Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Απάντηση Καρατζαφέρη στη δήλωση Μέρκελ

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Η προτροπή της κας Μέρκελ δεν είναι μόνον απαράδεκτη παρέμβαση είναι ένα ακόμη προκλητικό λάθος της Γερμανικής πολιτικής που μας εξοργίζει. Επί της ουσίας, ούτως ή άλλως οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είναι ένα δημοψήφισμα. Και το αποτέλεσμά τους ας είναι βέβαιοι οι Ευρωπαίοι φίλοι μας ότι θα είναι Ευρωπαϊκό. Θα είναι ΝΑΙ στην Ευρώπη ΝΑΙ στο Ευρώ. Μπορεί να είμαστε, και δίκαια, οργισμένοι. Να είμαστε επαναστατημένοι αλλά δεν παύει πάνω από όλα η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, να είμαστε υπεύθυνοι Έλληνες Πατριώτες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.