Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση Τροχαίας για ρυθμίσεις στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Αθηνών (Π.Α.Θ.Ε.) λόγω εργασιών συντήρησης

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, η Ε.Υ.Δ.Ε. Συντήρησης Αυτ/μων / Τ.Ε.Ε. Συντήρησης Κ. Μακεδονίας έχει προγραμματίσει την εκτέλεση εργασιών επισκευής των φθορών-βλαβών της γέφυρας του ποταμού Αξιού, στην Εθνική οδό Θεσ/νίκης – Αθηνών (Π.Α.Θ.Ε.) στο κλάδο πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.
Συνεπεία των εργασιών: 
-Η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτ/μο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Αξιού(Χ.Θ. 485+000) και για μήκος περίπου πεντακοσίων(500) μέτρων, στο ρεύμα πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, θα διεξάγεται από μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας ελάχιστου πλάτους 4,50μέτρων, ενώ η αντίστοιχη εργοταξιακή σήμανση θα εκτείνεται σε μήκος περίπου δύο(2) χιλιομέτρων πριν από τη γέφυρα. - Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο κλάδο πορείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη δεν θα επηρεαστεί κατά τη διάρκεια των εργασιών. -Οι εργασίες καθώς και ο περιορισμός της κυκλοφορίας θα διαρκέσουν εκατό(100) ημέρες, με έναρξη αυτών τη Δευτέρα 14-5-2012.
Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από την Υπηρεσία μας.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Υπηρεσία μας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κινούνται στις περιοχές των έργων, να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.