Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

2ο κύκλο “Κυριακάτικων Μουσικών Ξυπνημάτων” ξεκινά ο Δήμος Κιλκίς

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν κατά την περσινή χρονιά, τα “Κυριακάτικα Μουσικά Ξυπνήματα” η νέα σειρά μουσικών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς, επιστρέφουν και πάλι στην πόλη του Κιλκίς προκειμένου να συνοδέψουν και φέτος ευχάριστα και μελωδικά τον πρωινό καφέ της Κυριακής. Σκοπός της δημοτικής αρχής Κιλκίς με τη διοργάνωση των “Κυριακάτικων Μουσικών Ξυπνημάτων” είναι αφενός η πόλη να αποκτήσει μουσικό χρώμα και αφετέρου να δώσει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες, τοπικά συγκροτήματα, ωδεία και μουσικά σύνολα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.
Οι φετινές εκδηλώσεις του Δήμου θα φιλοξενηθούν στο πεζοδρομημένο τμήμα της 25ης Μαρτίου, με ώρα έναρξης κάθε φορά τις 12 το μεσημέρι.
Ειδικότερα, τα Ξυπνήματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαΐου με μουσικά σχήματα από το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς. Στο α' μέρος της εκδήλωσης θα εμφανιστεί παιδική χορωδία με υπεύθυνες καθηγήτριες τις Χοστελίδου Ευδοκία και Καββαδία Νατάσα, ενώ στο β' μέρος δύο μαθητικές μπάντες με rock και jazz blues μελωδίες με υπεύθυνο καθηγητή τον Γεωργίου Κώστα.
Την Κυριακή 10 Ιουνίου θα ακολουθήσει εμφάνιση από την χορωδία του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης με χοράρχη τον Δρόσο Κουτσοκώστα. Με τραγούδια που φέρουν την σφραγίδα της θαλασσινής αύρας και το παράπονο του κύματος, η Χορωδία θα χαρίσει στο κοινό του Κιλκίς ακούσματα της θάλασσας και των μικρασιατικών παραλίων.
Τέλος, την Κυριακή 17 Ιουνίου θα κάνει την εμφάνισή του το Αρμονικό Ωδείο Κιλκίς με τη συνοδεία νέων μουσικών και με υπεύθυνη καθηγήτρια την Ιωαννίδου Ελπίδα.
Ο Δήμος Κιλκίς επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους μουσικούς που συμμετέχουν και φέτος αφιλοκερδώς, και απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Κιλκισιώτες να αγκαλιάσουν και πάλι τα Μουσικά Ξυπνήματα και να απολαύσουν τον κυριακάτικο καφέ τους... μετά μουσικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.