Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο Δημοκρατικής Αριστεράς

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ευχαριστούν όσες και όσους βοήθησαν και ψήφισαν το ψηφοδέλτιο του κόμματός μας στο Νομό Κιλκίς. Όλα τα μέλη και οι φίλοι της Δημοκρατικής Αριστεράς δώσαμε έναν όμορφο αγώνα και πετύχαμε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, που δείχνει ότι το επιχείρημα και η αλήθεια αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς. Το αποτέλεσμα της 6ης Μαϊου μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προκειμένου να αυξήσουμε την πολιτική μας παρουσία προς όφελος του Ελληνικού λαού, που χειμάζεται από τη βαρβαρότητα του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Όλοι μαζί θα δώσουμε τους αγώνες της επόμενης ημέρας με αταλάντευτη πίστη στη θέση που οδηγεί στην απαγκίστρωση από το μνημόνιο, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.