Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη για την Γιορτή της Μητέρας

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μία ξεχωριστή ημέρα για όλους μας. Είναι ημέρα τιμής στη θυσία, την αφοσίωση, την παντοτινή & ανιδιοτελή αγάπη. Την ημέρα αυτή τιμούμε αλλά και αναγνωρίζουμε την προσφορά και το πολύτιμο έργο της κάθε μητέρας, που μας προσέφερε τη ζωή, συνεχίζει να μας προσφέρει γνώση και να μας δίνει δύναμη. Ένα έργο που στις ημέρες μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό και που είναι το ίδιο σημαντικό για την οικογένεια αλλά και για την κοινωνία. Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να καταθέσουμε τον σεβασμό μας και την ευγνωμοσύνη μας στις μητέρες όλου του κόσμου. Είναι, επίσης, μια καλή ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στη συντεταγμένη Πολιτεία τις ανεκπλήρωτες μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της απέναντι στο ιερότερο πρόσωπο της ζωής μας, ώστε η κάθε ημέρα να αποτελεί μια διαρκή αναγνώριση και τιμή. Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, εύχομαι σε όλες τις μητέρες Χρόνια Πολλά -με υγεία, για να’ χουν δύναμη να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.