Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση της “Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό “ για τις ευαισθησίες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (Κιλκίς) και την κομματική προπαγάνδα στα σχολεία

"Στις 30 Μαρτίου το Λύκειο Ν. Αγιονερίου Κιλκίς επισκέφθηκε, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής με αφορμή την 21η Μάρτη, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, το σχολείο μεταναστών "Οδυσσέας" στη Θεσσαλονίκη, ένα σχολείο που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια στην πόλη, χάρη στην εθελοντική δράση πολλών και με διαφορετικές καταβολές ανθρώπων και με πολύπλευρη παιδαγωγική και κοινωνική προσφορά. Στους μαθητές-τριες μίλησαν δυο δασκάλες εθελόντριες του σχολείου, προβλήθηκε βραβευμένο ντοκιμαντέρ που δημιούργησε μαθητής του "Οδυσσέα" για τις συνθήκες ζωής των μεταναστών-μαθητών και ακολούθησε μια σύντομη συζήτηση. Η γενική αίσθηση καθηγητών και των μαθητών ήταν ότι η επίσκεψη ήταν πολύ διαφωτιστική για όλους, καθώς ανέδειξε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους άνθρωποι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους λόγω φτώχειας και πολέμου, με την άγνοια της ελληνικής γλώσσας να είναι ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο για την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.
Μια εβδομάδα αργότερα, στις 5 Απριλίου η “Χρυσή Αυγή” Κιλκίς εξέδωσε ένα κείμενο σε τοπική εφημερίδα της πόλης με τίτλο "κομματική προπαγάνδα στα σχολεία". Σ'αυτό φωτογραφιζόταν μια καθηγήτρια του συγκεκριμένου σχολείου, λέγοντας ουσιαστικά ότι χρησιμοποιεί την εκπαιδευτική της ιδιότητα για να προωθεί τις κομματικές της απόψεις στα παιδιά ( εννοώντας προφανώς τον αντιφασισμό ) και σε αυτό το πλαίσιο εντασσόταν, κατά την άποψή τους, και η επίσκεψη στον “Οδυσσέα”! Το κείμενο του τοπικού πυρήνα της “Χρυσής Αυγής” δεν ξάφνιασε τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, κάθε άλλο μάλιστα. Ήταν μια αμυντική κίνηση, που πρόδωσε τον πανικό τους, καθώς ήταν εύκολο ένα απλό ντοκυμαντέρ να σκουπίσει τη βρώμα της ρατσιστικής προπαγάνδας. Παρόλα αυτά όμως, υπάρχουν ακόμη και τώρα κάποια πράγματα, που μας προκαλούν.
Πρώτο, η “Χρυσή Αυγή” είχε το θράσος, μια ημέρα πριν την επέτειο για την εισβολή των ναζιστικών στρατευμάτων στην Ελλάδα (6-4-1941), να πάρει το λόγο δημόσια και να μιλήσει για κομματική προπαγάνδα. Για να ρωτήσουμε κι' εμείς όμως: υποστηρίζουν ή όχι την εισβολή και κατοχή της Ελλάδας απ'τα χιτλερικά στρατεύματα, τους βιασμούς, τα βασανιστήρια, τις δολοφονίες και τις καταστροφες που υπέστη ο ελληνικός λαός απ'τους “ξανθούς πολεμιστές” απ'το 1941 μέχρι το 1944; Είναι τυχαίο πως κάποιοι στην ίδια “πολυκατοικία” μ'αυτούς, τους αποκαλούν ήδη “γερμανούς πατριώτες”;
Δεύτερο, η “Χρυσή Αυγή” ας πάψει να υποδύεται τη μωρά παρθένα και ας απαντήσει ξεκάθαρα, αν έχει θάρρος: το όραμα της για την κοινωνία είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης σαν και αυτό του Άουσβιτς ή όχι;
Γιατί όλα τα άλλα, περί κομματικής προπαγάνδας κ.λπ. είναι δευτερεύοντα ζητήματα τακτικής, που υποτάσσονται στο προηγούμενο ερώτημα.
Για κάθε δημοκράτη πολίτη αυτής της χώρας, για κάθε εργαζόμενο, άνεργο και νέο, πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος του. Γι'αυτό όπου συναντάμε φασίστες πρέπει να τους ξεσκεπάζουμε και να τους απομονώνουμε. Σαν την πανούκλα μια κοινωνίας που δεν έχει βρει ακόμη το δρόμο της προς ένα μέλλον κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, όπου οι άνθρωποι θα έχουν ίσα δικαιώματα, ανεξάρτητα από φύλο, φυλή, θρησκεία ή εθνικότητα.
Καλούμε τα σωματεία των εκπαιδευτικών, τους τοπικούς φορείς του Κιλκίς και κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο να καταδικάσει τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να ξεσκεπάσει τον παρακρατικό ρόλο τους, την ώρα που ο κόσμος υποφέρει από τη βαρβαρότητα του μνημονίου της φτώχειας και της ανεργίας."

180 σχόλια:

  1. Επιτέλους, μια απάντηση στους νεοναζί που το παίζουν αθώες περιστερές και καταγγέλλουν για κομματικοποίηση στα σχολεία! Όταν ψήνουν μαθητές να επιτίθενται σε μετανάστες αυτό δεν είναι κομματική προπαγάνδα, και τους πείραξε που πήγαν τα παιδιά στον Οδυσσέα. Βρε ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIATI DEN PIGENETE RE METANASTOPATERES NA PARETE APO ENAN PAKISTANO STO SPITI SAS? NA MAS DIKSETE POSO ANTIRATSISTES ISTE KAI TOUS THELETE STA PODIA SAS NA DOULEBOUNE AFTOI KAI TA PAIDIA SAS NA MIN EXOUNE DOULEIA. ANTE PIGENETE PARTE APO ENAN SPITI SAS NA GLITOSOUME KAI TA STRATOPEDA.. GIAFTO POLEMISANE I PROGONOI MAS? GIA NA GINOUME PAKISTANI KAI AFGANI? ESIS THA POULISETE TIN ELLADA KAI I EBESTHISIES SAS.. I ELLADA EINAI GIA TOUS ELLINES KAI TA PAKISTAN GIA TOUS PAKISTANOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα "παιδιά" ενδιαφέρονται για θέσεις διευθυντικών στελεχών τουλάχιστον! Έψαχνα γυναίκα για να καθαρίσει το σπίτι της 80χρονης μητέρας μου και έδινα 10 ευρώ την ώρα, δε βρέθηκε καμία Ελληνίδα! Αλβανίδα ανέλαβε την καθαριότητα! Μπράβο της, αυτή πήρε τα χρήματά της και εγώ ήμουν χαρούμενος που η μητέρα μου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη!

      Διαγραφή
    2. Α ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ... ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ -ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΝ(ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Μάθε να γράφεις ελληνικά πρώτα εσύ ελληναρά. Πώς θα σου φαινόταν να κλείνανε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όλους εσάς τους απάνθρωπους κάφρους; Το μόνο που σκέφτεσαι ελληναρά μικροαστέ είναι το ποδόσφαιρο, τα κοψίδια και τα φράγκα και μιλάς συνεχώς για προγόνους που δεν γνωρίζεις. Αν έχεις εσύ κρίση ταυτότητας και ανασφάλειες δεν σου φταίει κανένας εξαθλιωμένος μετανάστης.

      Διαγραφή
    4. Επί του πλοίου που λέγεται Γη και πλέει στο άπειρο είμαστε όλοι ταξιδιώτες και μετανάστες... Όλοι ονειρευόμαστε μια παραλία. Μια ακτή όπου ο ζωογόνος αέρας της θα αποκλείει τη φθορά και το θάνατο..."
      ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ.. ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟ ΣΟΦΟΚΛΗ ΤΟΝ ΑΙΣΧΥΛΟ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΕΣΤΩ!!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ...

      Διαγραφή
    5. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΣΤΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΩΠΟΣ ΛΕΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΣΧΕΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΙΚΤΟΝ ΓΑΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ,ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΣΧΥΛΟ΄;!!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟΣ ΕΙΝΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ...;

      Διαγραφή
    6. ελληναρα μου οι αρχαιοι εγραφαν γκρικλις?

      Διαγραφή
  3. Οι ναζί με τους αριστερούς Έλληνες έχουν ένα κοινό: είναι και οι δύο αντισημίτες, ειδικά οι ακροααριστεροί Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αριστεροί είναι αντισιωνιστές όχι αντισημίτες. Αντισημίτες είναι οι ναζί που θεωρούν τους εβραίους συλλογικά υπεύθυνους. Τη θεωρία της "συλλογικής ευθύνης" λάνσαρε ο Χίτλερ: Οι Εβραίοι τραπεζίτες μας καταδυναστεύουν άρα θάνατος στους Εβραίους. Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και σήμερα με τους μετανάστες: Κάποιοι μετανάστες κλέβουν, άρα όλοι οι μετανάστες είναι εγκληματίες...

      Διαγραφή
  4. Πάρε εσύ Άριε Ελληναρά τους βέρους Έλληνες που ψάχνουν στα σκουπίδια στο σπίτι σου και θα πάρου(με) κι' οι "μεταναστοπατέρες" τους μετανάστες. Άσε που γράφεις Greeklish και όχι Ελληνικά. Ντροπή και αίσχος ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως δε διέκρινα μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο φανατισμό της Χρυσής Αυγής και σ' αυτόν της ανακοίνωσης. Είναι ντροπή τέτοιου είδους μηνύματα αλλά και μηνύματα σαν αυτά της χρυσής αυγής να φτάνουν στα αυτιά παιδιών σε ώρες εκπαίδευσης. Από κει και πέρα δημοκρατία λέμε ότι έχουμε και ο καθένας μπορεί να διαβάζει και να πιστεύει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εργαζόμενος ανασφάλιστος.10 Απριλίου 2012 στις 10:55 μ.μ.

