Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Φλωρίδης: Όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως «όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Γιώργος Φλωρίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και επεσήμανε πως «εάν πάρει κάποιος το πρόγραμμά του για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και όλα όσα συμπυκνώνουν αυτά που μας χρεοκόπησαν, βλέπουμε ότι όσοι πήγαν να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ, βλέπουν ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ».
O κ. Φλωρίδης σημείωσε πως «ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα. Αυτήν τη στιγμή το ύψιστο εθνικό συμφέρον διακυβεύεται από την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ».

12 σχόλια:

  1. O Παπανδρέου δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο τα έθνικα συμφέροντα ... αλοίμονο όλη αυτή την αμερικάνικη συμπαράσταση στον Ανδρέα πως να την αξιολογήσουμε!!!
    Τώρα που το παρασιτικό πασοκ πήγε στο σύριζα και καθάρισε αυτός ο χώρος μπορείς να ξαναγυρίσεις στο πασόκ... μεγάλε επαναστάτη και καθαρέ Φλωρίδη αλλά για θυμίστε μας πόσα χρόνια ήσασταν εκεί και τι κάνατε εσείς ως υπουργός για το Κιλκίς;;;;;
    Πως τολμάνε κάποιοι άνθρωποι να κάνουν ακόμα κριτική είναι φοβερό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην ανυσηχειτε,το υγιες πασοκ ξερει: ΔΗΜΑΡ
    Γιατι τοσος πονος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγα ποιό αριστερά αλλά δεν δέχομαι να λέτε για παράσιτα που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Συνειδητά έφυγαν όλοι γιατί πλέον κενά γράμματα απαρτίζουν την σύνθετη λέξη σοσιαλδημοκρατία ομοίως με κενές λέξεις που απαρτίζουν τις σύνθετες νεοφιλελευθερισμό, χριστιανοδημοκρατία, ευρωκαπιταλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς ο κ. Φλωρίδης δεν εννοεί τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι παρέμειναν σταθεροί στις αριστερές τους θέσεις όταν το ΠΑΣΟΚ μετακινήθηκε δεξιά.Όσον αφορά το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ (διαπλεκόμενοι, συνδικαλιστές, κομματάρχες κ.λ.π) θα μετακινηθούν μετά τις εκλογές ανάλογα με το αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσε τις υπερβολές Χαραλαμπίδη. Κάτι τέτοιοι σαν τον Ραμπίδη αξίζουν να τα ακούνε. Είναι άτομα που μονο να γλυφουν ξέρουν. Μην τους καλύπτεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑΣ Κ.Λ.Π ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΛΙ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΞΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ 100,000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είδα ποτέ να σβήνονται σχόλια προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τους υποψηφίους του!
    Χούντα και μικροπολιτική και στο Κιλκίς απο την οικογένεια Φλωρίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι φανερό (για όποιον θέλει να το δει) ότι ο κ.Φλωρίδης, δεν αναφέρεται στον απλό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά στους μεγαλοσυνδικαλιστές του, στους εκδότες που κάποτε το στήριζαν και τώρα κάνουν πρωτοσέλιδα αφιερώματα στον Τσίπρα κλπ. Αναγνωρίζει κάποιος τον εαυτό του σ' αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sok to pasok autodunamo gia panta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρασιτο μεγαλο εισαι κ.φλωριδη, επαγγελματια πολιτικέ, εφεδρεια του συστημαστος, εισαι αρχιδιαπλεκομενος και το ξερεις. Ασε ησυχο το συριζα(δεν ειμαι), αυτος τουλαχιστον δεν εχει κυβερνησει. Εσυ που με τις πολιτικες που υπηρετεις μια μερα θα κληθεις να λογοδοτησεις. Τώρα οσο υπαρχει μπομπολας και αλλοι θα προβαλεσαι μεχρι να κλεισει η αυλαία. "Το υψιστο εθνικο μας συμφερον" ειναι να μαυρισουμε τις πολιτικες που μας εφεραν εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.