Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Καθορισμός σημείων υποδοχής, όπου κατατίθενται οι αιτήσεις πολιτών τρίτων χωρών για τη χορήγηση και ανανέωση της άδειας διαμονής τους

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης ανακοινώνεται ότι στο ΦΕΚ 789/16-03-2012 τ.β’ δημοσιεύτηκε στις 30-03-2012 η αριθμ. 7930/2012 ΚΥΑ «Καθορισμός σημείων υποδοχής, όπου κατατίθενται οι αιτήσεις πολιτών τρίτων χωρών για τη χορήγηση και ανανέωση της άδειας διαμονής τους». Παράλληλα κυκλοφόρησε η εγκύκλιος 12/9034/28-03-2012 η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών της Δ/νσης Μεταναστευτικής Πολιτικής και στη «Διαύγεια».
Με βάση τα παραπάνω τα τμήματά μας (αδειών διαμονής) κατά νόμο καθορίζονται ως σημεία υποδοχής όπου κατατίθενται οι αιτήσεις πολιτών τρίτων χωρών για τη χορήγηση και την ανανέωση της άδειας διαμονής τους, επιδίδονται οι σχετικώς εκδιδόμενες αποφάσεις και λειτουργούν από 02-04-2012 ως υπηρεσίες μιας στάσης, όπως ειδικότερα αναφέρεται στην ανωτέρω ΚΥΑ και εγκύκλιο.
Ως σημεία υποδοχής όπου θα κατατίθενται οι αιτήσεις των πολιτών τρίτων για τη χορήγηση και την ανανέωση της άδειας διαμονής τους και θα επιδίδονται οι σχετικώς εκδιδόμενες αποφάσεις είναι α) τα τμήματα Αδειών Διαμονής των Νομών Δράμας, Ροδόπης, Έβρου, Ξάνθης και Καβάλας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και β) τα τμήματα Αδειών Διαμονής Κιλκίς, Σερρών και Ημαθίας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Κεντρικής Μακεδονίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης.
Ημερομηνία κατά την οποία μεταφέρονται στις υπηρεσίες αυτές οι σχετικές αρμοδιότητες των οικείων Δήμων ορίζεται η 2α Απριλίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.