Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Αλέξανδρος Κιλκίς: Άριστα σε όλα στο τουρνουά «Πολιτάκης» !

Σάρωσαν οι ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, που συμμετείχαν στο τουρνουά «Πολιτάκης» στο Δροσάτο τη Μεγάλη Εβδομάδα, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις και συνδυάζοντας τη διασκέδαση με το αποτέλεσμα. Η ομάδα Παίδων του Ηλία Ξανθόπουλου, επικράτησε με 1-0 του Πολυκάστρου και 3-0 του Ευρωπού, ενώ στον τελικό κέρδισε στα πέναλτι τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 2-1. Με τους Παίδες συμμετείχαν οι: Σμιάρης, Χαραλαμπίδης, Δεδεδάκης, Ζώτος, Κωφίδης, Λασκάκης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος Αναστάσιος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παρδάλης, Σαρίδης, Συμεωνίδης Γεώργιος, Τσολακίδης και Φυτανίδης.
Μάλιστα, πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά, αναδείχθηκε ο Τσολακίδης, με την καλή του εμφάνιση να επιβραβεύεται.
Η ομάδα προτζούνιορ του Μιχάλη Αναστασιάδη, μπορεί να μην είχε βαθμολογία στο τουρνουά, ωστόσο αγωνίστηκε με μεγάλη διάθεση και απέδωσε όμορφο θέαμα, τόσο απέναντι στην Κρηστώνη όσο και με την Α.Ε. Πολυκάστρου. Συμμετείχαν οι: Περπερίδης Παύλος, Τάσος Συμεωνίδης, Παρτσαλίδης, Λαζαρίδης, Στανιμερόπουλος, Νικολαϊδης, Κερπετζής, Ιγνατιάδης, Κατσάρας και Λαλόπουλος.
Οι Προπαίδες του Θεόφιλου Σιδηρόπουλου, που αγωνίζονται ως Κιλκισιακός, αφού επικράτησαν με 3-0 του Χέρσου και 4-0 του Αχιλλέα, πήραν τη νίκη και στον τελικό απέναντι στον Εύρωπο με 2-1 στα πέναλτι. Συμμετείχαν οι: Δούκας,Μπομποτας,Μαλανια, Κουραλίδης, Κωνσταντάρας, Μακάριος, Μιχαηλίδης, Ντράλο, Ξανδινίδης, Παναγιωτίδης, Παλαελευθεράκης, Παυλίδης, Σακαλής, Σεφερίδης, Τσιμπούκας, Φασουλάκος, Φυτανίδης, Χαλκίδης Νίκος και Χαλκίδης Φίλιππος.
Τέλος, η ομάδα τζούνιορ του Ηλία Ξανθόπουλου, πέτυχε το απόλυτο, με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Επικράτησε με 6-0 του Χέρσου, με 4-0 του Ευρωπού και με 3-2 του Πολυκάστρου στον τελικό. Συμμετείχαν οι: Μαργαριτόπουλος Εμμανουήλ, Κιουρτσίδης Ισαάκ, Μαχμουτάι Ανέστης, Νάνος Ανέστης, Τζιάνας Γεώργιος, Ιακωβίδης Τιμολέων, Μπαλωμένος Κωνσταντίνος και Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος.





4 σχόλια:

  1. ΝΑΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΘΟΛΕΣ ΦΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ . ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΔΕΝ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ,ΑΠΛΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ . Ο ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο το ανισιοτελως πολυ μου αρεσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.