Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατική Αριστερά: Αντιδράσεις στην πρόταση Μέρκελ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Κατηγορηματικά αντίθετος με την πρόταση της κ. Μέρκελ για διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα με το ερώτημα της παραμονής ή όχι στο ευρώ, είναι ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος μάλιστα κάλεσε την κ. Μέρκελ αν επιμένει στο δημοψήφισμα, ας το κάνει η ίδια στη χώρα της.
«Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε δημοψήφισμα. Είμαστε μέσα στην Ευρώπη, είμαστε μέσα στο ευρώ, και καμία διαδικασία δεν προβλέπει είτε να βγούμε μόνοι μας είτε να μας βγάλουν από το ευρώ» τόνισε συγκεκριμένα Πάνος Καμμένος, απόψε μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς. Όπως είπε ο κ. Καμμένος «αν η Γερμανία, η κ. Μέρκελ, επιμένει σε δημοψήφισμα, ας το κάνει για τη χώρα της, ας το κάνει για τη Γερμανία αν θέλει να παραμείνει εκείνη στο ευρώ».
ΚΚΕ Το ΚΚΕ απορρίπτει και καταγγέλλει τον εκβιασμό περί διενέργειας δημοψηφίσματος που έθεσε η Α. Μέρκελ με το ερώτημα «ευρώ ή δραχμή». Πέρα από το γεγονός ότι αυτό δεν μπορεί να διενεργηθεί από υπηρεσιακή κυβέρνηση, αποτελεί ωμό εκβιασμό σε βάρος του λαού και στήριξη στα κόμματα του «ευρωμονόδρομου» και στην ελληνική πλουτοκρατία. Είναι επίσης μία ακόμα απόδειξη ότι η κατάργηση των μνημονίων και των βάρβαρων μέτρων απαιτεί σύγκρουση με την ΕΕ. Το ΚΚΕ είναι γνωστό ότι καλεί το λαό με τους δικούς του όρους να οργανώσει την πάλη του και με δική του πρωτοβουλία να βγάλει ο ίδιος την Ελλάδα από την ΕΕ. Θα προχωρήσει έτσι μπροστά με δικό του σχεδιασμό και στόχο, πράγμα που είναι τελείως διαφορετικό από το να την βγάλουν οι άλλοι από την ΕΕ. Γιατί λύση υπέρ του λαού σημαίνει: Αποδέσμευση από την ΕΕ, με λαϊκή εξουσία και μονομερή διαγραφή του χρέους.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΗ πρόταση Μέρκελ για δημοψήφισμα αποτελεί ωμή παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική ζωή της χώρας. Προφανής της σκοπός η τρομοκράτηση του ελληνικού λαού και η κάμψη της θέλησής του να πολεμήσει το εθνοκτόνο μνημόνιο.
Παρά τις όποιες διαψεύσεις της γερμανικής κυβέρνησης, ο θόρυβος που ήδη δημιουργήθηκε, πέτυχε απόλυτα τον παραπάνω σκοπό. Ο «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» καλεί όλους τους Έλληνες να αντισταθούν στους ξένους δυνάστες της χώρας και τους εγχώριους τοποτηρητές τους. Ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία συνεχίζεται
ΔΗΜΑΡΗ κυρία Μέρκελ επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πολίτες. Αποτελεί απαράδεκτη ενέργεια και μάλιστα την ώρα που η χώρα πορεύεται προς εκλογές. Η κυρία Μέρκελ οφείλει να αντιληφθεί ότι το πολιτικό περιβάλλον της Ευρώπης αλλάζει. Οι Έλληνες πολίτες στις εκλογές του Ιουνίου θα ψηφίσουν για το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.