      Αν πιστεύεις ότι η παρουσίαση της ιστορικής αλήθειας ισούται με "φανατισμό", τότε τράβα ν' ανοίξεις κανένα λεξικό να... ξεστραβωθείς.

      Χίλια μπράβο στη συγκεκριμένη καθηγήτρια για την τόλμη της να διδάξει στα παιδιά την Αλληλεγγύη και την ανθρώπινη Χειραφήτηση!

      ΥΓ. Η Χρυσή Αυγή εκτός από Ρατσιμό και Ομοφοβία, προωθεί και ναρκωτικά στα σχολεία:
      http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=b8095e21-97f7-470b-8140-bc237355a043

      Διαγραφή
    2. αυτά που λες δείχνουν ότι θέλεις ένα σχολείο αποστειρωμένο κι αποκομμένο από την κοινωνία και από όλους όσους αποτελούν αυτήν: και ντόπιους και μετανάστες που σε μια αληθινά δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία θα ήταν αυτονόητο ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα και το γεγονός ότι εξομοιώνεις τα κηρύγματα μίσους της χρυσής αυγής με την παραπάνω ανακοίνωση (η οποία ανακοίνωση εκτός του ότι ξεμπροστιάζει τη χρυσή αυγή για αυτό που πραγματικά είναι, μια εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση, υπερασπίζεται τις αξίες της ελευθερίας στο λόγο, τη σκέψη, τη δράση) και από ότι φαίνεται έμμεσα και με την αξιέπαινη προσπάθεια μιας καθηγήτριας που τιμάει έτσι την ιδιότητα της και ως άνθρωπος και ως καθηγήτρια να εμπεδώσει στους μαθητές της την αξία του σεβασμού της διαφορετικότητας των ανθρώπων μεταξύ τους σε καμμιά περίπτωση δεν αντίκειται στον παιδαγωγικό της ρόλο ούτε και βλάπτει σε κάτι την παιδεία κι όχι την εκπαίδευση. Η εκπαίδευση παράγει αυτοματοποιημένους σκλάβους, η παιδεία δημιουργεί συνειδητούς ελεύθερους ανθρώπους, διάλεξε και πάρε............. ο αληθινός πλούτος κι ο πολιτισμός των ανθρώπων φαίνεται από το πως αντιμετωπίζει τους αδύναμους, τους περιθωριοποιημένους, τους διαφορετικούς, κι όλοι εσείς οι ψευτοελληναράδες μάθετε να μιλάτε, να γράφετε, να έχετε επιχειρήματα ουσίας και θυμηθείτε ότι ακόμη κι οι αρχαίοι που τους έχετε κάνει καραμέλα με τα μερικά καλά τους και τα αρκετά στραβά τους μία από τις πιο σημαντικές αξίες τους ήταν ότι τους πρόσφυγες και τους μετανάστες όταν ζητούσαν άσυλο οπουδήποτε αυτό γινόταν σεβαστό (ικέτες τους έλεγαν, θυμάστε, ξέρετε;)Όχι στο ρατσισμό, όχι στην ομοφοβία, όχι στο μισογυνισμό και στη μισαλλοδοξία, όχι στον εθνικισμό και στον φασισμό, όχι στο νεοναζισμό........ και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στην καθηγήτρια αυτή και στο σχολείο Οδυσσέας για το σπουδαίο αυτό βήμα στο οποίο προχώρησαν........

      Διαγραφή
  6. Μπράβο στα παιδιά από τον σχολείο μεταναστών "Οδυσσέας" για την προσπάθεια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σήμερα στοχοποιούνται οι μετανάστες, γιατί βολεύει το σύστημα ένας αποδιοπομπαίος τράγος για τα δεινά μας, και αύριο οι εργαζόμενοι, οι συνδικαλιστές, οι αριστεροί, οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι γυναίκες και όποιος άλλος δεν συμφωνεί με τον ολοκληρωτισμό των φασιστών, οι οποίοι κάθε άλλο παρά εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα των φτωχών λαϊκών ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δημοκρατία δεν είναι να ανέχεσαι τους μελλοντικούς δολοφόνους σου, τους ανθρώπους που σπέρνουν το μίσος και τη βία και κατηγορούνται για δολοφονίες, ξυλοδαρμούς και σχέσεις με τον υπόκοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΖΙ ΣΙΩΠΗ, ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

      Διαγραφή
    2. Καλύτερος τίτλος : χιτλερικοί - παρακράτος - Μαύρο Σκοτάδι

      Διαγραφή
    3. Αίμα σκατά χρυσά αυγά.. δολοφόνοι και τραμπούκοι του κοινού ποινικού δικαίου είστε, χαϊδεμένα μαντρόσκυλα ενός παρακράτους που στέλνεται για να κάνει τη βρώμικη δουλειά εκεί που η επίσημη κρατική καταστολή δεν μπορεί, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο

      Διαγραφή
    4. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΙ

      Διαγραφή
  10. δεν βλεπω κανενα φανατισμο στην ανακοινωση της Κινησης Απελαστε το Ρατσισμο, ίσα-ίσα υπερβολική μετριοπάθεια.

    Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να περιμένουμε απαντήσεις ή αλήθειες από τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου ΧΑ. Η εγκληματική ιστορία «στελεχών» της Χρυσής Αυγής ξεκινά από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και περιλαμβάνει πολλές καταδίκες και πολυετείς καθείρξεις στελεχών της, αν και -κακώς και προκλητικά- δεν έχει βγει ποτέ εκτός νόμου. Ο Περίανδρος, ο Κουσουμβρής, ο Αδρασκέλας ο «Πόρκυ», ο Ρήγας είναι μόνο κάποιοι από τους φυλακόβιους εγκληματίες νοσταλγούς του Χίτλερ. Για παράδειγμα, οι δύο πρώτοι έχουν καταδικαστεί για απόπειρες δολοφονίας κατά αντιφασιστών φοιτητών και για ληστεία τράπεζας.
    Βεβαίως η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν έχει διωχθεί με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο, όπως αυτονόητα θα έπρεπε.
    Αντίθετα σαν κανονική παρακρατική τρομοκρατική οργάνωση φαίνεται να χαίρει πολυετούς ασυλίας
    από αστυνομία, δικαστήρια και ΜΜΕ μέχρι σήμερα. Ακόμη και μετά την υπόθεση διπλής δολοφονίας
    από τον Χρήστο Ρήγα,
    πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας,
    ακόμη και μετά την προσαγωγή σε δίκη άλλων τριών στελεχών της για μαχαιρώματα στον Άγιο Παντελεήμονα,
    όλοι αυτοί οι φορείς της προσφέρουν διαδοχικές αναβολές σε εκκρεμούσες δίκες και προεκλογική προβολή
    πρωτοφανή για αντικοινωνικούς τρομοκράτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και όχι μόνο!

    Ντροπή για το καθε site που πραπαγανδιζει ναζιστικες "απόψεις" και συκοφαντίες μιας τρομοκρατικης οργανωσης! Δεν προκειται για "απόψεις" πρόκειται για πράξεις τρομοκρατίας, για φόνους, πυροβολισμούς και τοποθέτηση εκρηκτικών όπου τυγχάνει να αποκτούν επιρροή.

    (Τελευταία αποκαλύφτηκε ότι οι Νεοναζί εθίζουν μαθητές της Μυτιλήνης σε θεσμική παραβατικότητα, που έχει να κάνει και με τη χρήση ΧΑΣΙΣ!!!!

    http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=b8095e21-97f7-470b-8140-bc237355a043
    )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι θα ήθελαν να ζουν στις πατριδες τους και να μη χρειαζεται να τραβηξουν των παθών τον τάραχο για να μεταναστευσουν. Αλλά ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ εκπατρίζουν εκατομμύρια όταν συμμαχούν σε ιμπεριαλιστικές εκστρατείες όπως του ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. (Ο πόλεμος επεκτάθηκε και στο Πακιστάν τα τελευταία 3-4 χρόνια βέβαια.)

    Ή όταν συμμετέχουν στην οικονομικη λεηλασία χωρών όπως η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, όπου η χούντα Μουμπάρακ καταπίεζε για να μπορεί ο Βαρδινογιάννης να εκμεταλλεύεται του Αιγύπτιους με μισθούς πείνας.

    Αλλά δεν άκουσα κανένα φασίστα ή φιλοφασίστα (βλ Χρυσοχοϊδη, Λοβέρδο) να λένε για αυτά. Ούτε για το γκρέμισμα των δαπανών για την Υγεία που έχουν επιβάλει (όπως και ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΝΤ) και που ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτωντου AIDS.

    Αλλά βέβαια. Στρατόπεδα συγκέντρωσης για εξιλαστήρια θύματα για να πετάξουν τη μπάλα στην κερκίδα, να αποσείσουν τις ευθύνες του συστήματός τους για τα Μνημόνια και να προωθήσουν τον ίδια Μανωλιό με την κάπα αλλιώς (δηλ τα φασιστικά κατακάθια και τους ακροδεξιούς από Καμένο μέχρι ΛΑΟΣ μέχρι και ...ληστοσυμμορίτες τρομοκράτες ΧΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσο για την μπαρούφα με τα "σπίτια μας", εμείς θέλουμε οι άνθρωποι να μπορούν να αναζητούν εργασία ελεύθεροι κι όταν δεν βρίσκουν να μπορούν ελεύθερα να φεύγουν από την Ελλάδα και να πηγαίνουν Γερμανία ή όπου αλλού θέλουν για να ξεφύγουν από τη φτώχεια ή τις δυτικόφιλες χούντες.

