Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Το σχόλιο αναγνωστών της ημέρας

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Επικοινωνία": 
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ
Ζητείται υπευθυνότητα, στιβαρότητα, διαύγεια, αποφασιστικότητα, ζητείται ΕΛΛΗΝ ισχυρός άνδρας, ο οποίος θέλει και μπορεί να επανιδρύσει το ταλαίπωρο τούτο κράτος το οποίο εμπλέκεται για μια ακόμη φορά σε περιπέτειες, εκ των ων ουκ ανευ.
Ζητείται φως, ζητείται ελπίς, ζητείται άδολος νους και ισχυροπράγμονας ηγέτης που θα σταθεί έμπροσθεν των εμποδίων και κάθε λογής αρνήσεων, χωρίς να ιδρώνει, χωρίς να μέμφεται, αναδεικνύοντας πως το γένος τούτο το ελληνικό παρέμεινε ΟΡΘΙΟ πολλάκις στο διάβα της ιστορίας (για την οποία τοποθετούμαι σθεναρά στην αξία της και στην ανάγκη γνωσιακής σχέσης ώστε να στηρίζουμε όλοι το ανάστημά μας σε επίδοξους κλέφτες και διαστρεβλωτικές σελίδες της).
Εν τούτοις δεν ξεχνώ , πως στη διαχείριση τούτης της κρατικής ύπαρξης από ....εως..... κάποιοι έδωσαν ψυχή τε και σώματι και ουκ ολίγα χρήματα για να ισχυροποιήσουν τον εαυτό τους , να δημιουργήσουν σχέσεις αμφίδρομες τέτοιες που, σήμερα θα τις ονόμαζα "Γόρδιο Δεσμό". Και όλοι, μα όλοι ,μικροί, μεγάλοι, πρώτοι κ έσχατοι, γνωρίζουμε ποιος "έλυσε" εκείνον το ΔΕΣΜΟ και πώς.
Επειδή υπήρξε κάποτε ο Αλέξανδρος ο ευφυής , Έλλην και Μακεδών, ο Μέγας όπως τον αποκάλεσε η ιστορία ,και ουδείς εδυνήθη να το αμφισβητήσει ποτέ, θεωρώ αναγκαία την αναζήτηση προσώπου(ας μην γίνουν συνειρμοί με το γένος) «ΚΡΑΤΙΣΤΟΥ» φέροντα μαζί του αλήθεια εν παντί καιρώ.
Αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι ανά την επικράτεια αναζήτησαν ένα νέο μήνυμα ή παρέμειναν πιστοί στο δόγμα της παλιάς κομματικής ύπαρξης του ίδιου κράτους με τα ίδια πρόσωπα με τις ίδιες επαναλαμβανόμενες θέσεις , προτάσεις και αντιλήψεις που ξεπερνούν την έννοια της συνεχής ακολουθίας και διεκδικούν τη θέση της ηλίθιας αειφορίας.
Μήπως τελικά υπολειπόμεθα της έρευνας και αναζήτησης, αφού ό,τι προβάλλεται στα ΜΜΕ είναι πιο ισχυρό από την προσωπική διερεύνηση και κάθε τι νέο προβάλλεται ως παλαιό , ενδεδυμένο της μετανεωτερικής εποχής ;
Καιρός γαρ εγγύς .Απευθύνομαι στη συνείδησή μου και τονίζω πως εσύ Πατρίδα μου με μεγάλωσες και μου έδειξες το δρόμο να παλεύω όταν απειλούμαι, να υπερασπίζομαι όσα μου ανήκουν , να διεκδικώ ό,τι αρμόζει σε κάθε ΈΛΛΗΝΑ και ΕΛΛΗΝΙΔΑ αυτού του τόπου , να χαιρετίζω τη σημαία μου η οποία ουδέποτε υπήρξε ένα κομμάτι πανί αλλά ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ (, ένδειξη θρησκευτικής ευλάβειας , σύμβολο σοφίας ,σύμβολο ελευθερίας) για την οποία έδωσαν χωρίς αντάλλαγμα το αίμα τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΣΣΕΣ. Τώρα Πατρίδα μου , που πλήθυναν οι φαύλοι πού ν αναζητήσω την αναγέννηση του τόπου μου;
Νέο μήνυμα αναζητείται………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.