Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Στον τόπο που γεννήθηκα…στην Ουρανούπολη!

Μοναδική ως προς το περιεχόμενό της θα είναι η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» αυτής της Κυριακής. Η ομάδα της εκπομπής επισκέπτεται έναν ευλογημένο τόπο, την Ουρανούπολη του νομού Χαλκιδικής.
Δείτε τις μονές του Αγίου Όρους σε μια μαγευτική κρουαζιέρα ενώ θα απολαύστε αγιορείτικο «χταπόδι με μακαρονάκι».
Ενημερωνόμαστε για την πλούσια ιστορία του τόπου: για τον Πύργο που χρονολογείται από το 14ο αιώνα και τη Μονή Ζυγού την μοναδική εκτός Αγίου Όρους -επισκέψιμη από γυναίκες. Ανακαλύπτουμε τα πανέμορφα νησιά Δρένια, από τις ομορφότερες παραλίες του νομού.
Επισκεπτόμαστε τις εκκλησιές , ενώ οι κυρίες μας δείχνουν τα περίφημα χαλιά του τόπου με τα βυζαντινά σχέδια και την τέχνη τους.
Οι χοροί του τόπου «κλέβουν την παράσταση» φυσικά μπροστά στον πύργο του χωριού ενώ τα φαγητά κερνούν όλους όσους ήρθαν (και τους τουρίστες)
Αυτή την Κυριακή 27 Μαίου στις 12:00 στην τηλεόραση της 4Ε (και στον ΟΤΕ TV, conn- x, hellas sat) . Την ίδια ώρα παγκόσμια όπου χτυπά καρδιά Έλληνα μέσω δορυφόρων αλλά και διαδικτύου..
Σε επανάληψη την Τετάρτη 30 Μαίου στις 16:40


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.