Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

«Πολιτική χωρίς πολιτικούς» Πολιτική εκδήλωση της "Δημιουργίας, ξανά" στο Intercontinental

Μέσα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, 1000 συμπολίτες απʼ όλη την Ελλάδα βρέθηκαν την Κυριακή 8 Απριλίου στο Intercontinental για να παρακολουθήσουν την πολιτική εκδήλωση της "Δημιουργίας, ξανά!" αποδεικνύοντας πως το μήνυμα για μια «πολιτική χωρίς πολιτικούς» βρίσκει όλο και περισσότερους αποδέκτες.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός από την κεντρική πολιτική ομιλία του Ιδρυτή και Προέδρου Θάνου Τζήμερου, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και ομιλίες μελών του Πολιτικού Συμβουλίου,του κ. Κωνσταντίνου Λουκόπουλου, Υποστράτηγου ε.α. και Αντιπρόεδρου του κόμματος, του κ. Νίκου Νικολαΐδη, Συμβούλου Εκκίνησης Νέων Επιχειρήσεων, του κ. Αγησίλαου Βερούτη, Μηχανολόγου και επιχειρηματία, του κ. Γιάννη Σιάτρα, Συμβούλου Επενδύσεων και Πρόεδρου του Συλλόγου Ελλήνων Φορολογουμένων, της κ. Μαρίας Καραλή, φοιτήτριας Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών και του κ. Νίκου Γιαννακόπουλου, Συμβούλου Ηγεσίας.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε χρόνος για έναν εκτενή διάλογο με το κοινό που κράτησε μέχρι αργά, ενώ η βραδιά έκλεισε με μελωδίες πιάνου ελλήνων συνθετών από το Θάνο Τζήμερο.
Η «Δημιουργία, ξανά!» αν και έχει μόνο τέσσερις μήνες λειτουργίας, αριθμεί χιλιάδες μέλη που βλέπουν την πολιτική ως ευθύνη και προσφορά και όχι ως επάγγελμα. Η νέα κίνηση, μεταρρυθμιστική με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, «βάλλει» κατά του συνόλου του πολιτικού προσωπικού της χώρας, το οποίο χαρακτηρίζει κατώτερο των περιστάσεων, αλλά και κατά του θεσμικού πλαισίου, το οποίο θεωρεί ότι υποθάλπει τη διαφθορά. Ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, από τη Δ. Ευρώπη ως την Ασία. Ιδρυτής είναι ο επικοινωνιολόγος Θάνος Τζήμερος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.