Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκε της υποψηφιότητάς του ο Γ. Συμπιλίδης

Την παραίτησή του από την υποψηφιότητά του στο Κιλκίς ανακοίνωσε ο Γιώργος Συμπιλίδης, διευκρινίζοντας πάντως ότι παραμένει στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.
Υπενθυμίζεται ότι η συμπερίληψη του κ. Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός ΝΔ, με αποτέλεσμα σήμερα ο υποψήφιος στο νομό Κιλκίς να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την εκλογική μάχη.
«Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον.


Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει…. Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Αλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Συμπιλίδης.
«Όμως», προσθέτει, «για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».

24 σχόλια:

  1. "Σημασία έχει η νίκη της παράταξης" !!! Μα αυτό τους ενδιαφέρει μόνο. Η κουτάλα και η εξουσία. Και τα γίδια που τους υποστηρίζουν, ελπίζουν σε ένα κοκαλάκι.Ποια Ελλάδα και ποιος λαός....

    KILL KISS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ... Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ... ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ..... ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΛΕΥΣΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ..... ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή για πες μας τι ήξερε ο Σαμαράς για τον Συμπιλίδη? Τι εννοείς?

      Διαγραφή
  3. Ναι, ΟΚ,
    αυτό ήταν το πρόβλημα με τη ΝΔ,
    ο Συμπιλίδης.
    Το ότι η ΝΔ ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δε σας κάνει για να τους μαυρίσετε ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2;

    Μαύρο ρε!
    ΜΑΥΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mπράβο γιατρέ , έπραξες σωστά σκεπτόμενος πολιτικά . Εκείνος ο Τσιτουρίδης με τόσες κατηγορίες σε βάρος του , με τόσα σκάνδαλα ποιόν αντιπροσωπεύει ; Παραμένει στη ΝΔ ως παράδειγμα ηθικής η αποφυγής ; Nτροπή κ. Σαμαρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κριμα το λαοδικηνο ποια ταμπελα θα κατεβασουν τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαλλον δαχτυλος τσιτουριδη ηταν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανοιξε τον δρομο για τον τσιτουριδη....!!!!!!! να δεις που θα τον ξαναδουμε υπουργο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας τα βλέπουν αυτοί που θέλουν να τον ψηφίσουν!Τι καλή τουμπα πάλι!Εδώ δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στα στελέχη του,φανταστείτε τι θα κάνει με τους τροικανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο συμπιλιδης ειναι Ανθρωπος με Α κεφαλαιο καταλάβατε λαμόγια?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε ο Γιαννόπουλος δεν δέχθηκε να είναι υποψήφιος, ο Μανουσαρίδης δεν δέχθηκε να είναι υποψήφιος έστω με την Μητσοτάκαινα, .... μπας και ήταν δάκτυλος του Μπαλάσκα ..... για σκεφθείτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. tora xrysi aygi etsi gia spasimo oloi reeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ,ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος....στα αυτα μου αν κατεβει ή αν ανεβει ο γιατρος και ο Σαμαρας-Κομανετσης.Κοιταξτε τα του οικου σας αδερφια,και αφηστε τα του "οικου ανοχης" της πολιτικης.......Πολιτικης,λεμε τωρα.....λαμογιας ηθελα να γραψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στον ενικο εχει την συνεντευξη που ειχε δωσει . δειτε την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παντως ειναι πιο φτωχος απο τον βελακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ πιο καραγκιοζηs απο τον καραγκιοζη!!!!!

      Διαγραφή
  16. ΣΥΜΠΙΔΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γιατρε εχουν αλλαξει τα κοζια απο την συνεντευξη που ειχες δωσεις στον τραγκα ειναι ενα ατομο που ελεγε οτι τα ειχες παρει τοτε τα χρονια περασαν εσυ εισαι ιδιος αυτος εγινε αρχοντας παει στα δικαστηρια αθωονεται και εγινε πρωτος μαγκας στο κιλκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 22 ΤΟΤΕ ΜΩΡΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΣΙ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΤΕΛΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΩΦΕΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10,48 ειδες καποιον που ελεγε οτι τα πηρε και τωρα αυτον τον κατηγορουν για διαφορα λαμογιστικα για αυτον τον βελακια τι εχεις να πεις ειναι και πρωτος χορευτης στα σαρακατσανικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτο το λαμογιο ο γιατρος δεν εριξε τον Μητσοτακη.στο διαβολο ας παει.Τωρα θα τον κανουμε και σωτηρα της παραταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2.27 ΜΗΠΩΣ ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.