Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Προγράμματα Εφαρμογών και Μαθήματα στο Internet από την Euro Logic

Εδώ και λίγες μέρες, η Euro Logic παρέχει μία νέα δυνατότητα. Ποιοτικά Προγράμματα Εφαρμογών, με χαμηλό κόστος, μέσα από το Internet. Τα προγράμματα απευθύνονται σε μικρές Επιχειρήσεις, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ιδιώτες.
Με τη Νέα υπηρεσία, θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε μικρές Επιχειρήσεις και Ελεύθερους Επαγγελματίες, να βελτιώσουν τη παραγωγικότητα, τη ταχύτητα και απόδοση στη δουλειά τους, δαπανώντας ελάχιστα χρήματα.
Πληροφορίες, στο Site www.eurologicstudies.gr. Μπορείτε να δείτε ένα κατάλογο με τα προγράμματα που παρέχονται αυτή τη στιγμή, να πάρετε πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα, να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να τρέξετε, προγράμματα επίδειξης.
Ο αριθμός των προγραμμάτων που παρέχουμε και οι δυνατότητές τους, αυξάνονται καθημερινά. Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.
Τα προγράμματα παρακολουθούνται και υποστηρίζονται αυτόματα, από το Κεντρικό υπολογιστή της Euro Logic, μέσα από το Internet. Η εγκατάσταση γίνεται μέσα από το Internet, οι Νέες Εκδόσεις των προγραμμάτων, Up dates, εγκαθίστανται αυτόματα στους υπολογιστές των πελατών της Euro Logic, ενώ παρέχονται και άλλες υπηρεσίες.
Όπως είναι γνωστό, εκτός από τα προγράμματα, παρέχουμε και μαθήματα, στο χώρο σας μέσα από το Διαδίκτυο. Μη ξεχνάτε πως ο κος Bill Gates, ο ιδρυτής και για χρόνια πρόεδρος της Microsoft, χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη ‘έναρξη μιας επανάστασης’ ..
Αυτή η δυνατότητα, καλύπτει μία ανάγκη της κοινωνίας, που αφορά όλους. Αφορά τους μαθητές, τους σπουδαστές, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες. Η ζωή αλλάζει συνεχώς, η τεχνολογία προχωράει. Όλοι έχουν ανάγκη, να ενημερωθούν, να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους, να αποκτήσουν Νέες.
Είναι μία πραγματική ανάγκη της κοινωνίας.
Η Euro Logic, αναπτύσσει ένα Σύστημα, που παρέχει εκπαίδευση από απόσταση. Μπορείτε να μάθετε ακριβώς αυτό που θέλετε, με πολύ χαμηλότερο κόστος.
Περισσότερες πληροφορίες στο Site www.eurologicstudies.gr.
Παράλληλα με αυτά, στην Ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε Δωρεάν Μαθήματα Φυσικής, για τα παιδιά σας.
Επιπλέον, λόγω της μεγάλης κρίσης που περνάει η χώρα μας, η Euro Logic προσφέρει σε 100 ανέργους, από οποιοδήποτε σημείο, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν Δωρεάν Μαθήματα μέσα από το Internet. Είναι μία ελάχιστη βοήθεια, σ αυτούς που είχαν την ατυχία, να βρεθούν χωρίς εργασία. Για πληροφορίες, παρακαλώ στείλτε μήνυμα, στο info@eurologicstudies.gr Θα επιλέξουμε τυχαία 100 άτομα, που μπορούν παρακολουθήσουν από το σπίτι τους, Δωρεάν μαθήματα χειρισμού προγραμμάτων του Office, Μηχανογραφημένη Λογιστική ή Εμπορική Διαχείριση.

1 σχόλιο:

  1. Πάρα πολύ ωραία. Θα έλεγα καταπληκτικά.
    Μπήκα στο Site και κατέβασα το Demo του προγράμματος Πελατών. Πρώτη φορά είδα πρόγραμμα, να επιτρέπει την Αποθήκευση Ολόκληρου κειμένου, για κάθε Πελάτη.
    Τα μαθήματα επίσης, είναι καταπληκτικά !!!!

    John

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.