Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Συνελήφθη 18χρονος για παράνομη οπλοφορία και επικίνδυνη σωματική βλάβη στις Σέρρες

Συνελήφθη χθες (25.05.2012) το πρωί, στις Σέρρες, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 18 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ειδικότερα, στις Σέρρες, ο 18χρονος προκάλεσε σωματικές βλάβες σε άλλον 18χρονο, χτυπώντας τον με ένα γερμανικό μεταλλικό κλειδί στο κεφάλι και στη συνέχεια του πρότεινε ένα αεροβόλο όπλο προκαλώντας του εκφοβισμό. Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, δύο φιαλίδια αερίου και ένας κύλινδρος αποθήκευσης με μεταλλικά σφαιρίδια. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σερρών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.