Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

"Ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο" δηλώνει ο Συμπιλίδης για τον Κ. Μητσοτάκη

Την αντίδραση του Γ. Συμπιλίδη προκάλεσε σήμερα το μεσημέρι δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm». Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Συμπιλίδης απευθυνόμενος στον υιό Μητσοτάκη δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: " Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος γιατί απάλλαξα την παράταξη απ' τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του Ελληνικού λαού".
Ο Κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την παραίτηση Συμπιλίδη είπε τα εξής: «Εγώ δεν είμαι αντικειμενικός για να σας απαντήσω, ωστόσο αν έκανε οποιοσδήποτε μια βόλτα στις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ θα καταλάβαινε ότι στη συνείδηση του απλού Νεοδημοκράτη το πολιτικό έγκλημα το οποίο διέπραξε ο κ. Συμπιλίδης προφανώς δεν έχει παραγραφεί».

11 σχόλια:

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ Η Ν.Δ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 50% ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 25%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ENO TA EGKLHMATA POU DIAPRAXATE ESY KAI H OIKOGENIA SOU EXOUN PARAGRAFEI ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e re klama poy tha pesei gia to kilkis.........o sybilidis tous peirakse ta alla lamogia den enoxloun..........tha fane maurisma!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EPITELUS
    ALLAGI SKINIKU
    AMIN KAI SE NEOTERISMUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας πείραξε ο Συμπιλίδης που είναι κοντά σε κάθε κιλκισιώτη και δεν σας πειράζει ο άλλος που μας καθάρισε τα ασφαλιστικά ταμεία με τα ΟΜΟΛΟΓΑ και τα πληρώνει τώρα ο Ελληνικός λαός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με τον ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 50% Η ΝΔ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ, ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΤΕ. Η ΔΙΑΣΦΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ. ΕΛΕΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΚΑΙ 2)Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚ ΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΚΡΑ.....
    ΚΑΙ ΕΞ ΥΙΟΥ ΚΟΡΑΚΟΥ ΚΡΑ....
    ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ. Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατρε απο την επομενη κυριακη θα σε παρακαλανε αυτοι που σε βριζουν να τους κανεις καλα στην υγεια τους και οσο για αυτον απο την πλαγια που τον βολεψες τον γιο του στο στρατο και τωρα σε κατηγορει ο κρασακιας εχει ο θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατρε ο βρυκολακας δεν θελει μεροκαμματο θελει χιλιαρα μηχανη και θανατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Α ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ.... ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ Μ..Λ..Κ..Σ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12,20 βαλε και τα φωνηεντα γιατι δεν καταλαβα την λεξη για τον γλυκουλη κρητικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.