Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αυτοί είναι οι τρεις βουλευτές της Ν.Δ. που χάνουν την έδρα τους λόγω Ντόρας

Στα ... κεραμίδια έχουν ανέβει οι τρεις βουλευτές της Ν.Δ. που ακόμα κι αν επαναληφθεί η πρωτιά του κόμματος στις εκλογές κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής λόγω της συνεργασίας με τη Δημοκρατική Συμμαχία.
Πρόκειται για τον Γιώργο Δεικτάκη στο Ηράκλειο, τον Κώστα Γύπαρη στα Χανιά και την Διονυσία Αυγερινοπούλου στην Ηλεία.
Ο κ. Δεικτάκης εξελέγη τρίτος στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου μετά τον Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον Μάξιμο Σενετάκη.
Με την προχώρηση του Λευτέρη Αυγενάκη , ο κ. Δεικτάκης είναι πιθανόν να μην επανεκλέγει στην περίπτωση που η Ν.Δ. είναι πρώτο κόμμα. Ο κ. Δεικτάκης ο οποίος διετέλεσε σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την περίοδο της πρωθυπουργίας του, είχε εκλεγεί βουλευτής και τις περιόδους 2000- 2004 και 2004-2007.
Στα Χανιά ο Κώστας Γύπαρης ήρθε τρίτος και... καταϊδρωμένος αφού δεν ξεπέρασε τους 2000 σταυρούς. Ωστόσο , ήδη το περιβάλλον του, εκφράζει σφοδρές αντιδράσεις καθώς εφόσον τοποθετηθεί ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης επικεφαλής τότε θα βρεθεί στην τέταρτη θέση της λίστας της Ν.Δ. με μηδενικές πιθανότητες επανεκλογής.
Ο κ. Γύπαρης είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος που εκλέγεται για πρώτη φορά. Ήταν αντινομάρχης και αναπληρωτής νομάρχης Χανίων και το 2009 δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής ενώ το 2010 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό Πλακιωτάκη.
Για την Διονυσία Αυγερινοπούλου η εκλογή της στην Ηλεία ήταν η πρώτη με σταυρό αφού διετέλεσε βουλευτής Επικρατείας από τις εκλογές του 2009. Ήρθε δεύτερη με σημαντική διαφορά από τον Κώστα Τζαβάρα αλλά αντιδρά έντονα καθώς ο Γιώργος Κοντογιάννης που θα πάρει την δεύτερη και πιθανότατα εκλόγιμη θέση ήταν υποψήφιος με την ΔΗΣΥ στην Β΄ Αθηνών και όχι στην Ηλεία.
Πάντως, επειδή ο κ. Κοντογιάννης εκλεγόταν συνεχώς πρώτος βουλευτής από το 2004 και μετά θεωρείται ότι θα ενισχύσει σημαντικά το τοπικό ψηφοδέλτιο και ενδεχομένως η Ν.Δ.- αν φυσικά είναι πρώτο κόμμα- να βγάλει τρεις βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.