Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αυτοκτόνησε ο ανθυπασπιστής που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε ανήλικους και παιδική πορνογραφία

Δεύτερο σοκ για την Πολεμική Αεροπορία! Ο ανθυπασπιστής που είχε συλληφθεί με κατηγορίες για κατοχή υλικού παιδική πορνογραφίας και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου,αυτοκτόνησε μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας!
Ο 34 χρονος ανθυπασπιστής, κρεμάστηκε με τα κορδόνια του.
Ο ανθυπασπιστής που υπηρετούσε στη Μοίρα ΓΕΑ είχε συλληφθεί από στελέχη της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ειδικότερα, μετά από ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έρευνα στο σπίτι του 34χρονου στην Αττική, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας, ένας εξωτερικός και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, καθώς και εβδομήντα εννέα (79) ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι.
Διαβάστε την ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
''​Το Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 και ώρα 07:30,ο 34χρονος κρατούμενος στην Αερονομία,Ανθυπασπιστής Κ.Μ. βρέθηκε απαγχονισμένος, εντός του χώρου κράτησης.
Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε συνεργείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εξερεύνηση του χώρου.
Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέαςκαι θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.