Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Στην κορυφή του Ομίλου ο Γ. Σ. Μανδρών

Το Σάββατο 21-04-2012 , διεξήχθησαν στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης οι Διασυλλογικοί αγώνες Παίδων - Κορασίδων. Πρόκειται για τον 5ο Όμιλο στον οποίο πηραν μέρος οι αθλητές από τις ΕΑΣ ΠΕΛΛΑ – ΚΙΛΚΙΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ / ΗΜΑΘΕΙΑΣ.  Ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ κατέκτησε βαθμολογικά την πρώτη θέση, σημειώνοντας 129 βαθμούς και κατακτώντας 5 χρυσά 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια. Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη επίδοση του αθλητή Κυριάκου Ζώτου ( 55,55 μ.), που είναι και η καλύτερη φετινή επίδοση πανελλαδικά στους παίδες.
Αναλυτικά τα μετάλλια του Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ :
ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ
1ος Ζώτος Κυριάκος 55,55 μ.
2ος Προδανάς αλέξιος 41,90 μ.
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
1ος Ζώτος Κυριάκος 16,34 μ.
3ος Ιμβριώτης Φίλιππος 14,47 μ.
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ
1ος Προδανάς Αλέξιος 53,40 μ.
2ος Ιμβριώτης Φίλιππος 47,13μ.
3ος Ιμβριώτης Δημήτριος 47,10μ.
ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1η Ζώτου Δήμητρα 37,65μ.
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1η Ζώτου Δήμητρα 47,53 μ.
Τέλος ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές του Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ που συμμετείχαν στους αγώνες , και κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να ξεπεράσουν το όριο βαθμολογίας του ΣΕΓΑΣ .












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.