Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Συλλήψεις ατόμων για αυτόφωρα αδικήματα στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς και στο Μοσχοχώρι Πιερίας

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Παλαιό Αγιονέρι Κιλκίς, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 45 ετών, διότι σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν (1) κυνηγετική καραμπίνα και (3) κυνηγετικά φυσίγγια.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.
Συνελήφθη επίσης χθες το βράδυ στο Μοσχοχώρι Πιερίας, ένας ημεδαπός 27 ετών, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, διότι αφού παραβίασε τα παγκάρια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μοσχοχώρι, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 26 € και διάφορα μικροαντικείμενα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιερέα του Ναού, ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 27χρονος την 04.05.2012 στην Κατερίνη, αφαίρεσε από τον χώρο πλυντηρίου πρατηρίου υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας ενός 46χρονου ένα μηχάνημα (πιεστικό νερού) αξίας 1500 €.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.