Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Βενιζέλος:"Τα διαλύω όλα! Το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει - Ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να είναι 30 χρονών"

- Ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των μελών όλων των οργάνων!
- Θα συγκροτήσει ένα συμβούλιο το οποίο θα αποφασίζει για όλα
- Δεν μίλησε κανείς άλλος - "Θα φύγουν όλοι οι υπουργοί γιατί πάσχουν κάποιοι από κυβερνησιμότητα"
- Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ άρχισε στην ώρα της και τελείωσε λίγα λεπτά αργότερα

Με τις φράσεις: "Το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει και πρέπει να το ξαναφτιάξουμε από την αρχή", και: "Ο νεος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι 30 χρονών", ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έδωσε το στίγμα όλων όσων πρόκειται να ακολουθήσουν στο κόμμα του, ενώ πολλοί ειδικά για την δεύτερη φράση εκτιμούν ότι αυτό ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς του δελφίνους.
Ισως να ήταν η πιο σύντομη συνεδρίαση στην ιστορία του Πολιτικού Συμβουλίου. Όμως τα λόγια που βγήκαν από τα χείλη του Ευάγγελου Βενιζέλου έκαναν αίσθηση. Αλλωστε, ήταν και τα μοναδικά που ακούστηκαν, αφού δεν μίλησε κανείς άλλος.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των μελών όλων των οργάνων, ανακοινώνοντας ότι όλα αρχίζουν από το μηδεν. "Τα όργανα του κόμματος δεν είναι αντιπροσωπευτικά και είναι σε αναντιστοιχία με την κοινωνία", είπε ο κ.Βενιζέλος. Πρόσθεσε επίσης: "Πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο με τον κυβερνητισμό. Θα διώξω όλους τους υπουργούς. Πάσχουν από κυβερνητισμό".
Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση όλων των υποψηφίων του κόμματος στο Caravel. Εκεί, θα δώσει ένα πρώτο ιδεολογικό στίγμα και θα ανακοινώσει την σύσταση ενός οργάνου που θα οδηγήσει στο συνέδριο.

3 σχόλια:

  1. Ρε μπουλντόγκ ζήλεψες τα νιάτα του Τσίπρα; χαααχαχα
    Ξεκίνα απ' τον εαυτό σου λοιπόν Μπένι ξήλωσε πρώτα εσένα και δώσε τόπο στα νιάτα!

    Η κοροϊδία έχει και κάποια όρια. Ναι, είναι σάπιο κρέας το ΘαΣόκ κι όπως κάθε τι σάπιο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΥΓΙΕΣ. Σκουλίκιασε και βρωμάει κι είναι σε αποσύνθεση. Άσε λοιπόν τα πείσματα, παραδέξου ότι φαλίρισες ένα ιστορικό κόμμα, ομολόγησε ότι τα πήγες χειρότερα κι απ' τον Γιωργάκη (τώρα πως το κατάφερες αυτό...) και δημιούργησε κάτι καινούργιο. Στο 2012 είμαστε και δεν λές να το καταλάβεις. Ζεις στο ξεπερασμένο παρελθόν. Το μέλλον είναι τα νέα πρόσωπα και οι φρέσκιες ιδέες κι όχι το σοβάτισμα του ετοιμόρροπου τοίχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βενιζελε ελα πεστο πλακα σας κανω τσιμπατε και πες και το καλλιτερο οτι θα δωσεις και τα οικοδεδα που εχεις για το καλο του τοπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.