Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Επιστολή Παραστατίδη προς τους πολίτες του ν. Κιλκίς:"Οφείλουμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας"

"Ο υποψήφιος βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρετεί με συνέπεια το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο πολιτικός που έδωσε μάχες στη Βουλή για την ψήφιση Νόμων και διατάξεων σχετικά με την πάταξη της διαφθοράς και τη διαφάνεια, με επιστολή του, απευθύνει έκκληση στους πολίτες του Κιλκίς και τους καλεί για μαζική συμμετοχή στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου.
Η επιστολή του Θεόδωρου Παραστατίδη έχει ως εξής :
Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί συμπολίτες,
Σας καλώ όλους να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, ως λαός και ως χώρα, επιλέγοντας την υπεύθυνη εκείνη στάση που διασφαλίζει την επιβίωση της χώρας.Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, στις πιο κρίσιμες μετά τη Μεταπολίτευση, διακυβεύεται η ίδια η υπόσταση της χώρας μας.
Στην παγιωμένη ρευστότητα του κοινωνικοπολιτικού γίγνεσθαι, η Ελλάδα οφείλει πάση θυσία να διατηρήσει τον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό.
Να μην επηρεαστεί από τις σειρήνες του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.
Να δώσει χώρο στις δυνάμεις της λογικής και της συνέπειας.
Δεν έχουμε το δικαίωμα να πειραματιστούμε με την τύχη ενός ολόκληρου λαού, του δικού μας λαού.
Όσοι σκέπτονται να τιμωρήσουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στρεφόμενοι προς ακραίες επιλογές, θα πρέπει να γνωρίζουν πως πρωτίστως τιμωρούν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Στις επικείμενες εκλογές η ψήφος μας θα πρέπει να είναι ψήφος ευθύνης και όχι ψήφος διαμαρτυρίας και αγανάκτησης.
Η επιλογή των εκπροσώπων του λαού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα πρέπει να γίνει με γνώμονα την ηθική τους ακεραιότητα και την αποφασιστικότητά τους να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και να αγωνιστούν για την Ελλάδα της προόδου και της δημιουργίας.

Φίλες και φίλοι,
Οφείλουμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να βγει η χώρα μας από το αδιέξοδο και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες που έχουμε υποστεί.
Είναι χρέος μας να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια διαφορετική Ελλάδα,
μια Ελλάδα απαλλαγμένη από τα συστήματα της διαπλοκής και της διαφθοράς,
μια Ελλάδα της προόδου, της ανάπτυξης,
μια αυτοδύναμη Ελλάδα.
Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε."

13 σχόλια:

  1. TOYΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιμενεις στο να θελεις να μας δουλεψεις ρε κωλοτουμπα . Τελικα φαινεται οτι εισαι και πολυ .............κατουρημενο σωβρακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. k,Παραστατίδη εσύ πληρώνεις τη νύφη της κακής διαχείρησης αυτής της χώρας, και τώρα μάχεσαι να αλλάξεις αυτά που κατέστρεψαν οι άλλοι.Επίσης το παράδοξο είναι ότι μάχεσαι για τον σταυρό έναντι άλλων που δεν ανήκουν στο πασόκ και ήρθαν σε αυτό πολύ μετά την ενηλικίωσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη επιτυχια κ. Παραστατιδη.... δυστυχως ολοι οι (γλυφτες) αυλικοι σου σε πουλησαν,αλλα ευτυχως η αγαπη του απλου κοσμου προς το προσωπο σου ειναι πολυ μεγαλη και αυτο θα το δειξει με την ψηφο του προς εσενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε και φιλε ψηφος δεν παιζει να εχεις υγεια για σκαψιμο στον κηπο σου στο μεταλλικο και παντα επιτυχιες στα ρεπανακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ανωνυμο 07΄΄03ΑΜ Το μυαλο σου και μια λυρα. Γνωριζεις την προσφορα της οικογενειας Φρεγγιδη γιατι σε αυτον αναφερεσαι,στους αγωνες για σοσιαλισμο και δημοκρατια? Αντιθετα αυτος που υπερασπιζεσαι μπορεις να μου πεις τι σχεση εχει με τον σοσιαλισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θάρρος για πράξεις και όχι για κολοτούμπες και πισωγυρίσματα χρειάζεται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Τέτοιους πολιτικούς χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ, της διαλλακτικότητας και όχι της πελατειακής μικροπολιτικής που άλλα λένε, άλλα σκέφτονται και άλλα πράττουν, ανάλογα με το πως φυσάει ο αέρας!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τοπο στους νεους και αφθαρτους πολιτικους-υποψηφιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχεις απολυτο δικαιο υπουργε μου εχω ενα κοπαδι προβατα την κυριακη πρωι πρωι δεν θα τα παω για βοσκη γραμμη στο εκλογικο τμημα για ψηφο εμπιστοσυνης σε σενα και στο πασοκ να κανουμε τους πολιτικους πιο πλουσιους με πιο πολλα ακινητα ψιχουλα τα περουσιακα του ακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτενής η αναφορά στις κωλοτούμπες αλλά με την ανοχή όλων των φίλων, ανώνυμων και επώνυμων θέλω να βάλω μερικά ερωτήματα.
    Ερωτώ λοιπόν εάν η κριτική ασκείται για το όχι, η για την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ;
    Αν ασκείται για το Όχι τότε σημαίνει ότι όλοι αυτοί που κατακρίνουν, θα ήθελαν να υπερψηφίσει το μνημόνιο, δηλαδή να έλεγε ναι σε όλα.
    Να έλεγε Ναι στο ξεπούλημα της χώρας και σε όσα θα ακολουθήσουν μετά τις εκλογές.
    Όμως ας μην ξεχνάμε ότι εκείνο το βράδυ τρεις κοινοβουλευτικές ομάδες διαλύθηκαν επειδή πολλοί βουλευτές τόλμησαν να αντισταθούν στις προσταγές της τρόικας και της ηγεσίας των κομμάτων τους.
    Αν κάποιος όμως είναι μνημονιακός και αποφασίσει να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, τότε ας μην προβληματίζεται γιατί στην πασαρέλα των υποψηφίων θα βρει εύκολα και το Ναι σε Όλα.
    Αν η κριτική δεν ασκείται για το όχι τότε ας δούμε τα γεγονότα της επιστροφής και ας αναρωτηθούμε εάν είναι κωλοτούμπα και ποιος έκανε την κωλοτούμπα.
    Ο Παπανδρέου ήταν αυτός που διέγραψε, για δε την επιστροφή ζητήθηκε να ψηφισθούν οι εφαρμοστικοί νόμοι. Όμως στις ψηφοφορίες που ακολούθησαν και πάλι η απάντηση πολλών βουλευτών αλλά και του Παραστατίδη ήταν όχι και το ναι δόθηκε μόνο στην δανειακή σύμβαση.
    Στο συνεδριακό κέντρο ο Παραστατίδης δηλώνει ξεκάθαρα ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αποκλίνει από τις θέσεις του και ότι ο ίδιος, με όρους και δηλώσεις νομιμοφροσύνης δεν επιστρέφει. Αναφέρει μάλιστα ότι, η θα πάει ως συνεργαζόμενος σε άλλον κεντροαριστερό χώρο η θα πάει σπίτι του.
    Αρχηγός πλέον του ΠΑΣΟΚ είναι ο Βενιζέλος ο οποίος βλέποντας ότι η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, καλεί στράτευση χωρίς όρους κάνοντας άπειρες κωλοτούμπες ,ξεχνώντας τις απειλές περί μόνιμης διαγραφής.
    Ο Παραστατίδης επιστρέφει και διεκδικεί την ψήφο όλων.
    Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν αλλά ερωτώ, εάν οι μάχες πρέπει να δίνονται μέσα η έξω από τα κόμματα;
    Αν όλοι όσοι έχουν διαφορετική θέση από την εκάστοτε ηγεσία πρέπει να αποχωρούν; Να εγκαταλείψουν δηλαδή το κόμμα, η να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επικρατήσουν οι θέσεις τους μέσα στα κόμματα;
    Αν έφευγαν όλοι οι αντιμνημονιακοί από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, τότε θα είχαν παραδώσει αυτά τα κόμματα στις ορέξεις κάθε τυχάρπαστου τυχοδιώκτη με αποτέλεσμα το Ναι σε όλα να ήταν το κυρίαρχο.
    Δεν λέω σε καμία περίπτωση ο ψηφοφόρος της Κυριακής να ψηφίσει κάτι διαφορετικό από αυτό που αποφάσισε. Δεν πιστεύω ότι την λύση θα την δώσουν αυτοί που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια.
    Όμως εάν κάποιος είναι στραβός και επιμένει να ψηφίζει ΝΔ η ΠΑΣΟΚ τότε και σε αυτούς τους χώρους υπάρχον άνθρωποι που σε μία κρίσιμη στιγμή μπορούν να πουν και ένα Όχι.
    Ένα όχι που μπορεί να είναι καθοριστικό και αυτό ας μην το ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑ ΛΑ Η ΛΟΛΑ Ο ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λα λα λα κάθε λόλα που δεν μπορεί να τοποθετηθεί αλλά μόνο λαλίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.