    Και με τον ιδρώτα που ρίχνουν να έχουν ΔΙΚΑ τους σπίτια, όχι να τους φιλοξενεί κανένας σαν να ήταν οι φτωχοί συγγενείς. Μέχρι τότε προφανώς με το 1/4 από τα λεφτά που σπαταλούν σε φράχτες και συνοριοφύλακες και στρατόπεδα συγκέντρωσης θα μπορούσαν να πάρουν μεγάλα αστικά ακίνητα που κάθονται άδεια και αδρανή και να κάνουν ξενώνες για κάθε άστεγο έλληνα ή ξένο. ΆΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ σε δουλειες του ποδαριού.

    ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ή ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΗ (βλέπε Χαλυβουργική). Και οι κυβερνήσεις που απελευθέρωσαν τις απολύσεις βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Ο Περίανδρος, ο Κουσουμβρής, ο Αδρασκέλας ο «Πόρκυ», ο Ρήγας είναι μόνο κάποιοι από τους φυλακόβιους εγκληματίες νοσταλγούς του Χίτλερ. Για παράδειγμα, οι δύο πρώτοι έχουν καταδικαστεί για απόπειρες δολοφονίας κατά αντιφασιστών φοιτητών και για ληστεία τράπεζας.
    Βεβαίως η Χρυσή Αυγή ποτέ δεν έχει διωχθεί με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο, όπως αυτονόητα θα έπρεπε."

    Να την προσέξουμε την παρατηρηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επίσης είναι σωστή και η κατακραυγή κατά του site. Δεν ξέρω αν στο Κιλκις οι ναζί είναι...πλειοψηφία στην κοινωνία (προφανώς ΔΕΝ είναι, παρά μια μικρή μειοψηφία), αλλά ακόμη κι έτσι
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

    Και ποινικά θέματα υπάρχουν. Πέρα από τη διάδοση ΨΕΥΔΩΝ που είναι ποινικά κολάσιμη -αν και με αοριστολογίες- υπάρχει και η συνέργια σε τρομοκρατικές πράξεις που τελεί η ΧΑ κατά διαστήματα. Άλλοι εκδότες είχαν συλληφθεί από την αστυνομία παλιότερα για παρόμοια πράγματα,χωρίς να λέω ότι σίγουρα σωστό.

    Εγώ περιμένω από το site να τοποθετηθεί τουλάχιστον πολιτικά επί του θέματος για να ξέρουμε αν θα εξακολουθήσουμε να το χρησιμοποιούμε.

    Και να το ρωτήσει και κάνα δικηγόρο αν κινδυνεύει με κλείσιμο από ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που μπορεί να ζητήσει κάποιο από τα ΘΥΜΑΤΑ των Ναζιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο στην καθηγητρια που αντιστέκετε στο λάκο με τα φίδια που έχει πέσει. Μένω κοντά στο Κιλκις και ξέρω. Φοβόμαστε να μιλησουμε από τους ναζιστές και τουτς πασης φύσης ακροδεξιούς εδώ χάμω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπράβο Λεωνίδα! καλή και η ανακοίνωση.
    Καλά δεν κατανοούμε ότι βρήκαν τους μετανάστες για ξεσπάσει η οργή του κόσμου κατά των πολιτικών τους; Τόσο πρόβατα είμαστε; Από πότε φταίνε για τη φτώχεια η πιο φτωχοί απ'όλους;
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το τυρί το είδατε, τη φάκα την είδατε;
    Ο εύπεπτος, συνειρμικός, μικροαστικός, πατριωτικός, μετριοπαθής λόγος της Χρυσής Αυγής είναι το τυρί. Η φάκα είναι μία ιδεολογία και ονομάζεται ναζισμός (φασισμός, άρια φυλή, γενοκτονίες, επιλεκτικές στειρότητες, επιλεκτικές ευθανασίες, κατοχή, κρεματόρια, Άουσβιτς κ.α.). Αν κάποιοι θέλουν να καμουφλάρουν τη λέξη ναζισμός με ποιο εύηχες λέξεις και «αθώα»-λογικοφανή επιχειρήματα, γιατί ξυπνάει αναμνήσεις, λυπάμαι, αλλά θα τους ξεσκεπάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικά είμαστε σαδομαζοχιστές.
    Τόσα πολλά λόγια για το τι άποψη έχει η κατ’ όνομα χρυσή αυγή ενώ θα έπρεπε να λέγεται “μαύρο σκότος”
    Τι σχέση έχουν αυτοί με αυτό που λέγεται άνθρωπος, πολύ περισσότερο δε με αυτό που λέγεται ελληνική παιδεία.
    Η άνθρωποι μόνο πατριδοκάπηλοι είναι και τίποτε παραπάνω.
    Στην ιστορική της διαδρομή η Ελλάδα ποτέ δεν φοβήθηκε τον “βάρβαρο” αλλά πάντα τον έκανε Ερμή ιδεών και πολιτισμού.
    Αντίθετα νικήθηκε από βαρβάρους χρυσαυγίτες και τετραυγουστιανούς κάθε μορφής που μόνο τα τομάρια τους σκέφτονται.
    Στο Κιλκίς έχουμε μπόλια παραδείγματα “δεξιάς” πατριδοκαπηλίας, η οποία μάλιστα κατέχει και μοναδικό ρεκόρ σε όλο τον κόσμο. ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΙΣΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα μπορούσα να κάνω πάρα πολλά σχόλια. Όμως, αρκεί η ανάγνωση του κειμένου της κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό", και η σύγκρισή του με αυτό της Χρυσής Αυγής, για να κατανοήσει την απόσταση επιπέδου των δύο κόσμων. Το ένα -το κείμενο της "Απελάστε το Ρατσισμό", εξαίρετα γραμμένο, σε όμορφη και καθαρή ελληνική γλώσσα. Το άλλο, σε ψευτολαϊκή, επιπόλαια γλώσσα, που μετά βίας κρύβει το μίσος για τον "άλλο".

    Η "Χρυσή Αυγή", μια οργάνωση με κεντρικά μέλη που συχνά είναι σατανιστές και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει στις αθώες ψυχές των παιδιών. Ούτε φυσικά θα σκεφτούμε την αστεία δικαιολογία της Χρυσής Αυγής και όλων των ανάλογων ακραίων οργανώσεων, ότι τα παιδιά "θα μολυνθούν από φιλομεταναστευτικές ιδέες". Η ελληνική κοινωνία, δεν χρειάζεται τη Χρυσή Αυγή για να διαχειριστεί λάθος το θέμα: Το χειρίζεται ήδη πολύ επιπόλαια μόνη της.

    Οι μετανάστες υπάρχουν και ο στίχος τους δεν είναι να αποικίσουν την Ελλάδα. Είναι να πάνε στην Ευρώπη και ακόμα πιο γενικά, να ζήσουν. Ναι, η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει Λίβανός, ούτε Βοσνία: Όμως, όχι επειδή οι "άλλοι" είναι ¨κακοί" και "κατώτεροι", αλλά διότι και οι εμείς ως λαός και οι άλλοι λαοί, ακόμα δεν έχουμε αναπτύξει επαρκώς την ικανότητα να ζήσουμε με τον άλλο. Αυτό όμως δεν είναι λόγος να διώξουμε τους αληθινά δικαιούμενους Ασύλου και το μικρό ποσοστό που μας αναλογεί από τους άλλους πρ΄σφυγες: Είναι λόγος να κρατήσουμε όσους μας αναλογούν με μια γενναία παράλληλη πολιτική ανάσχεσης της Τουρκίας αλλά και του Ιράν στο ζήτημα.

    Αυτά όμως τα μέτρα θα είναι προσωρινά: Το πιο ουσιαστικό, είναι να πάψει η εκμετάλλευση των λαών αυτών. Οι μετανάστες από το Ιράκ και τη Β.Αφρική, μας θυμίζουν με τι εγκληματίες και εμείς οι ¨αθώοι¨έχουμε συμμαχήσει για να μετέχει η άρχουσα τάξη μας στη διανομή του πλούτου των φτωχών.

    Οι Χρυσαυγίτες και όσοι τους ακούν, δεν έχουν κανένα τέτοιο σχέδιο. Οι Χρυσαυγίτες, θέλουν τους πρόσφυγες, για να ανεβάζουν τα ποσοστά τους μέσα από το φόβο. Αν αύριο οι Πρόσφυγες φύγουν, η Χρυσή Αυγή θα διαλυθεί. Για το λόγο αυτό, η Χρυσή Αυγή, ουδέποτε χτυπά τους ιδιοκτήτες των νέων σκλαβων και τα παράνομα κυκλώματα που συντηρούν τις μεγάλες συμμορίες στο Κέντρο της Αθήνας, οι οποίες πρώτα από όλα επιτηρούν τους πρόσφυγες, μαζί με τους Χρυσαυλιτες. Ούτε φυσικά είναι τυχαίο ότι πάρα πολλά μαγαζιά της νύχτας στα οποία δουλεύουν μπράβοι της Χρυσής Αυγής, είναι ιδιόκτητα από μέλη κυκλωμάτων που ελέγχουν την παράνομη ¨χρήση¨ προσφύγων, ιδίως γυναικών.

