Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Γιώργος Φραγγίδης: "Πάντα δίπλα στον πολίτη"

Με την σημερινή του πολιτική ομιλία χθες βράδυ στην πόλη του Κιλκίς ο Γιώργος Φραγγίδης ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία. Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, σε μία μεστή και δυναμική ομιλία ο Γιώργος Φραγγίδης μίλησε μεταξύ άλλων για τους 10 μήνες που είναι βουλευτής τονίζοντας ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρξε εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για τον ίδιο καθώς βρισκόταν μεταξύ της οργής του λαού και του συμφέροντος της πατρίδας.

Τόνισε ότι η χώρα, "περνά έναν εφιάλτη. Πολλοί έχουν χάσει τις δουλειές τους, έχουν μειωθεί οι αποδοχές και οι συντάξεις τους... Στο ΠΑΣΟΚ είχαμε παλινωδίες και κάναμε πολλά λάθη σε σχέση με τον επιμερισμό των θυσιών, όμως δεν λακίσαμε δεν φύγαμε. Μείναμε και αγωνιστήκαμε".
Μεταξύ άλλων επέκρινε τα υπόλοιπα κόμματα για την ανεύθυνη στάση τους, λέγοντας τα εξής: Για τον Αντ. Σαμαρά ότι έχει το θράσος να ζητεί την ψήφο του ελληνικού λαού, και ενώ έκανε τον αντιστασιακό έκανε την κωλοτούμπα με την ψήφιση του νέου μνημονίου, ενώ για την αριστερά δήλωσε ότι μιλά εκ του ασφαλούς και έξω από το χορό.
Κριτική όμως έκανε και στην Ευρώπη λέγοντας ότι τους τελευταίους μήνες η τελευταία έχει επιδείξει ένα σκληρό και συντηρητικό πρόσωπο, έχοντας ως επίκεντρο όχι τον άνθρωπο -όπως θα έπρεπε- αλλά τις απρόσωπες αγορές.
Αναφερόμενος στο πρόσωπό του είπε ότι "εγώ δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και την πολιτική την βλέπω σαν τη ζωή μου, σαν μια συνεχή προσπάθεια για το καλύτερο", ενώ όπως τόνισε "είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και θα είμαι πάντα δίπλα στον πολίτη γιατί αυτό με προστάζει η συνείδηση και η καρδιά μου".
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, κάλεσε τους Κιλκισιώτες να συστρατευθούν μαζί του και να τον εκλέξουν βουλευτή, ώστε να βρεθεί στη Βουλή, όπου θα έχει φωνή και το Κιλκίς, αλλά και όλοι οι Κιλκισιώτες.
Τον βουλευτή προλόγισε ο Γιάννης Τσιτουρίδης διευθυντής του ακτινολογικού στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο οποίος τόνισε ότι ο Γ. Φραγγίδης είναι ένας νέος άνθρωπος με νέες ιδέες, ένας άνθρωπος ήπιων τόνων και αγαπητός σε όλους που έχει παράξει έργο και έχει δώσει τις εξετάσεις του τις οποίες πέρασε με άριστα. Εξάλλου όπως τόνισε, την ποιότητα του χαρακτήρα του αλλά και στις ικανότητές του, τις απέδειξε κατά την περίοδο που ήταν διοικητής στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης, το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε "το έκανε νοσοκομείο".