Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Καταβολή 2ης δόσης ενίσχυσης σε δικαιούχους καπνοπαραγωγούς

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών/Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ, ανακοινώνει την πληρωμή της δεύτερης ετήσιας δόσης σε 5.705 καπνοπαραγωγούς-δικαιούχους του Μέτρου 144 «Εκμεταλλεύσεις υπό αναδιάρθρωση λόγω μεταρρύθμισης Κοινής Οργάνωσης Αγοράς» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ) «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».Το συνολικό ποσό της δεύτερης δόσης που θα πιστωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στους λογαριασμούς των καπνοπαραγωγών-δικαιούχων ανέρχεται στα 10.099.371,59 € και αφορά στην ενίσχυσή τους με τη δεύτερη ετήσια δόση που προκύπτει από την ένταξη στο συγκεκριμένο Μέτρο.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της αρμόδιας Υπηρεσίας, η καταβολή της ενίσχυσης για το σύνολο των αιτημάτων πληρωμής (περίπου 41.000) που δεν εμφανίζουν προβλήματα θα έχει ολοκληρωθεί περί τις 20 Ιουνίου.
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτημάτων καταβολής της β’ δόσης του Μέτρου 144 εκπνέει στις 21 Μαΐου 2012, ενώ οι αντίστοιχες εκτυπώσεις θα πρέπει να έχουν σταλεί στην Υπηρεσία (υπογεγραμμένες και θεωρημένες για το γνήσιο της υπογραφής) το αργότερο μέχρι τις 31 Μαΐου 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες οι δικαιούχοι του Μέτρου μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.opekepe.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.