Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Στοιχεία και φωτογραφίες ακόμη 5 ιερόδουλων φορέων του AIDS

Σχετικά με πραγματοποίηση κοινής δράσης Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) στο κέντρο της Αθήνας, κατά την οποία σχηματίσθηκε δικογραφία κατά πέντε (5) εκδιδομένων γυναικών για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων, καθότι βρέθηκαν HIV οροθετικές, δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες των πέντε (5) αυτών γυναικών.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω πέντε γυναικών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS), μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

Πρόκειται για τις:
(επ) MARINOVA (ον) KRASIMIRA του KRASIMIR και της TOTKA, η οποία γεννήθηκε στις 03-09-1991 στη Βουλγαρία, άστεγη

(επ) ARKHIPOVA (ον) EVGENIA του MIHAIL και της NINA, η οποία γεννήθηκε στις 15-05-1979 στη Ρωσία και κατοικεί στην Αθήνα

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ρεβέκκα του Λουκά και της Τρισεύγενης, η οποία γεννήθηκε στις 04-02-1976 στην Πάτρα, άστεγη

 ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ Ελένη του Παναγιώτη και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε στις 19-02-1968 στο Καζακστάν και κατοικεί στο Αιγάλεω Αττικής

ΔΡΕΤΤΑ Αικατερίνη του Αντωνίου και της Δημητρούλας, η οποία γεννήθηκε 07-09-1980 στην Αθήνα και κατοικεί στο Κορωπί Αττικής

6 σχόλια:

  1. και αυτές είναι θύματα του συστήματος .ποιός ξέρει τι τις τάξανε και τις βάλανε σε αυτο το δρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den tha prepe na dimosieuontai kai oi fotografies ton andron pelaton tous pou pigan xoris profilaksi me tis ginaikes aftes kai meta plagiasan me tis ginaikes kai tis kopeles tous......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά.Να σκεφτούμε όμως ότι στο μέλλον και δη στο άμεσο, μπορεί οι σύζυγοι ή οι σύντροφοι αυτών που πήγαν με τις παραπάνω οροθετικές να συνάψουν σχέσεις με άλλους άνδρες και να τους μεταφέρουν τον ιό (εν αγνοία τους βέβαια).Για ασφαλέστερη λοιπόν προστασία του κοινού...επιβάλλεται η δημοσίευση των ονομάτων και των φωτογραφιών των συζύγων και των συντρόφων όσων πήγαν με τις παραπάνω, για μελλοντική προστασία ανύποπτων συνανθρώπων μας!!!!!!

      Διαγραφή
  3. TIN IPOGRAFI KAI KATI ALO DEN TI VAZOUME OPOU NANE..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.