Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σπίτια και Πολυκατοικίες

Γράφει ο Αθανάσιος Τατάρογλου
Φοιτητής του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ.
Πρόεδρος Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Τις τελευταίες μέρες και μετά από την ανοιχτή πρόσκληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά βλέπουμε πολλά ενοικιαστήρια σε σπίτια και πολυκατοικίες. Όλοι σπεύδουν να δηλώσουν (όχι στην εφορία όπως θα έπρεπε αλλά σε κανάλια και social media) τις μόνιμες(;) κατοικίες τους. Ακούμε λοιπόν υποψήφιους διαφόρων κομμάτων, εντός και εκτός συνόρων του Κιλκίς, να λένε ότι το σπίτι τους είναι η Νέα Δημοκρατία. Ξαφνικά έγινε ο Αντώνης Σαμαράς διαχειριστής της πολυκατοικίας όπου όλοι διέμεναν αλλά κανείς δεν πλήρωνε το… νοίκι;
Όπως και να έχει επειδή η Νέα Δημοκρατία ήταν και είναι η μεγάλη δεξιά λαϊκή δημοκρατική παράταξη και σχεδόν όλοι οι <<ένοικοι>> βγήκαν από τα σπλάχνα της, είναι ευπρόσδεκτοι. Εξάλλου πάντα η Νέα Δημοκρατία ήταν οικοπεδούχος της πολυκατοικίας. Αλλά το ραγισμένο γυαλί δεν επανέρχεται τόσο εύκολα, για αυτό καλό θα ήταν να μην έχουμε αυταπάτες. Δεν είναι αποδεκτό να επανέρχονται με τους δικούς τους κανόνες όλοι όσοι αθέτησαν συμφωνίες γιατί πλέον είναι αναξιόπιστοι. Για αυτό λοιπόν και επειδή όταν δεν υπάρχουν κανόνες δεν υπάρχει δικαιοσύνη καλό θα ήταν να ακούμε και όχι μόνο να μιλάμε.

7 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η Ν.Δ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.

    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Toso anaksiopistos kai politika tuxarpastos...kai tha ton loustoume pali sto kilkis????e twra den tin glutwnw tin xrusi augi...............

      Διαγραφή
  2. Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ....Ο ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ?????ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θανάσης Τατάρογλου22 Μαΐου 2012 στις 1:46 μ.μ.

    Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω...και να σας θυμίσω ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που υπερασπίστηκε τη Μακεδονία βάζοντας βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. ενώ νεολαίες άλλων παρατάξεων συμμετέχουν σε εκδηλώσεις...φιλοσκοπιανές.
    Όσο για την υπογραφή Ελληνόψυχος, πιστέψτε με θα μπορούσα και εγώ να έχω την ίδια. Ο πατριωτισμός και ο εθνισμός δεν είναι θέμα παραταξιακό.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΙΟ ΣΑΦΗΣ ΤΟ ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θανάσης Τατάρογλου25 Μαΐου 2012 στις 10:33 π.μ.

    Δεν είναι έτσι αγαπητέ/ή...Να σας θυμίσω ότι και τώρα τα Σκόπια ονομάζονται με σύνθετη ονομασία που περιέχει μέσα τη λέξη Μακεδονία και αυτή προβάλουν δημόσια γιατί γράφονται ως FYR Macedonia. Κι αυτό ακόμα είναι προκλητικό και πιστεύω πως όσο είναι στο χέρι μας δεν θα επιτρέψουμε κάτι παραπάνω από αυτό. Αν όμως δεχτούμε μια ονομασία από αυτές που αναφέρεται να ξέρετε ότι θα είμαι ο πρώτος που θα την καταδικάσει.Μαζί με όλη την Μακεδονία...Επίσης καλό θα είναι να βλέπουμε εκτός από αυτό και το θέμα της ΑΟΖ που λίγοι γνωρίζουν και μιλάνε για αυτό και όμως η επόμενη κυβέρνηση θα κλιθεί να ορίσει.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΘΑΝΑΣΗ, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ . ΤΟ 2008 Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Α.Ο.Ζ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ.ΕΒΛΕΠΕ ΙΣΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ(ΚΥΠΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΛΙΒΥΗ)ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.