Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ψήφισμα 41ου τακτικού συνεδρίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Η εμφάνιση των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής που δημαγωγούν και ντύνονται με τον μανδύα του σωτήρα του λαού είναι πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων.
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους νοσταλγούς του Χίτλερ, του Μεταξά και του Παπαδόπουλου να εξαπολύουν τις επιθέσεις τους απέναντι σε μετανάστες, σε φοιτητικές και μαθητικές καταλήψεις, σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας, σε οποιονδήποτε δεν χωρά στα δικά τους πρότυπα.


Είναι αυτοί που κάνουν επιθέσεις σε όλη τη χώρα, απέναντι σε μετανάστες και σε αγωνιστές του εργατικού κινήματος. Επιτέθηκαν στον Πρόεδρο και σε απεργούς της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στους απεργούς εργάτες της Χαλυβουργίας στο Βόλο, δρουν προβοκατόρικα στις διαδηλώσεις με αποκορύφωμα την αποκάλυψή τους στη μεγάλη πανεργατική απεργιακή κινητοποίηση τον περασμένο Ιούνη στην Αθήνα και τη φυγάδευσή τους από την Αστυνομία.
Δεν θα τους αφήσουμε να εκμεταλλευτούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις που κερδήθηκαν με τους αγώνες και το αίμα του λαού, προκειμένου να τις διαλύσουν !!!
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος έδειξε τις προθέσεις του χαιρετώντας ναζιστικά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και αποχωρώντας όταν κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αγωνιστή Απόστολου Σάντα, του αγωνιστή της Αντίστασης που μαζί με τον Μανώλη Γλέζο κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη !!!
Οι εργαζόμενοι που βιώνουμε την πρωτοφανή επίθεση στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματά μας από την κυβέρνηση και τις πολιτικές των μνημονίων, δεν τρομοκρατούμαστε. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους !!! Το εργατικό κίνημα είναι δυνατό και δεν θα επιτρέψει το πισωγύρισμα του ρολογιού της ιστορίας στη βαρβαρότητα. Μαζί με τον αγώνα ενάντια στα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης και των τραπεζιτών φίλων της, θα αντιπαλεύσει και τη φασιστική απειλή που σε περιόδους κρίσης ψάχνει ευκαιρία να ξεμυτίσει από το σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας εκμεταλλευόμενη την παντελή έλλειψη κοινωνικής πολιτικής και την εφαρμογή σκληρών και βάρβαρων πολιτικών από την κεντρική εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.