    Η Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτε άλλο, από μια οργάνωση με ποινικά χαρακτηριστικά, με σατανιστές στην Κεντρική Επιτροπή της, με καθαρά απάνθρωπη ιδεολογία και λατρεία των ναζί, που ευθύνονται για 500.000 νεκρούς Έλληνες μόνο στο χειμώνα της Κατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο, έγραψες την αλήθεια, οι εθνικοσοσιαλήστες της χ.Α είναι παρακλάδι μιας μυστικιστικής οργάνωσης http://www.golden-dawn.com/eu/index.aspx ψευτοπαρτιώτες του κώλου

      Διαγραφή
  21. Οι Χρυσαυγίτες, θέλουν τους πρόσφυγες, για να ανεβάζουν τα ποσοστά τους μέσα από το φόβο. Αν αύριο οι Πρόσφυγες φύγουν, η Χρυσή Αυγή θα διαλυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εργαζόμενος ανασφάλιστος.10 Απριλίου 2012 στις 11:16 μ.μ.

    Οι μετανάστες είναι εργαζόμενοι και άνεργοι όπως και το 90% της κοινωνίας. Ούτε εγκληματίες είναι ούτε κλέφτες ούτε τέρατα. Ίσα-ίσα, σε πολλούς μετανάστες περισσεύει η ανθρωπιά:
    Πριν λίγες μέρες 2 Πακιστανοί σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να απεγκλωβήσουν 2 Έλληνες, που το αυτοκίνητό τους είχε κολλήσει στις ράγες του τρένου στην Αθήνα...
    http://vathikokkino.com/2012/04/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/

    ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ,
    ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Λ Ο Ι ΞΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρακολούθησα στην αρχή με έκπληξη και στη συνέχεια με πολύ ενδιαφέρον τη δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ της Χρυσής Αυγής και της Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό (ΚΑΡ) για το ζήτημα με την καθηγήτρια. Ομολογώ ότι μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η ολιγωρία της Χρυσής Αυγής να απαντήσει στα δύο καίρια ερωήματα της ΚΑΡ ( περί γερμανικής εισβολής και κατοχής και περι ιδεολογικού οράματος και των στρατοπέδων συγκέντρωσης ).Το βέβαιο είναι αν δεν απαντήσει τώρα, αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεί τα ίδια ερωτήματα μπροστά της.Και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει τόσο η απάντηση της Χρυσής Αυγής, όσο το προχώρημα της πολιτικής συζήτησης και του διαλόγου γιατί έτσι βαθαίνει η δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. να απομονωθουν και να απαγορευτουν οι φασιστες με μποτες! και χαιρομαι για την πολιτικη αντιπαραθεση και την ξεκαθαρη υπεροχη της αντιρατσιστικης αυτης κινησης!!!

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α Ι Σ Χ Ο Σ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ: ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

    ΝΤΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον παραπάνω ! Εδώ επικρατεί κατάσταση ΟΥΜΕΡΤΑ στα ΜΜΕ που δεν αφήνουν να προβληθούν προβλήματα όπως η Μεταλλεία Χρυσού και η ανυπαρξία Νοσοκομειακής περίθαλψης, και εσείς στο Γνώμη Κιλκίς ανεβάζετε ότι κείμενο κι αν έρθει από όποια πηγή κι αν έρθει;
      Η ηθική είναι αδιαπραγμάτευτη !

      Διαγραφή
  26. Τι ειναι χρυσο αυγο ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα απαντήσει σε όλα τα παραπάνω όταν η κίνηση ενάντια στον ρατσισμό δώσει στην δημοσιότητα πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ πέρνει κάθε χρόνο στο ταμείο της απο το κράτος . και -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η Χρυσή Αυγή ξέρει κάτι για την Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό πρέπει να το δημοσιοποιήσει μαζί με την πηγή των στοιχείων της. Αυτό θα είναι χρήσιμο για όλους. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να απαντήσει για την χιτλερική κατοχή της χώρας... και το στρατόπεδο του Αουσβιτς...Γιατί αλλιώς η βρωμιά ότι είναι "γερμανοί πατριώτες" δεν ξεπλένεται.

      Διαγραφή
  28. τολμάνε και μιλάνε οι ναζί για κρατική χρηματοδότηση των αντιρατσιστικών κινήσεων!!! χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι τρομοκράτες και δολοφόνοι ανθρώπων υποστηρίζουν οτι είναι αριστεροί....Δολοφόνοι=Αριστεροί=Εγκληματίες. Θα είμαι τυχερός εαν πάω στο πολυτεχνείο, πώ οτι είμαι δεξιός, και δεν με σκοτώσουν οι "δημοκράτες" φοιτητές της ακροαριστεράς.Η νεολαία του ΚΚΕ τους έδωσε ένα μάθημα προχθές στο Σύνταγμα. Έτρεχαν δεξιά κι αριστερά οι αναρχοαριστεροί (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ). Άραγε είναι φασίστες αυτοί που δεν με αφήνουν να έχω άλλη άποψη;;; ΕΙΝΑΙ. Όλες οι απόψεις θα πρέπει να λέγονται φασίστες όχι μόνο οι δικές σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για την βόμβα που σκότωσε το παιδάκι(Αφγανάκι εαν θυμάμαι καλά) στην Αθήνα θα πείτε τίποτα ακροαριστεροί φασίστες;;;; Στον Γράμμο και στο Βίτσι!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κίνησης "Απελαστε το Ρατσισμό" - 29/3/2012

      Με αφορμή την αδέσποτη βόμβα στα Πατήσια: Καμιά ζωή δεν είναι για τα σκουπίδια

      Ο τραγικός θάνατος του 15/χρονου Αφγανού πρόσφυγα από αδέσποτη βόμβα στα Πατήσια, την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια για τα προς το ζην μαζί με την οικογένειά του, ξεσήκωσε την οργή του πολιτικού κόσμου για τους – άγνωστους μέχρι στιγμής – βομβιστές. Όμως η περιθωριοποίηση των προσφύγων, η μετατροπή χιλιάδων μεταναστών και ντόπιων σε ρακοσυλλέκτες που είναι καθημερινά εκτεθειμένοι σε κάθε είδους κίνδυνο στους δρόμους της πόλης είναι κυρίως ευθύνη της πολιτείας. Που τους αρνείται στοιχειώδη δικαιώματα και μετατρέπει την κρίση σε θηλιά στο λαιμό των πιο αδύναμων, των πιο δυστυχισμένων.

      Οι βόμβες όχι μόνο δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, αλλά εκθέτουν σε κίνδυνο ζωές αθώων ανθρώπων και βοηθούν στην αιτιολόγηση της γενικευμένης καταστολής. Όμως οι πρόσφυγες δεν κινδυνεύουν κυρίως από αυτές. Αλλά από την FRONTEX που δολοφονεί χιλιάδες ανθρώπους στα σύνορα σε συνεργασία με Λιμενικούς που θέλουν να χύσουν το αίμα μεταναστών και φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα στις παρελάσεις. Από τις πολιτικές μηδενικής ανοχής στη «λαθρομετανάστευση» που τους φυλακίζει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, τους κυνηγά στο κέντρο της πόλης, τους εξαθλιώνει με την άρνηση χορήγησης ασύλου και στέγης, τους μετατρέπει σε «αποδιοπομπαίους τράγους» της κρίσης.

      Η Κίνηση «Απελάστε το ρατσισμό» καλεί μαζί με άλλους φορείς της περιοχής σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στις 18:30 στο σημείο που σκοτώθηκε ο 15/χρονος.

      Απαιτούμε την αποκατάσταση της οικογένειας του αδικοχαμένου πρόσφυγα

      Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες – όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης για «λαθρομετανάστες»

      Μέτρα κατά της φτώχειας και της ανεργίας όχι κατά των φτωχών και των ανέργων

      Καμιά ζωή δεν είναι λαθραία

      Διαγραφή
  31. ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΛΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΖΙ ΣΙΩΠΗ, ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

      Διαγραφή
    2. Μελιγαλάς: κωμόπολη στο νομό Μεσσηνίας, αγροτικό και εμπορικό κέντρο της περιοχής της Άνω Μεσσηνίας:) Είπες κάτι για σαπούνι?

      Διαγραφή
  32. Αν η Χρυσή Αυγή ξέρει κάτι... για την Κινηση Απελάστε το Ρατσισμό πρέπει να το δημοσιοποιήσει. Αυτό θα είναι καλό και χρήσιμο για όλους. Παράλληλα όμως πρέπει να απαντήσει τι λέει για την χιτλερική κατοχή της χώρας (και τα εγκλήματα και τις καταστροφές που προκάλεσε στον ελληνικό λαό) αλλά και για το στρατόπεδο του Αουσβιτς...Γιατί αν αφήσει αναπάντητα αυτά τα ερωτήματα τότε η βρώμα ότι είναι "γερμανοί πατριώτες" ή γερμανοτσολιάδες δεν θα καθαρίσει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι με τους χιτλερικούς όχι ο Ζέρβας..ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ναζιστές. Να μή πώ για τη συνεργασία τους με τους Βούλγαρους...Οι αριστεροί μισείτε αυτούς που έχουν άλλη άποψη με εσας, είστε φασίστες δηλαδή.

      Διαγραφή
    2. Απάντηση σε άλλο ερώτημα... Επίπεδο δάπεδο...

      Δε βαριέσαι όμως. Για δείτε λίγο ορέ παληκάρια γερμανοί πατριώτες της Χρυσής Αυγής ποιος είναι σύμμαχος με τους ναζί και ξεστραβωθείτε αν είσαστε πιτσιρικάδες και δεν ξέρετε:

      http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

      Διαγραφή
  33. http://youtu.be/q5g1UB3zMWI

    η αποδόμηση του φασισμού σε 5'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. στη δημόσια αντιπαράθεση δεν χρειάζονται άναρθρες κραυγές...

