Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Γ. Γεωργαντάς: "Η χαλαρή ψήφος στρέφεται στα μικρά κόμματα, όταν είναι ακριβώς αυτό: μικρά!"

Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς παρέστη και συμμετείχε την περασμένη Παρασκευή 11 Μαΐου στη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και στην ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στους νεοεκλεγέντες βουλευτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γεωργαντάς στο περιθώριο της συνεδρίασης είχε εγκάρδια ολιγόλεπτη συνομιλία τόσο με τον κ,. Σαμαρά όσο και με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.
Σήμερα Δευτέρα 14 Μαίου ο κ. Γεωργαντάς θα βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς προσκάλεσε όλους (εν συνόλω 37) τους πρωτοεκλεγέντες βουλευτές της Ν.Δ. με τους οποίους επιθυμεί να έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση όπου και βεβαίως θα κατατεθούν οι θέσεις και απόψεις των νέων βουλευτών ενόψει και των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην ομιλία του στην νέα Κ.Ο. του κόμματος ο0 κ. Σαμαράς αφού ανέλυσε και αξιολόγησε το αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών αναφέρθηκε στην υπεύθυνη στάση του κόμματος κατά τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών και της ανάγκης σχηματισμού κυβέρνησης.
Ειδικότερα τόνισε:
«Κάνουμε ό,τι μπορούμε να αποτρέψουμε τις εκλογές γιατί δεν θέλουμε ο λαϊκισμός να βλάψει κι άλλο τη χώρα. Αν γίνουν εκλογές, που επαναλαμβάνω δεν πρέπει να γίνουν, το δίλημμα θα είναι καθαρό: ανάμεσα στο αντιευρωπαϊκό μέλλον της αριστεράς που βγάζει την Ελλάδα από το ευρώ από τη μία, και το ευρωπαϊκό μέτωπο που θέλει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ και την ανάπτυξη, από την άλλη».
Η χαλαρή ψήφος στρέφεται στα μικρά κόμματα, όταν είναι ακριβώς αυτό: μικρά! Όταν κανείς δεν φοβάται ότι μπορούν να κυβερνήσουν. Όταν πάψουν να είναι «μικρά» κι αρνούνται να αναλάβουν ευθύνες διακυβέρνησης, τόσο μπαίνουν στο μικροσκόπιο όλες οι θέσεις τους. Κι αν δει κανείς τι «μπουμπούκια» υπάρχουν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σας βεβαιώνω ότι πολλοί που τον ψήφισαν θα φύγουν τρέχοντας. Και να είστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός θα πληροφορηθεί όλες αυτές τις περίεργες θέσεις στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»
Τέλος ο κ. Σαμαράς απηύθυνε εκ νέου προσκλητήριο στις δυνάμεις της κεντροδεξιάς: «Το Ευρωπαϊκό μέτωπο θα συγκροτηθεί ακόμα από προσκλητήριο, που κάνουμε και από πρωτοβουλίες που θα πάρουμε για να υπάρξει και ενότητα σε όλη την κεντροδεξιά κλίμακα»

13 σχόλια:

  1. "Η χαλαρή ψήφος στρέφεται στα μικρά κόμματα, όταν είναι ακριβώς αυτό: μικρά"
    Ακριβώς αυτό! Η χαλαρή ψήφος πήγε δυστυχώς και στο κόμμα της ΝΔ. Γιατί δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά η ΝΔ δεν λογίζεται πλέον ως μεγάλο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΒΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ? ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ (ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ).ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΧΘΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιωργαντα με πολυ αλαζονια ξεκινησες .δε θα εχεις καλο τελος, ο καραμανλης σε ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάνει πια με τις εξυπνάδες του Συριζα.
      Οση ευθύνη και αν εχουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα χαλια της χώρας, αλλη τόση και μαλλον περισσοτερη εχει η Αριστερά στην Ελλαδα. Πρώτα γιατι πρεσβεύει μια ιδεολογία που δεν εφαρμόζεται πουθενά στον κόσμο (γιατι άραγε;)και δεύτερο γιατι ηταν το υπόβαθρο που βασίστηκε ο λαικισμός των δεκαετιών του 80 και 90 που μας κατέστρεψε. Και τώρα ο νέος λαικισμός του Συριζα θα μας γυρισει στη δραχμη και στη Δεκαετια του 60. Οσοι νεαρότεροι (που ψήφισαν τον Συριζα κατα προτίμηση) δεν εχουν ζήσει αυτην τη δεκαετία του 60 , ας προστρέξουν στη γνώση και στη σοφία της ιστορίας για να καταλάβουν οτι τα φτηνά λόγια που χαιδεύουν τα αυτιά μας, γιατι αυτα μας αρεσουν, θα μας οδηγησουν στο χειροτερο.

      Διαγραφή
  4. α ρε γιωργαντα. ας μη σε αναδεικνυε ο μπαλασκας κ ας μην εβγαινε ο συμπιλιδησ απο το ψηφοδελτιο και θα σου ελεγα που θα ησουν αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τόσο σε κόβει και μάλλον σε σου φτάνει. Δηλαδή ο Μπαλάσκας πως αναδείχθηκε. Ξεφύτρωσε νομάρχης και Δήμαρχος με δέκα κιλά. Και ο Συμπιλίδης πως αναδείχθηκε. Η πολιτική σου σκέψη και ανάλυση με συναρπάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ 1.38π.μ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ 10.06μ.μ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ, Η ΕΑΝ ΔΕΧΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, Ο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ .ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΦΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε γιωργαντα οι δημοσιογραφοι ειπανε οτι οι καινουργιοι χαθηκανε στουςδιαδρομους κ συ βρηκες κ καραμανλη κ σαμαρα κ συνομιλησες?κατεβα απο το αλογο .απευθυνεσαι κ σε νοημονες πολιτες΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αμα αμα αμα αν ειχαν τα τετοια ας κατεβαιναν........ο Γεωργαντας δεν εκανε στιγμη πισω και νομιζω οτι πηρε την πρωτια παλικαρισια γιατι μενει εδω εργαζεται εδω και αφουγκραζετε καθημερινα τα προβληματα της πολης......οσο για τον μπαλασκα εκανε γκαλοπ για να κατεβει οταν αποσυρθηκε ο Συμπιλιδης επερνε τηλεφωνα και ζυγιζε την κατασταση αλλα για καποιους λογους δεν κατεβηκε η μηπως δεν ισχυει κατι απο αυτα ?.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9:14
    ta lefta dose kai ase ta logia apo logia xortasame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ ΤΟ ΥΠΟΛ...
    ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.