται, έχουμε να Δ Η Λ Ω Σ Ο Υ Μ Ε μετά παρρησίας τα παρακάτω:
«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, πιστός στο δημοκρατικό μας πολίτευμα, στο Σύνταγμα και κυρίως στις αρχές και στο καταστατικό του, δεν αποδέχθηκε καμία πρόταση συνεργασίας με κόμματα τα οποία είναι ένοχα και υπεύθυνα για την εξαθλίωση εκατομμυρίων συμπολιτών μας στην Πατρίδα μας. Δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, λόγω οικονομικής αδυναμίας.
Φαίνεται όμως ότι πολιτικοί, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση εξ’ αιτίας της αποτυχημένης πολιτικής τους, δεν διστάζουν να καταφεύγουν στα ψεύδη για να περισώσουν έστω και κάποιες πρόσκαιρες συμπάθειες ολίγων ωρών από ψηφοφόρους. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για το επίπεδο, το ύφος και το ήθος των όρων του εκλογικού αγώνα που σκόπιμα καλλιεργούν.
Η επόμενη μέρα για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, με όπλα την αποκτηθείσα εμπειρία, το δυναμισμό και τα οράματα των μελών και των 40.000 ψηφοφόρων του, θα είναι η συνέχιση των προσπαθειών του με γνώμονα την ανάδειξη των υγειών δυνάμεων που θα προσφέρουν στο τόπο υπηρετώντας την πατρίδα μας ανιδιοτελώς με νέο ήθος και ύφος με γνώση, εμπειρία και ικανότητα να διαχειριστούν τα κοινά και όρεξη για συνεισφορά και όχι για αυτοπροβολή.
Ο Μαραθώνιος όμως δεν τερματίστηκε ακόμη.
«Νυν υπέρ πάντων ο αγών»
Συνεχίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.