Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αντίο στη φωνή των 70's. Πέθανε η «βασίλισσα της ντίσκο» Ντόνα Σάμερ

Η διάσημη τραγουδίστρια Ντόνα Σάμερ, που σφράγισε τη μουσική σκηνή των 70's, κερδίζοντας τον τίτλο της βασίλισσας της ντίσκο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο. Αφήνει πίσω της μεγάλες επιτυχίες όπως τα I Feel Love, Love To Love You Baby, Last  Dance, Hot Stuff καιLove's Unkind.
Μεγάλοι σταρ, από την Μαντόνα έως τον Ντέιβιντ Μπάουι και τον Μπρους Σπρίνγκστιν ήταν μεγάλοι θαυμαστές της βασίλισσας της ντίσκο.
Παραγωγός της Σάμερ ήταν ένα άλλο από τα ιερά τέρατα της ντίσκο, ο Ιταλός Τζόρτζο Μορόντερ.
Παρά την βεβαρυμένη κατάσταση της υγείας της, η Ντόνα Σάμερ βρισκόταν στη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός άλμπουμ στη Φλόριντα.
Η ντίβα της ντίσκο επιθυμούσε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, όπως δήλωσαν πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στον δικτυακό τόπο TZM.
Η Σάμερ γεννήθηκε στη Βοστόνη και άρχισε να τραγουδά γκόσπελ στη χορωδία της εκκλησίας της. Το πρώτο σόλο άλμπουμ της κυκλοφόρησε το 1971, αλλά ανέβηκε στην κορυφή το 1975 μαζί με τον Μορόντερ και το θρυλικό Love to Love You Baby.

http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.