Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πολίτες Αριστοτέλη: "To Botox της προπαγάνδας χαλάει... πολλά περισσότερα από την επιδερμίδα!"

Οι "ενέσεις" προπαγάνδας
είναι εξίσου βλαπτικές...
Βρήκαμε στη respentza μια ανάρτηση, που ανήκει στις λεγόμενες "κλασικές εικονογραφημένες" των εναπομεινάντων αρνητών της ανάπτυξης στο δήμου μας. Μια ανάρτηση χωρίς την ταυτότητα του αποστολέα, μόνο του παραλήπτη... Παραλήπτης ήταν η ειδική γραμματέας επιθεωρητών περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ Μαργαρίτα Καραβασίλη. Στον ένα χρόνο ζωής αυτού του blog, δεν έχουμε χαϊδέψει ποτέ κανένα πολιτικό, ούτε την κ.Καραβασίλη, ούτε επίσης κανένα άλλο θεσμικό παράγοντα (ούτε καν το δήμαρχο του δήμου μας), που είναι υπέρ της ανάπτυξης μέσα από τη μεταλλεία. Και ούτε πρόκειται να το κάνουμε παρά την πολωτική πλέον διάσταση, που δίνει στο ζήτημα, η πτέρυγα της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού μας συμβουλίου. Είναι θέμα αρχής. Στεκόμαστε κριτικά όμως, απέναντι στην εξωφρένεια κάποιων εξόφθαλμα προκλητικών περιπτώσεων...
Έτσι μπήκαμε από περιέργεια στη διαδικασία και ακούσαμε την 7λεπτη ομιλία της ειδικής γραμματέας του ΥΠΕΚΑ και ειλικρινά μείναμε άφωνοι με την ειλικρίνεια της. Μια ειλικρίνεια που είναι καθ' όλα δυσάρεστη στα αυτιά κάποιων, που είχαν μάθει να μένουν στο απυρόβλητο και να μην τους ασκείτε καμία κριτική.
Η κ.Καραβασίλη όμως παρ' όλο που είναι υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος κατήγγειλε τόσο τώρα, όσο και σε παλαιότερες, απ ' ότι είδαμε εμφανίσεις της, το κακό δημόσιο. Την αναλγησία και την αδιαφορία του. Μια κατάσταση που μας τη θυμίζουν σχεδόν όλοι αυτοί που κραυγάζουν υπέρ της οικονομικής παραλυσίας της τόπου, καθώς στην πλειοψηφία τους είναι κρατικοδίαιτοι... Και εκεί επάνω είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια, που αποσιωπάται από το σύνολο των ΜΜΕ της χώρας.
Ότι δηλαδή στη "...Χαλκιδική βάζει εμπόδια στην ανάπτυξη της μια ομάδα, που εξυπηρετεί καθαρά, προσωπικά της συμφέροντα, με πρόσχημα το περιβάλλον..." Τίποτε πιο αληθινό από αυτό που είπε. Όταν όμως κάποιος πάει να ορθώσει τοίχος στο ψεύδος και την παραπλάνηση, είναι κακός και μποταξαρισμένος.... (Δείτε την εδώ)
Πάνε πάλι να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια... Ξεχνάνε ότι το 2009 υποδέχονταν με τα Βαΐων και κλάδων την κ.Καραβασίλη(δείτε εδώ).... Οταν η ειδική γραμματέας ενημερώθηκε για όλες τις παραμέτρους της επέκτασης της μεταλλευτική δραστηριότητας και έκανε στροφή 180 μοιρών, τότε αμέσως τα βάγια μετατράπηκαν σε αγκάθινα στεφάνια... Καμία έκπληξη πιά...
Σε ότι αφορά το βίντεο με το οποίο κλείνει "το σχόλιο", θα θέλαμε να ρωτήσουμε τι συνέβει και αυτη η "λαοθάλασσα", αντικαταστάθηκε απο αντιεξουσιαστές και βόμβες μολότοφ...; (Δείτε εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.