    ας μας απαντήσουν οι νεοναζί με επιχειρήματα στα δυο ερωτήματα: τι λένε για τη ναζιστική κατοχή και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μου φαίνεται ότι όπως διεξάγεται η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ χρυσαυγιτών και της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό - και μάλλον θα συνεχίζεται μέχρι τις εκλογές - υπάρχουν τα εξής καταρχάς αποτελέσματα: ΠΡΩΤΟ, ο μεγάλος κερδισμένος είναι ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη ΔΕΥΤΕΡΟ, ο μεγάλος χαμένος είναι η Χρυσή Αυγή (να σημειώσω σ'αυτό το σημείο ότι δεν αναφέρομαι μόνο στο εκλογικό επίπεδο).ΤΡΙΤΟ, η ΚΑΡ σίγουρα έχει γίνει πιο γνωστή και έχει αποκτήσει κάποιο κύρος αλλά δεν βλέπω τι θα το κάνει...Πάντως σ'αυτή την περίοδο της κρίσης που ζούμε με το Μνημόνιο να μας πλακώνει όλους, η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη οράματος και όχι μόνο άμεσων οικονομικών μέτρων.Καλημέρα σ'όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανοίξτε κανένα βιβλίο, σήμερα φασίστες είναι οι ακροαριστεροί.
    ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ:
    http://www.youtube.com/watch?v=2a8g8Il9ozk&feature=related
    Μπορεί να διαφωνώ με την ιδεολογία του ΚΚΕ, αλλά τουλάχιστο είναι δημοκράτες, όχι φασίστες και ναζιστές σαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΚΕ:
    Την 1ην Απριλίου 1955 άρχισε ο ηρωικός αγών της ΕΟΚΑ δια την ΕΝΩΣΙΝ της Κύπρου μας με την Μητέρα Ελλάδα. Όλοι οι Έλληνες ευρίσκονται στο πλευρό των μαχόμενων πατριωτών της ΕΟΚΑ, όλοι πλην των κουκουέδων. Το επίσημον ΚΚΕ καταδίδει στους Άγγλους ότι ο αρχηγός της ΕΟΚΑ, ο Διγενής, είναι ο Στρατηγός Γρίβας. Επιπλέον ο ραδιοσταθμός του ΚΚΕ την 26ην Απριλίου 1955 χαρακτηρίζει τον αγών...α της ΕΟΚΑ επί λέξει: «τυχοδιωκτισμό με πασχαλιάτικα βαρελότα»! Και το υποκατάστατον του ΚΚΕ, η ΕΔΑ, αποκαλεί τους γενναίους μαχητές της ΕΟΚΑ «νταήδες με τυχοδιωκτικές ενέργειες» («Αυγή» 5-5-1955) και «αεροβομβιστές που προβοκάρουν τον αγώνα του Κυπριακού λαού»!!

    1. «Οι Κύπριοι πρέπει να αγωνισθούν κατά των ενωτικών, των ντόπιων Κυπρίων εκμεταλλευτών τους, που τους καταπιέζουν και τους ληστεύουν και που αγωνίζονται για την παράδοση τους ως υποχειρίων στον Ελληνικό ιμπεριαλιασμό. Αγώνας ενάντια στην Ένωση με την Ελλάδα που είναι ιμπεριαλιστικός ζυγός». («Ριζοσπάστης» 18 Νοεμβρίου 1929)

    2. Στην απόφασιν της 2ας Ολομελείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ (Δεκέμβριος 1934) έκτος από τον χαρακτηρισμό της εθνικής μας διεκδικήσεως επι της Βορείου Ηπείρου, ως «ιμπεριαλιστικού αλυτρωτισμού» υπάρχουν και κομμουνιστικαί θέσεις, για τα Δωδεκάνησα, που τότε ήσαν υπόδουλα στους Ιταλούς και για την αγγλοκρατουμένη Κύπρο. Λέγει λοιπόν το ΚΚΕ ότι η απελευθέρωσις της Δωδεκανήσου και της Κύπρου αποτελούν «πραγματοποίηση εξωτερικών ιμπεριαλιστικών βλέψεων». Για λεπτομέρειες εις «Πέντε χρόνια αγώνες 1931-1936» έκδ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αθ. 1946, σελ. 250.

    3. Τον Μάιον του 1956 με απόφασιν της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ (Κομμουνιστικό Κόμμα Κύπρου) κατήγγειλε τον ένοπλον αγώνα της ΕΟΚΑ «ως λανθασμένη τακτικήν της τρομοκρατίας της ΕΟΚΑ... δίνει εις τους Άγγλους πατήματα... Αποτέλεσμα της στάσεως των κομμουνιστών ήτο το αγγλικό ΒΒC (εκπομπή 29 Αυγούστου 1956) να επαινή το ΑΚΕΛ, διότι:«μέ φυλλάδια του αντιτίθεται εις την ΕΟΚΑ και ζητεί συνέχισιν της εκεχειρίας και την ειρήνευσιν πράγμα που δεικνύει ότι το ΑΚΕΛ έχει συναίσθησιν των επιθυμιών του λαού».

    4. Επίσης οι κομμουνισται με έγγραφον της Κεντρικής Γραμματείας του ΑΚΕΛ (Σεπτέμβρης 1955) εκάλεσε τους Κυπρίους «να σαμποτάρουν τον έρανον υπέρ των πολιτικών κρατουμένων» και στη συνέχειαν κατεδίκασε:«την εισφοράν, διότι τα χρήματα, προωρίζοντο δια την αγοράν όπλων της εγκληματικής ΕΟΚΑ».

    5. α) κατηγόρησαν τον Μακάριον και την ΕΟΚΑ, ότι: «έρριξαν τον Κυπριακό λαό στην περιπέτεια των ανατινάξεων και των βομβών» («Αυγή» 14-4-1955),
    β) εχαρακτήρισαν τους Κυπρίους μαχητάς του απελευθερωτικού αγώνος «νταήδες με τυχοδιωκτικές ενέργειες» («Αυγή» 5-5-1955),
    γ) επρόδωσαν το όνομα του Αρχηγού της ΕΟΚΑ Στρατηγού Γρίβα και εξύβρισαν
    τον Μακάριον «συνθηκολόγο και διασπαστή» («Φωνή της αλήθειας» 26-4-1955)
    δ) αντετάχθησαν στους πολεμιστές της ΕΟΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι ακατανόητο σε μια δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ της Χρυσής Αυγής και της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό με θέμα την γερμανική κατοχή και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης να μπαίνουν άλλα ζητήματα. Σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε τι συζητάμε...Εκτός εάν κάποιοι θέλουν να στρέψουν αλλού την συζήτηση αλλάζοντας θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΠΛΥΤΑΚΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ... ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Παπαγεωργιου Ελένη14 Απριλίου 2012 στις 11:33 π.μ.

    Είναι πασιφανές ότι οι φασίστες που λαμβάνουν μέρος σε αυτή τη "συζήτηση" δεν μπορούν να απαντήσουν στα σαφή ερωτήματα που θέτει η Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" κι αυτό επειδή είναι γνωστό σε όλους ότι η χρυσή αυγή είναι μια συμμορία νεοναζί, που μαχαιρώνει σήμερα μετανάστες και αύριο αριστερούς. Αυτό πρέπει να το κανουμε γνωστό σε όλους όσους νομίζουν ότι ψηφίζοντας χρυσή αυγή ψηφίζουν αντιμνημονιακά. Η δύναμη μας είναι η ενότητα με τους μετανάστες εργαζόμενους ενάντια στους έλληνες τραπεζίτες και πλούσιους που μας μειωνουν τους μισθούς και μας οδηγούν στην εξαθλίωση.
    Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμενοι!
    Λεφτά για νοσοκομεία και παιδεία και όχι για στρατόπεδα συγκέντρωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χρυσαυγίτης είμαι. λοιπον: δεν ειμαστε γερμανοφιλοι υποστηριζουμε μονο το συμφερον της πατριδας μας. Οι τρομοκρατες (17Ν, Επαν. Αγωνας, Πυρηνες και διπυρηνοι) ειναι ακροαριστεροί, αυτοι εχουν σκοτωσει τοσους ανθρωπους λες και ηταν σκυλια. Εσεις μαθατε απο μικροι να μισειτε ανθρωπους βαζοντας ταμπελες. Τους κρινετε οχι συμφωνα με τον χαρακτηρα τους, αλλα εφοσον ειναι πχ. ακροδεξιος ειναι κακος και φασιστας. Εχετε πεσει θυματα της αριστερης προπαγανδας. Μισείτε τράπεζες και παιρνετε δανεια απο αυτες..ΤΡΑΓΙΚΟ (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ).Θελουμε χωρους κρατησης λαθρομεταναστων για να εχουν καλυτερες συνθηκες ζωης και να μη ζουν σαν ζωα. Οσοι ειναι παρανομοι θα απελαθουν. Και τελος επειδη το παιζετε ανθρωπιστες μπορειτε να παρετε 2-3 στο σπιτι σας..Αλλα δεν το κανετε γιατι εσεις ειστε οι πρωτοι που τους εκμεταλλευεστε. Οι πλουσιοι δεν ξερω τι κακο εχουν κανει;;;; Μηπως ζηλευεις λιγο Ελενη;; Και γω νοσοκομεια θελω 12 δισεκατομμυρια μας κοστιζουν στο κρατος οι λαθρομεταναστες όταν το χαρατσι της ΔΕΗ ήταν μολις 3 δις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρότι δεν συμφωνώ γενικά με την κα.Παπαγεωργίου, παραμένουν εν τούτοις αναπάντητα τα δύο ερωτήματα που έθεσε η ανακοίνωση της ΚΑΡ προς την ΧΑ. ΠΡΩΤΟ τι λέτε για την γερμανική κατοχή της χώρας 1941-44 ( μόνο οι νεκροί από την πείνα στην Αθήνα ήταν πάνω από 300.000 έλληνες πολίτες, οι μαζικές εκτελέσεις κατοίκων σε διάφορα χωριά πχ Διστομο, οι καταστροφές, τα βασανιστηρια, οι βιασμοί κλπ). ΔΕΥΤΕΡΟ επειδή το καμάρι του ναζιστικού κράτους, και το ανύψωσε σε παράδειγμα ο Ρόζενμπεργκ, ο θεωρητικός του ναζισμού, ήταν το στρατόπεδο Αουσβιτς εσείς τι λέτε γι'αυτό.
      Αν μου επιτρέπετε κύριε, κάτι ακόμα με βάση τις θέσεις σας:το επιχείρημα με τους λαθρομετανάστες έχει γίνει πολύ προβληματικό λόγω κρίσηε και ανεργίας. Ισως οι ανεπίσημα κατεγεγραμμενοι έλληνες άνεργοι είναι κοντα στα 2 εκατομμύρια.Τότε προτείνετε να τους πάρουμε σπιτιά μας οι υπόλοιποι;

