Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

"Οι οίκοι ανοχής ήταν γεμάτοι παιδιά"!

Λεπτομέρειες σοκ έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τους ελέγχους που γίνονται στους 700 παράνομους οίκους ανοχής που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τους πελάτες που "επισκέπτονταν" την 22χρονη Ρωσίδα φορέα του Aids. Τα κλιμάκια των γιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν ότι μέσα στον οίκο ανοχής επί της οδού Αχαρνών και Φώκαιας- όπου συνελήφθη η 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλος φορέας του Aids- ήταν γεμάτος παιδιά. Οι νεαροί έναν ουρές για μια «επίσκεψη» στην 22χρονη Ρωσίδα καθώς δεχόταν να συνευρεθεί μαζί τους χωρίς προφύλαξη λαμβάνοντας μεγαλύτερη αμοιβή. Όπως περιέγραψε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο (ΝΕΤ):
"Πήραμε κόσμο από τις εκδιδόμενες στην οδό Αριστοτέλους, στην οδό Αχαρνών και πλατεία Βάθη και από εκεί βρήκαμε αυτές τις πάρα πολλές περιπτώσεις. Εκεί βέβαια τα ναρκωτικά με την πορνεία είναι ένα. Είναι ένα, είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όταν τα λέγαμε αυτά, δεν πείθαμε ούτε τους Έλληνες, οι οποίοι μας «γράφανε» κανονικά στα παλιά τους τα παπούτσια, όταν έγινε ο έλεγχος στον οίκο ανοχής Αχαρνών και Φωκαίων, ήτανε γεμάτος παιδιά μέσα».
Ο κ.Λοβέρδος μίλησε για πιτσιρίκια που στριμώχνονταν για να κάνουν σεξ με την 22 Ρωσίδα Ιερόδουλο και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «είναι «μαγκιά» να μην πάρεις προφυλάξεις. Δηλαδή πληρώνουν κάτι παραπάνω. Πάνε σε αυτήν επειδή αυτή δέχεται χωρίς προφύλαξη. Και βεβαίως δέχονταν χωρίς προφύλαξη γιατί το ήξερε ότι είναι άρρωστη. Γιατί δεν φοβότανε αυτή."
http://www.iatropedia.com

1 σχόλιο:

  1. Η προσφορά και η ζήτηση...Τι κρίμα ότι υπάρχουν οι πωλήτριες και οι αγοραστές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.