Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Προβολή της ταινίεας Ernesto *CHE" Guevara

φίλες και φίλοι ούτε το πάσχα δεν καθόμαστε φρόνιμοι...
.για πρώτη φορά οργανώνουμε μαζί με τους φίλους από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ μια πρβολή που θα συνοδεύεται από συντροφικό μπουφέ, ερχόμαστε όλοι, φέρνουμε μαζί και ένα τυρί ή κρασί ή μια πίτα ή οτιδήποτε θέλει ο καθένας και βλέπουμε ταινία για τον ΤΣΕ μαζί με συνοδεία ...αχλαδιού, τυριού και οίνου!!!! ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ...φίλες και φίλοι όλοι τη μέρα της επαιτείου του πραξικοπήματος (21/4) στο συνεδριακό για ένα άλλο σινεμά με μια άλλη δράση, ακολουθεί πλήρες δελτίο τύπου και αφίσα συνημμένη
Η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς «Ανοιχτή Οθόνη» και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν. Κιλκίς διοργανώνουν την προβολή της ταινίας Ernesto “CHE” Guevara το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Παράλληλα με την προβολή και με την συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν να προσφέρουν, θα υπάρχει στην είσοδο ένας «Συντροφικός Μπουφές» και πριν αλλά και κατά την διάρκεια της προβολής της ταινίας με μεζεδάκια, κρασάκι και ότι θέλει ο καθένας να ετοιμάσει και να φέρει.
Όσοι θέλουν φέρνουν αλλά όλοι μαζί θα τα δοκιμάσουμε! Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Στοιχεία ταινίας : GUERRILLA CHE / THE ARGENTINE

Υπόθεση : Η ζωή και τα έργα του μεγαλύτερου επαναστάτη όλων των εποχών, του Ερνέστο Τσε Γκουέβάρα. Το έπος ξεκινάει το 1956 όταν ο Φιντέλ Κάστρο σαλπάρει για Κούβα με 80 αντάρτες σε ετοιμότητα, μαζί τους και ένας νεαρός αργεντινός ο Τσε. Σκοπός η ανατροπή του δικτάτορα Μπατίστα.
Οι κοινωνικές κατακτήσεις, η ελευθερία, ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, όλα αυτά είναι αποτελέσματα αγώνων που εμπνεύστηκαν από οραματιστές, φιλοσόφους κι ανθρωπιστές. Ζώντας σε μία εποχή και σε μία χώρα όπου οι θυσίες και οι αγώνες εναντίον της καταπίεσης, του αυταρχισμού και της τυραννίας φαντάζουν κάτι σαν μακρινό, αν όχι αφηρημένο, δύσκολα μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει ότι τίποτε δεν είναι δεδομένο και ασφαλώς ούτε εξασφαλισμένο. Μόνον οι ζωντανές μνήμες του παρελθόντος μπορούν να διατηρήσουν τα αγαθά του γεωπολιτικού χώρου στον οποίο ζούμε και ασφαλώς να μπορέσουμε να φιλοδοξούμε για μία περαιτέρω βελτίωση του βίου μας.
Πρωταγωνιστούν:Benicio Del Toro, Benjamin Bratt, Franka Potente, Lou Diamond Phillips
Σκηνοθεσία :Steven Soderbergh Σενάριο Steven Soderbergh, Peter Buchman, Ben Van Der Veen
Χρονολογία παραγωγής 2008

Για περισσότερες πληροφορίες http://syrizakilkis.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Καλά ο Συνασπισμός με τον CHE τί σχέση έχει;
    Αν ζούσε αυτός θα σας έλεγε προδότες και συμβιβασμένους, μην σου πω θα σας κυνηγούσε με το όπλο σαν εχθρό του λαού! Αντίσταση μέσα από το συστημα γίνεται; Σοβαρευτείτε εκεί στον Συνασπισμό γιατί έχετε ξεφύγει. Καρατζαφέρης της Αριστεράς γίνατε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κομπλεξικοί πάντα κομπλεξικοί θα είναι! Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοβουλία τους! Τα κόμματα δεν είναι μόνο χώροι πολιτικής σκέψεις αλλά και πολιτισμού , αθλητισμού, παιδείας! ΜΠΡΑΒΟ! και καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κουφαλες ο Τσε ειπε οτι οι επαναστατες δεν κρυβουν το προσωπο τους, εσεις τι σχεση εχετε μ αυτο;; μονο μολοτοφ ξερετε να πετατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.