Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εκδήλωση ενημέρωσης και συμβούλευσης για σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Αφουγκραζόμενη την οικονομική δυσχέρεια και την υψηλή ανεργία της χώρας μας, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, η iCon International Training (www.icon.gr) αποφάσισε να πραγματοποιήσει δυο ενημερωτικές εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο, στην Ξάνθη και τη Θεσσαλονίκη. Είναι ευκαιρία για κάθε άτομο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναν ανταγωνιστικό τίτλο σπουδών με διεθνή αναγνώριση και παράλληλα ένα εισιτήριο για επαγγελματική σταδιοδρομία, να δηλώσει συμμετοχή έγκαιρα!
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει ένας σημαντικός και αυθεντικός τίτλος σπουδών επιπέδου προπτυχιακού, μεταπτυχιακού, διδακτορικού, από αξιόλογα πανεπιστήμια, είτε σε μορφή ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης – distance learning (δηλαδή χωρίς να φύγετε από τον τόπο σας, χωρίς να αφήσετε τη δουλειά σας, χωρίς ταλαιπωρία και περιττά έξοδα), είτε στο εξωτερικό (ανάληψη διαδικασίας αιτήσεων, εξεύρεση Πανεπιστημίου, εγγραφή, διαμονή), δηλώστε συμμετοχή σε εκείνη τη δωρεάν εκδήλωση συμβούλευσης και ενημέρωσης που σας διευκολύνει περισσότερο. Η ενημέρωση στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί στις 30/5, ενώ στη Θεσσαλονίκη την επομένη, 31/5, στην οδό Μητροπόλεως 34.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
· 17:30-18:45 εξατομικευμένη συμβούλευση από έμπειρα στελέχη μας
· 18:45-19:00 διάλλειμα για μπουφέ
· 19:00-19:30 αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών
· 19:30-21:00 συμπληρωματικός χρόνος για εξατομικευμένη συμβούλευση
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν προγράμματα για τις επόμενες ενάρξεις Ιουλίου και Σεπτεμβρίου 2012 των προγραμμάτων των Πανεπιστημίων διαφόρων χωρών, όπως Μεγάλης Βρετανίας (Leicester, Heriot Watt Εδιμβούργου, Salford, Bournemouth), Ολλανδίας (HZeeland University και Saxio), Γερμανίας και άλλων.
Για κράτηση θέσεων, λόγω περιορισμένου αριθμού, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 – 92 48 534, 210 – 92 48 065, και στα www.icon.gr και info@icon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.