      Διαγραφή
    2. Πάντως να ξέρετε κάτι κύριε: δεν σας κατηγορούν για γερμανόφιλο αλλά για γερμανόδουλο, γερμανό πατριώτη, γερμανοτσολιά κλπ.Επιτρέψατε να σας πω ότι γερμανόφιλος είμαι εγώ που θεωρών ότι πρωθυπουργό σαν την Μέρκελ ούτε είχε ούτε θα έχει η Ελλάδα...Καλό πάσχα.

      Διαγραφή
    3. Παπαγεωργιου Ελένη17 Απριλίου 2012 στις 12:05 π.μ.

      Το ελληνικό κράτος δανείζεται με έντοκα γραμμάτια ολιγόμηνης διάρκειας κυρίως από τις ελληνικές τράπεζες με επιτόκιο που είναι γύρω στο 5%. Μόνο για το «εννιάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου ο Προϋπολογισμός πλήρωσε για τους τόκους εντόκων (οι οποίοι μάλιστα προκαταβάλλονται) σχεδόν τα διπλάσια, ήτοι 498 εκατ. ευρώ, σε σχέση με πέρυσι, 231 εκατ. Ευρώ. Κατάλαβες τώρα πού πάνε τα χρήματα του ελληνικού κράτους;
      Πηγη:http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=317726

      Διαγραφή
  42. ΑΝΑΡΧΙΚΟς ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ:
    http://www.thermopilai.org/content/o-anarkhikos-kountardas-anoigei-stoma-tou-kai-milaei-gia-praktores-kai-gia-khrematodoteseis
    "Ο αναρχικός Κουνταρδάς ανοίγει το στόμα του και μιλάει για πράκτορες και για χρηματοδοτήσεις των αναρχικών από την Τουρκία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... MARFIN..! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΟΣΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:''ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ''...> ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ!!! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σκασμός ναζί, μιλούν οι νεκροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προσωπικά πιστεύω οτι το να συμμετέχει κανείς σε Οργανώσεις σαν τη Χρυσή Αυγή αποτελεί κοινωνικό στίγμα, αλλά από την άλλη έχουμε την ωραιοπάθεια των αριστερών που προσπαθούν να πείσουν για το αλάθητο των απόψεών τους και δε δέχονται καμία διαφορετική άποψη. Κι αυτό μιά μορφή φασισμού είναι. Οσοι μίλησαν για μαύρο και κόκκινο φασισμό δεν είχαν άδικο.
    Και σε κάθε περίπτωση είναι ανήθικο για τον οποιοδήποτε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ευρισκόμενο σε θέση ισχύος απέναντι σε ανώριμα και άβγαλτα παιδάκια να προσπαθεί να περάσει τις ιδέες του ακόμη και αν πιστεύει οτι είναι οι απόλυτα ορθές, μη σεβόμενος ούτε τις οικογενειακές καταβολές των παιδιών, ούτε το γεγονός οτι τα παιδιά είναι κατ' εξοχή κάτω από την ομπρέλα της οικογένειάς τους. Αυτό είναι ωμή και προκλητική προπαγάνδα. Αυτό αν συνέβαινε στα δικά μου παιδιά θα δημιουργούσα μεγάλο πρόβλημα στον απαράδεκτο εκπαιδευτικό, αν δεν τον έπιανα από τον λαιμό ( μεταφορικά εννοώ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως είναι δυνατόν να καταγγέλλεις τη ΧΑ για κοινωνικό στίγμα και την ίδια ώρα να προωθείς την ανακοίνωσή της; Αυτό αν δεν είναι σχιζοφρένεια είναι τότε κολπάκι της πλακας...

      Διαγραφή
    2. Αν είσαι γελοίος και φτωχός στο μυαλό και δε μπορείς να καταλάβεις απλά πράγματα εγώ δε μπορώ να σε σώσω. Είσαι κολλημένος και άρα πιο επικίνδυνος από τους χρυσαυγίτες όταν δε μπορείς να ξεχωρίσεις τις καταστάσεις.

      Διαγραφή
    3. Αφού είναι γελοίος κλπ δεν εξηγεις τότε τι εννοείς ότι η συμμετοχή στη ΧΑ αποτελεί ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ;

      Διαγραφή
    4. Τώρα τι να εξηγούμε τα αυτονόητα ?
      Το ένα δεν αναιρεί το άλλο! Αποτελεί κοινωνικό στίγμα, αλλά μπορεί κάποια από αυτά που λέει να είναι σωστό!
      Δηλαδή η Χρυσή Αυγή δε μπορεί να έχει κάποια σωστή θέση ?
      Για μένα στο θέμα του εκπαιδευτικού που αφορά το κομμάτι ανεπίτρεπτη προπαγάνδα έχει απλά δίκιο !
      Θέλετε και άλλη επεξήγηση ?
      Οι παρθένες της Αριστεράς δηλαδή έχουν πάντα δίκιο ?

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή τι είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ;

      Διαγραφή
    6. Τελικά τι θα πει ότι Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ;Θα απαντήσεις;

      Διαγραφή
    7. Αν δεν καταλαβαίνεις, άνοιξε ένα λεξικό να μάθεις !
      Μαθήματα ελληνικών θα κάνουμε ?

      Διαγραφή
  46. Καλά ρε παιδιά... Είμαστε σοβαροί? Συγκρίνουμε τους ναζί της χρυσής αυγής με μια αντιρατσιστική κίνηση? Αυτό ξεφεύγει από τα όρια της κοινής λογικής. Είναι δυνατόν να βάζουμε στο ίδιο καλάθι αυτούς που βγαίνουν με μαχαίρια στους δρόμους κ σφάζουν μετανάστες και αριστερούς και αυτούς που διεκδικούν ίσα δικαιώματα και μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις? Θεωρώ απαράδεκτη την ανάρτηση της ανακοίνωσης της συμμορίας της χ.α. αλλά δε μου κάνει εντύπωση καθώς βλέπω στο ίδιο site πολλές διαφημίσεις υποψηφίων βουλευτών της ν.δ. και του πασοκ. Αλληλεγγυη στην καθηγήτρια που τόλμησε να κάνει κάτι διαφορετικό στο σχολείο της και επιτέλους ας βάλουμε ένα τέλος στην ξεδιάντροπη προβολή τέτοιου είδους ανακοινώσεων. Κάποια μέσα ενημέρωσης ας κρατούν τουλάχιστον τα προσχήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ας πιάσουμε όλοι μαζί απ' το λαιμό καλύτερα το ίδιο το υπουργείο, που σε διάφορα σχολικά μαθήματα υπάρχουν ως ξεχωριστά κεφάλαια ζητήματα όπως ο ρατσισμός, ο φασισμός, ο εθνικισμός, διάφορες επαναστάσεις, μεταξύ αυτών και η ρωσική, η μεταπολεμική ποίηση ΄του ρίτσου, αναγνωστάκη κλπ αριστερών ανθρώπων.

    παρακαλούμε τους νεοναζί να μας στείλουν οδηγίες για το τι πρέπει να λέμε στα σχολεία.
    παρακαλούμε να απαντήσετε, όμως, και στα δυο ερωτήματα της ΚΑΡ, για να ξέρουμε και μεις τι πρεσβεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κάθε περίπτωση φαντάζομαι οτι και οι ωραιοπαθείς αριστεροί, αντιρατσιστές, οικολόγοι, ειρηνόφιλοι και λοιποί συγγενείς να αναγνωρίζουν στον κάθε Ελληνα πολίτη να έχει την άποψή του εφόσον δεν επιχειρεί να την επιβάλει βιαίως και ας μην είναι σύμφωνη με τη δική τους και οτι κανένας εκπαιδευτικός δε μπορεί να περάσει γραμμές πέρα από αυτές για τις οποίες πληρώνεται, διότι αυτό είναι απαράδεκτη προπαγάνδα ! Από καθέδρας που αυτό το γεγονός και μόνο του δίνει εξουσία απίστευτη στα μάτια των αθώων παιδιών είναι αδιανόητο να κάνει προπαγάνδα. Αν δε συμφωνεί με το σύστημα από το οποίο πληρώνεται παίρνει το καπελάκι του και φεύγει!
      Και αν το δούμε στην ουσία όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι είναι ειρηνόφιλοι, οικολόγοι, αντιρατσιστές κλπ και δε μπορεί κάποιοι να καπηλεύονται ανθρώπινες αξίες για να κάνουν την κομματική τους επαίσχυντη δουλειά με απίστευτη υποκρισία, όταν παραβλέπουν το Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ, τις Σιβηρίες, την απίστευτη και ανεπανόρθωτη καταστροφή του περιβάλλοντος στις πρώην κομμουνιστικές χώρες, το δάσος του Κατίν στην Πολωνία με τους χιλιάδες νεκρούς Πολωνούς αξιωματικους για να επιβληθεί το κομμουνιστικό καθεστώς στη χώρα, η άνοξη της Πράγας, το τείχος του αίσχους στο Βερολίνο κλπ κλπ!
      Δεν είναι λοιπόν μόνο το Άουσβιτς που μόνο κτήνη θα μπορούσαν να δεχθούν οτι δεν είναι μνημείο παγκόσμιας συμφοράς, είναι και τα άλλα του κόκκινου φασισμού.

