Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Οι 3 βουλευτές του νομού Κιλκίς: Γεωργαντάς, Παραστατίδης και Αγαθοπούλου

Οι νέοι 3 βουλευτές του νομού Κιλκίς προέρχονται από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Γιώργος Γεωργαντάς που σε σύνολο 225 εκλογικών τμημάτων από τα 229 του νομού έλαβε 5.536 ψήφους (ακολουθεί ο Σάββας Τσιτουρίδης με 4.873, ο Πασσαλίδης Θεόδωρος με 3.351, η Δημητριάδου Ελισάβετ με 1.018 και ο Δημήτρης Αιδινίδης με 428).
Από το ΠΑΣΟΚ ο Θόδωρος Παραστατίδης με 3.865 (ακολουθούν οι Φραγγίδης Γιώργος με 3.175, η Ιωαννίδου Αλεξάνδρα με 795, ο Δημητριάδης Λεωνίδας με 544 και ο Αναστασόπουλος Δοξάκης με 391). Από το ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται η Ειρήνη Αγαθοπούλου με 2.021 ψήφους (ο Κουλίνας Αναστάσιος 881, ο Λαζαρίδης Λάζαρος με 855, ο Μπίμπασης Χρήστος με 756 και ο Χρονόπουλος Παναγιώτης με 362).

10 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από ότι φαίνεται και οι αριστεροί δίνουν την ψήφο τους βάσει της οικογένειας που προέρχεται κάποιος...για καποιους η ζωή είναι τόσο εύκολη...αχ!

      Διαγραφή
  2. καλα δεν ντερεπεστε τι ειναι αυτα που λετε ? αντι να πειτε μπραβο στο κοριτσι που ειναι και απο τους πιο νεους βουλευτες που εχουν εκλεχθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όπως το είπες...κορίτσι...που μέχρι εχθές δεν την ήξερε και κανείς....τον μπαμπά της όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κ Αγαθοπούλου πού έχει φαρμακείο παιδιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά πάμε καλά????????

    Πόσο χρονών είστε κύριε / κυρία μου εσείς που κατακρίνετε την Ε Αγαθοπούλου για την εκλογή της? Μήπως ευθύνεστε για την κατάντια μας , με τις επιλογές σας παλαιότερα ΠΟΙΟ επωνύμων υποφηφίων? Που του ήξεραν όλοι ? Ολοι όμως ξέρουν πως κανείς τους δεν έχει προσφέρει τίποτα στον νομό μας? Ή μήπως είστε από εκείνους του λίγους , τους ''εκλεκτούς'' που ΄΄βολεύτηκαν''.
    Λυπάμε πραγματικά διότι θα ζώ , θα εργάζομαι και θα πληρώνω μια ζωή τις επιλογές αυτών που έχουν την ίδια άποψη με εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είμαι λίγο μεγαλύτερος από την κα. Αγαθοπούλου...και δεν είπα ότι έπρεπε να ψηφίσει ο κόσμος άλλο κόμμα...δεν μίλησα για το ΣΥΡΙΖΑ...απλά με εντυπωσίασε η διαφορά σε ψήφους που είχε η κατά τα άλλα συμπαθέσταστη κα. Αγαθοπούλου από τους άλλους υποψηφίους του ίδιου κόμματος. Που νομίζετε εσείς κε/κα (που αμέσως θεωρήσατε ότι έχω ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ)ότι οφείλεται αυτό?

    κλείνοντας να πω ότι δεν κατακρίνω εννοείται την κα. Αγαθοπούλου...αν κατακρίνω κάτι είναι τα κριτήρια που διαμορφώνουν την ψήφο μας

    επίσης, δεν είμαι σίγουρα ένας από τους βολεμένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι βιάζεστε να τοποθετηθείτε θετικά ή αρνητικά υπέρ μιας εκλογής που ουσιαστικά θα κριθεί στις εκλογές του Ιουνίου (που απ' ότι φαίνεται είναι σίγουρες). Και δεν εννοώ ότι θα χάσει την πρωτιά η κα Αγαθοπούλου (άλλωστε με λίστα θα γίνουν οι εκλογές). Είναι βέβαιο όμως ότι η έδρα θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως το ΚΚΕ στο Κιλκίς, είναι πολύ κοντά και με πιο "σταθερές" ψήφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βαρεθηκα να διαβαζω τοσα χρονια τις μαλακιες του καθε ενα.... αν δεν ηταν ανωνυμα αραγε θα γραφαμε οτι γραφουμε? οι εποχες αλλαξαν.... ξυπνηστε επιτέλους..... ο κοσμος πειναει κι εσεις αχολειστε με τον καθε ενα απο αυτα τα αποβρασματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.