Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Π.Α.ΜΕ.: «Με σύμμαχο την τρομοκρατία και τις δυνάμεις καταστολής η Δημοτική Αρχή της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να προχωρήσει την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του μηχανουργείου του Δήμου»

"Στη σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων των Δήμων του Νομού Θεσσαλονίκης ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του μηχανουργείου του Δήμου οι δυνάμεις των ΜΑΤ κατ’ εντολή του Δήμαρχου Γ. Μπουτάρη χτύπησαν εργαζόμενους και έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών. Με απειλές, τρομοκρατία και τις δυνάμεις καταστολής μπροστά, η «κεντροαριστερή» δημοτική αρχή θυσιάζει τους εργαζόμενους και τα χρήματα του λαού της πόλης για να περάσει την αντεργατική της πολιτική, για να παραχωρήσει αρμοδιότητες σε μεγαλοεπιχειρηματίες και να διασφαλίσει τα κέρδη τους. Έδειξε και πάλι καθαρά ποια είναι η ανάπτυξη που προωθεί αυτή και οι πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν. Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή Θεσσαλονίκης και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στην οργάνωση της πάλης ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και την νέα αντεργατική θύελλα που έρχεται."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.