      Διαγραφή
  48. Καλά ρε παιδιά... Είμαστε σοβαροί? Συγκρίνουμε τους ναζί της χρυσής αυγής με μια αντιρατσιστική κίνηση? Αυτό ξεφεύγει από τα όρια της κοινής λογικής. Είναι δυνατόν να βάζουμε στο ίδιο καλάθι αυτούς που βγαίνουν με μαχαίρια στους δρόμους κ σφάζουν μετανάστες και αριστερούς και αυτούς που διεκδικούν ίσα δικαιώματα και μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις? Θεωρώ απαράδεκτη την ανάρτηση της ανακοίνωσης της συμμορίας της χ.α. αλλά δε μου κάνει εντύπωση καθώς βλέπω στο ίδιο σιτε πολλές διαφημίσεις υποψηφίων βουλευτών της ν.δ. και του πασοκ. Αλληλεγγυη στην καθηγήτρια που τόλμησε να κάνει κάτι διαφορετικό στο σχολείο της και επιτέλους ας βάλουμε ένα τέλος στην ξεδιάντροπη προβολή τέτοιου είδους ανακοινώσεων. Κάποια μέσα ενημέρωσης ας κρατούν τουλάχιστον τα προσχήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος πατριώτης. Παιδιά χρειάζονται προσεκτικές απαντήσεις γιατί η αντιπαράθεση θα καταλήξει σε πανωλεθρία. Και θα το πω αν και δεν θα ήθελα: η ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ μετατρέπεται πια σε πρόβλημα όλου του πατριωτικού χώρου.
    Το σύνθημα "Σιωπή ναζί, μιλούν οι νεκροί" το έχει βγάλει ο ΛΑΟΣ και το θεωρώ απολύτως σωστό. Στις εκλογές λοιπόν ψηφίζουμε έλληνες πατριώτες και όχι γερμανούς πατριώτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ φιλε αφου κανετε αλλαξοκωλιές! Δεν πηρατε σήμερα το Ζαφειρόπουλο;

      Διαγραφή
    2. Και θα κατέβει στην Α' Αθηνών. Ένας έλληνας πατριώτης απέναντι σε κάποιους ελληνόφωνους γερμανούς πατριώτες!!

      Διαγραφή
  50. Το όραμα των ναζιστών είναι ένα Αουσβιτς αλλά η μοίρα τους ένα Σταλινγκραντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. καλή η προσπάθεια της χρυσής αυγής να διαφημιστεί προεκλογικά στην πλάτη του σχολείου, αλλά τους βλέπω να χάνουν ψήφους προς το ανανεωμένο λάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κυριε Ζαχαρία σας απαντησαμε ηδη, το 1946 συνεργατες των Γερμανων ηταν οι κομμουνιστες οι οποιοι τους βοηθησαν στη σφαγη των Εβραιων της Θεσσαλονικης κυριως. Το 1940 ειναι μια μεγαλη πληγη για την Πατριδα μας...αλλωστε εμεις οι ακροδεξιοι θελουμε να τιμουμε τους νεκρους μας καθε χρονο, ενω εσεις οχι. Διαφωνουμε με τον Χιτλερ και φυσικα με τον φιλο του Σταλιν. Δεν μισουμε εμεις τους Εβραιους εσεις ομως συνεχεια κανετε συγκεντρωσεις υπερ της Παλαιστινης. Οι εβραιοι για εσας ειναι εθνικιστες γιατι δεν θελουν να δωσουν μερος του Ισραηλ στους Παλαιστινιους. Τους μισειτε λοιπον αφου μισειτε κι εμας γι αυτο το λογο, επειδη ειμαστε εθνικιστες. Η Χρυση Αυγη ειναι πολιτικο κομμα συμφωνα με τον Αρειο Παγο, τωρα επειδη εσεις ειστε υπερανω του νομου και του Συνταγματος μπορειτε να μας αποκαλειτε οπως θελετε. Καλο Πασχα σε ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E όχι και ακροδεξιά Οργάνωση η Χρυσή Αυγή! Τι σχέση έχετε εσείς με τη Δεξιά των πατριωτών και των νοικοκυραίων ?

      Διαγραφή
    2. Κύριε Ανώνυμε είναι καλοδεχούμενη η απάντηση σας. Εχω να παρατηρήσω όμως τα εξής: ΠΡΩΤΟ, έχετε κάνει πολύ σοβαρά λάθη στις ημερομηνίες πχ ο χιτλερικός στρατός εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλη του 1941 και είχε τη χώρα υπό την κατοχή του μέχρι τον Οκτώβριο του 1944. Επίσης ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έληξε τον Μάη του 1945. Το 1943 έγινε η εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης.Αρα τα περί κομμουνιστών, Γερμανών και Εβραίων το 1946 απλά δεν υπάρχουν...ΔΕΥΤΕΡΟ, για το Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους. Σε ότι με αφορά:ο εθνικισμός δεν είναι ζήτημα ετικέτας αλλά περιεχομένου. Έτσι υποστηρίζω τον Παλαιστινιακό εθνικισμό που είναι ενάντια στη Σιωνιστικη κατοχή της Παλαιστίνης, που παίζει το ρόλο του μαντρόσκυλου στην περιοχή της Μέσης Ανατολής για τις ΗΠΑ και όλη τη Δύση.Δεν είμαι όμως ενάντια στους Εβραίους σαν ένα ξεχωριστό έθνος ισότιμο, και όχι κυρίαρχο, με τα άλλα.ΤΡΙΤΟ, Καλό Πάσχα λοιπόν γιατί και ο Χριστός ήταν Εβραίος και όχι αρχαίος Ελληνας και βεβαίως όχι σιωνιστής.

      Διαγραφή
  53. Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. re magkes eseis poy eisastas tosa xronia kai oi men kai oi de
    kai proton asxetoi ti sxesei exei h xrisi aygh me to xitler]
    den mporite na lete xitlerikoys ta paidia ths proths kai gnisias xrisis aygh
    mhn parei kanenas thn simea xoris na kserei ti einai h xrisi aygh oyte ipostiriktes tou koloy 8eloyme ayta apo emas gia emas
    tora gia toys aloys
    as mazepsoyn ta pragmata toys kai siga siga na thn kanoyn opoy 8eloyn giati h ora toy ellinismoy erxete
    den 8a prolabete na figete oyte ekso apo to spiti sas
    prodotes ths ellados
    oso gia kati kremales aloi tis forousan kai itan me toys germanous
    kai tora to pezoyn kentro aristeroi filelef8eri
    epidi oloi oi kali grafoyn kai grafoyn sigoyra kapios 8a pei gia to
    tropo grafeis ayton 8a ton apantiso ksexorista
    eyxaristo
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    KALO PASXA LENE OI EBREI OXI OI EΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΕΠΕΣΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑ...ΣΙ! ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Η ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ! Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. αυτα που γραφετε περι μελιγαλα κτλ,ελατε και πειτε τα απο κοντα....... φαπα-ξαπλα σε καθε απλυτο μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΟΒΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κυριε Ζαχαρία επειδη εγραψα μια λαθος χρονολογια δεν σημαινει οτι τα γεγονοτα δεν υφισταται. Ναι οντως 1942 οι κομμουνιστες προδιδαν εβραίους στους φιλους τους Γερμανους. 1946-1949 ηταν η κατοχη της ελλαδος απο τους κομμουνιστες. Οι πηγες μου: "Γκρεμιζω τον θρυλο του Αρη Βελουχιωτη", Χονδροκουκης - "Ο λαος ξεχνα τι σημαινει αριστερα" Πλευρης. Μα δεν μισουμε τους εβραιους, αυτη τη στιγμη προσωπικα πιστευω οτι ειναι συμμαχοι μας. Αυτα απο εναν εθνικιστη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ανώνυμε Καλή Ανάσταση!Δεν συμμερίζομαι το συμπέρασμα σας, όπως και το ότι ο ήλιος φέγγει το βράδυ και το φεγγάρι το πρωί. Δικαίωμα σας όμως...Παρόλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:οι αξιότιμοι συγγραφείς, στους οποίους αναφέρεστε, τι υποστηρίζουν για το Αουσβιτς; ή ακόμη και σεις ο ίδιος τι γνώμη έχετε; Γιατί ξέρετε αυτά τα ζητήματα είναι ιδεολογικής ταυτότητας και όταν λείπει από κάποιους φορείς τότε δεν έχουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια...

