Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Στο αυτόφωρο αρχιφύλακας στις Σέρρες, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, σε βάρος ενός Αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία. Ειδικότερα, χθες (24.05.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στις Σέρρες, ο Αρχιφύλακας ως πελάτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε κατάσταση μέθης, ενεπλάκη σε επεισόδιο με έτερο θαμώνα του καταστήματος και για εκφοβισμό πυροβόλησε με το ιδιωτικό πιστόλι μία φορά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μία 50χρονη ημεδαπή που εργαζόταν στο κατάστημα. Η 50χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο Αρχιφύλακας οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.