Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ψήφος εμπιστοσύνης κιλκισιωτών Θεσσαλονίκης στον Φραγγίδη

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 ο υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του στους ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα του Γιώργου Φραγγίδη ο οποίος είναι ο μοναδικός υποψήφιος βουλευτής του κινήματος που τολμά και προβαίνει σε ανοιχτές συγκεντρώσεις και μάλιστα τόσες πολλές και στο νομό Κιλκίς αλλά και στην Θεσσαλονίκη.
Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δείχνει να εκτιμάει και να εμπιστεύεται την στρατηγική αυτή των δημόσιων τοποθετήσεων του βουλευτή ο οποίος θέλει να συνομιλήσει και να ακούσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.
Στην ομιλία του ο Γιώργος Φραγγίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μου. Γνωρίζω ότι αφήσατε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας για να μου κάνετε τη μεγάλη τιμή σήμερα να είστε όλοι εδώ και να μιλήσουμε για πράγματα που σας έχουν πικράνει, σας έχουν θυμώσει, σας έχουν εξοργίσει. Η Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια βιώνει μια επώδυνη πραγματικότητα, μια παρατεταμένη εβδομάδα των παθών, έναν εφιάλτη που όμως το ζούμε όχι σε κάποιο όνειρο που πέρασε αλλά στην ίδια μας την πραγματικότητα. H εκλογική μάχη που δίνουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η δυσκολότερη της μεταπολίτευσης. Αλλά και η σημαντικότερη της μεταπολίτευσης. Είναι η μοναδική ευκαιρία να ξανασυνδεθούμε πραγματικά να καταργήσουμε τις αποστάσεις να πάρουμε μέρος στην πολιτική με το πάθος του ανθρώπου που δεν αφήνει τους άλλους να αποφασίσουν γι αυτόν. Πολλοί μας λένε ότι θα ψηφίσουν τα μικρότερα κόμματα, όχι γιατί τα πιστεύουν αλλά γιατί θέλουν να διαμαρτυρηθούν. Εμείς λέμε σε αυτούς τους πολίτες ελάτε να διαμαρτυρηθούμε μαζί. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και να κάνουμε την Ελλάδα και πάλι δυνατή. Να αλλάξουμε την Ελλάδα και μαζί να αλλάξουμε και την Ευρώπη. Οι θυσίες και οι κόποι τόσων ετών δεν πρέπει να πάνε χαμένοι. Δεν θα παίξουμε αυτές τις θυσίες στα ζάρια, όσο και αν είμαστε θυμωμένοι. Ακολούθησα μια κρυστάλλινη διαδρομή χωρίς ποτέ το όνομά μου να εμπλακεί σε σκοτεινές υποθέσεις και θολές καταστάσεις. Η ζωή μου ήταν, είναι και θα είναι διαυγής. Όλα στο φως. Με συνέπεια και συνέχεια ακολούθησα τις αρχές μου με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας. Μακριά από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα. Χωρίς στην πορεία να λιποψυχήσω, να λιποτακτήσω και να γίνω ρίψασπις. Ζητώ την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας και να είστε σίγουροι πως θα είμαι η φωνή σας. Μαζί θα είμαστε στη βουλή. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου. Καλή δύναμη σε όλους. »


13 σχόλια:

  1. '.......ο οποιος ειναι ομοναδικος υποψηφιος βουλευτης του κινηματος που τολμα να προβαινει σε ανοιχτες συγκντρωσεις......................' Τι παλαιοκομματικη και αγαρμπη διαφημιση ειναι αυτη. Λεω να την στειλω στον Βενιζελο να χαρει κι αυτος με τον ηρωα του κομματος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλοι αυτοί οι εύκαιροι δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν από να πάνε να τον ακούσουνε; Μάλλον τελικά έχει εκτιναχθεί η ανεργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε ρε χρημα για διαφημιση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανιδιοτέλεια είναι αρετή που λείπει από την πολιτική σκηνή. Είναι από τους λίγους βουλευτές που άφησε την προσωπική του ηρεμία για να μπει στην πολιτική ανησυχία. Τυχεροί όσοι βρέθηκαν κοντά του, μιας και είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες αλλαγής και δημιουργίας μιας καινούριας Ελλάδας που έμαθε από τις κακές επιλογές της, και προχωρά μπροστά χωρίς μικροαστισμούς και μικροπολιτικές, επιλέγοντας πολιτικούς με πολιτική ακεραιότητα και ελεύθερη βούληση, σαν τον Φραγγίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε όχι και ανιδιοτελής ο φραγγίδης...ένα ακόμα ψώνιο είναι που ψοφάει για "δόξα"! έλεος δηλαδή..μπροστά σας δεν βλέπετε πια!

      Διαγραφή
  5. Ίσως να έχεις και δίκιο. Η ιδιοτέλεια όλων των ανθρώπων που θυσίασαν την προσωπική τους ανιδιοτέλεια για την ελεύθερη βούληση των Ελλήνων, δίνουν σε σένα το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης!!!!!!!!!!!!! Άλλωστε τέτοια "ψώνια", παλεύουν για τη δόξα της Ελλάδας και την επιβίωση της, αλλά σωστά ο σοφός λαός μας λέει: όσα δε φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από το σύνολο της απάντησης σου δεν βγαίνει απολύτως κανένα νόημα...τι δεν φτάνουμε δηλαδή που το κάνουμε κρεμαστάρι?τη δόξα...?του τη χαρίζουμε τη δόξα...χαλάλι ώστε να περπατάει με το αυτάρεσκο ύφος τους στους δρόμους του Κιλκίς...και δεν πιστεύω ότι πάλεψε κανένας Φραγγίδης για να έχω εγώ το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα την άποψη μου. Εξάλλου ο λαός του Κιλκίς, εξέφρασε την άποψη του (π.χ. κατά των μεταλλείων) αλλά ούτε που ίδρωσε το αυτί του κου Φραγγίδη (ο οποίος είναι υπέρ)

      Διαγραφή
  6. Αν διάβαζες λίγο περισσότερο ιστορία θα είχες πιο ευρεία αντίληψη της ιστορίας των πολιτικών του τόπου σου. Η εμπάθεια έφτασε τη χώρα στον πάτο, και όχι η ευγενής άμυλα. Δεν είναι η δόξα το κρεμαστάρι αλλά η ανιδιοτέλεια. Φαίνεται όμως ότι αναγνωρίζεις ότι γνωρίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://youtu.be/8zyuPIIXyGc...AFIEROMENO...STO 19.05...GIATI KAPOIOI PEZOYN ME THN NOHMOSINH MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εκλογες εδω και τωρα θελει ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν δε γνωρίζετε έναν άνθρωπο, καλό είναι να μη προβαίνετε σε αφορισμούς και γενικότητες. Δεν είναι όλοι ίδιοι - οι πολιτικοί- . Εξάλλου κάποιοι θα εκλεγούν ό,τι και να κάνουμε. Με το να λες συλλήβδην όλοι οι πολιτικοί είναι κομματόσκυλα (ή οι οπαδοί τους) δε λύνεται το πρόβλημα. Ψηφίζεις τους πιο έντιμους τους πιο ειλικρινείς. Τέτοιος είναι και ο Φραγγίδης ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Μίμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.