      Διαγραφή
  59. Μπατσοι TV νεοναζι όλα τα καθαρματα δουλεύουνε μαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Είμαι περίεργος να μάθω τι λέει η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό για το Αφγανιστάν: κρατάει γενικά αντιιμπεριαλιστική στάση και ζητά να γυρίσουν πίσω οι έλληνες μισθοφόροι ή το παίζει γενικώς δημοκρατία, φιλοδυτικά κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. "Το καλύτερο επιχείρημα για ένα φασίστα είναι ένα τούβλο στο κεφάλι" Μπ. Μπρεχτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ > ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Δεκα φορες τα λεμε, εμεις οι εθνικιστες θεωρουμε συμμαχους τους εβραιους. Εσεις μισειτε τους Εβραιους και το Ισραηλ... Θελετε να στειλετε στο Αουσβιτς εβραιους;;; Θελετε να τους καψετε ζωντανους, οπως τους αθωους πολιτες στην τραπεζα marfin; "Υπερ του εργατη και να τον καινε" πρωτη φορα βλεπω τετοια ιδεολογια. Πρεπει να καταλαβετε οτι γινατε μικροι Χιτλερ και Σταλιν κριμα πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Άουσβιτς(1942-44), με τα 3 εκατομμύρια νεκρούς αιχμαλώτους πολέμου, Εβραίους κλπ σε θαλάμους αερίων, κάτω από την διεύθυνση των SS,το απαύγασμα της ναζιστικής ιδεολογίας, τι λέτε;
      Για την χιτλερική εισβολή και κατοχή της χώρας (1941-44) με τις 500 , χιλιάδες νεκρούς, τα βασανιστήρια από την Γκεστάπο και τους βιασμούς από τους "ξανθούς πολεμιστές" τι λέτε;

      Διαγραφή
  65. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΤΕΤΟ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χρυσή Αυγή βρε πολιτικά " αγεωγράφητε " 03.28 δεν έχει καμία σχέση με τη Δεξιά ! Δε μπορείτε να το καταλάβετε κοκκινοφασιστάκια και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς ?

      Διαγραφή
    2. Δε γίνεται φίλε, να δίνεις τέτοια απάντηση προς ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...και πολιτικά αγεωγράφητος και κόκκινος φασίστας...δε γίνεται.
      Δε γίνεται να μην ξέρεις ότι ο Μπρέιβικ χαιρετά με τον ίδιο τρόπο που χαιρετά ο αρχηγός σας.
      Και τέλος δεν γίνεται να μην καταλαβαίνεις ότι έχετε γίνει ρόμπες στον ιδεολογικό αγώνα.
      Η Ελλάδα δεν ανήκει ούτε στους Ναζί ούτε στους Αφγανούς. Ανήκει στους ΈΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΔΕΞΙΑ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ (Κ4Α, ΕΝ.Ε.Κ, Ε.Π.ΕΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΛΑ.Ο.Σ,)ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ.

      Διαγραφή
    4. Eνώ ο δικό σου τιμά το λαικό πατριωτικό κίνημα...Δεν είμαστε καλά...

      Διαγραφή
    5. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ (ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ) ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΙΑΚΟΣ.

      Διαγραφή
    6. Γενικώς όμως έχουμε μπερδευτεί! Οταν ο άλλος που δηλώνει ΛΑΟΣ χρησιμοποιεί αριστερή λογική ή ισχυρίζεται άσχετα πράγματα, άντε να βγάλεις άκρη! Πάντως στους τεθλιμμένους συγγενείς μπορεί να ανήκει ο οποιοσδήποτε!
      Εγώ που έγραψα το σχόλιο για τον "αγεωγράφητο" 03.28 δεν έχω σχέση με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε κάθε περίπτωση!

      Διαγραφή
    7. Για να ξεμπερδευτείς μπορείς να διαβάσεις το βιβλιαράκι του Κουσουμβρή :"Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής"...

      Διαγραφή
    8. Ρε παίδες δεν ξέρετε το βιβλιαράκι... ή μήπως δεν ξέρετε τον Κουσουμβρή...;

      Διαγραφή
  66. Τι να απαντήσει ρε παιδιά η ΧΑ; Οι άνθρωποι θαυμάζουν τον Χίτλερ και δεν το κρύβουν (ή τουλάχιστον δεν το έκρυβαν μέχρι πρόσφατα). Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα για το θέμα:
    http://j.mp/Ha2jXt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φασίστες μου που είσαστε;Μη μου πείτε ότι "πήγατε εκδρομή"...γιατί ήθελα να σας ρωτήσω κάτι για το Αφγανιστάν ( για τον Μπρέιβικ, μη φοβάστε, δεν θα σας ρωτήσω). Τι φανταζόσασταν ότι θα γινόταν, αν η κακή σας τύχη σας έφερνε σε κείνα τα μέρη, και είχατε απέναντι σας Αφγανούς, όχι άοπλους, αλλά ένοπλους;Δεν θα ήθελα να σας στεναχωρέσω αλλά κάτι κομμάντος, βρετανούς και αμερικάνους, που ρώτησαν οι δημοσιογράφοι δεν έδωσαν πολύ ενθαρρυντικές απαντήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Τωρα και η μπουνια ειναι χιτλερικη;;;;;;;; ελεος. Δελφικος χαιρετισμος ειναι αλλα απο ανθρωπους που δεν εχουν διαβασει ουτε ενα βιβλιο τι να περιμενω. Μιλατε ρε αναρχοφασιστες, οποιο βιντεακι και να δω απο πορεια συνεχεια βλεπω την πλατη σας, "τρεχατε ποδαρακια μου..." Εσυ δεν εισαι Ελληνας;;; Βαρβαρος εισαι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενναίε μου Μπρέιβικ...όμορφο μου βατράχι... τι πρέπει να κάνω για να σου μοιάσω; Ένας μικρός χρυσαυγίτης.

      Διαγραφή
  69. Τουλαχιστον η Χρυση Αυγη δεν χρωσταει σε τραπεζες εκατομμυρια οπως ο Συριζα ή το ΚΚΕ, μεχρι και οι οικολογοι χρωστανε....Κακο το συστημα αλλα οταν δινει δανεια ειναι πολυ καλο...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ποιός το λέει; Οι τράπεζες ή Χρυσή Αυγή;

      Διαγραφή
  70. Μπορεί κάποιος να πει ποιός είναι αυτός ο Κουσουμβρής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Οι εφημεριδες, δεν το ξερεις;;;
    http://www.paraskevi13.com/?p=15424
    http://logioshermes.blogspot.com/2011/03/blog-post_5438.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, το ΚΚΕ που βασίζεται σε λεφτά από τον κόσμο, έχει οικονομικό πρόβλημα όταν στερούν λεφτά από τον κοσμάκη και τον εργαζόμενο.

      Ενώ η τρομοκρατική παρακρατική γκρούπα της Χ.Α. δεν στηρίζεται παρά στα μυστικά κονδύλια του κράτους και τις επιχορησήγεις του Δημοσίου μέσω του ΟΠΑΠ (Γαλάζια Στρατιά) κλπ κλπ. Άντε και καμιά δωρεά από κανένα πλούσιο "οπαδό". Γι'αυτό όχι απλά δεν την βγάζουν παράνομη -τρομοκρατική όντας- αλλά μπορεί να κυκλοφορεί και..."έντυπα".

      Διαγραφή
  72. Aν μου επιτρέπετε θέλω να συγκρίνω δύο γεγονότα που μου προκάλεσαν σοκ. Απ'την μια έχουμε τον Μπρέιβικ, που πέρισυ έκανε επίθεση σε μια παιδική κατασκήνωση στη Νορβηγία.Σκότωσε, με αυτόματα όπΛα, 80 παιδιά γιατί έτσι θα πολεμούσε τον ισλαμισμό και τον μαρξισμό.
    Απ'τη άλλη έχουμε τους Ταλιμπάν, που και αυτοί με ανάλογα όπλα έκαναν επίθεση αυτοκτονίας σε στρατιωτική βάση κοντά στην Καμπούλ( εκεί υπάρχουν και Ελληνες μισθοφόροι... μαζί με Αγγλους και Αμερικάνους ). Λένε ότι σκοτώθηκαν όλοι.Όμως νομίζω το μήνυμα που πέρασαν είναι ότι δεν φοβόμαστε να πεθάνουμε γι'αυτό που πιστεύουμε και δεν θα υποκύψουμε στη Δύση.
    Απ'τη μια έχουμε έναν ναζιστή που δολοφονεί παιδιά ενώ απ'την άλλη έχουμε πολεμιστές σε αποστολή αυτοκτονίας. Απ'τη μια έχουμε τη λεγόμενη άρια κουλτούρα που ως γνωστό οδήγησε στο Αουσβιτς. Απ'την άλλη έχουμε τους άπλυτους, τριτοκοσμικούς, καθυστερημένους, μουσουλμάνους κλπ που μας κάνουν να ντρεπόμαστε...Έχω άδικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΟ ΕΣΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι καλύτερα να πείτε την άποψη σας;

      Διαγραφή
    3. Με συγχωρείτε, γιατί στην προηγούμενη απάντηση δεν έγραψα το όνομα μου.

      Διαγραφή
    4. Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο Λιόντας είναι άπλυτος "μουσουλμάνος" και τριτοκοσμικός καθυστηρημένος!!!

      Μα τι να συζητήσεις, να αποδείξεις ότι ούτε όλοι οι Ταλιμπάν όυτε όλοι οι μουσουλμάνοι δεν κάνουν αποστολές αυτοκτονίας κι ότι δεν είναι...άπλυτοι; Να "αποδείξεις" ότι δεν είσαι ελέφαντας; Οι λίγοι μουσουλμάνοι που ξέρω είναι κατά μέσο όρο πολύ πιο ευγενείς άνθρωποι από τους πολλούς χριστιανούς που ξέρω. Θα βγάλω συμπέρασμα ότι είναι αγενείς οι χριστιανοί;

      Ακόμη πιο αυθαίρετο να κρίνεις τους μουσουλμάνους, όχι από αυτούς που γνωρίζεις, αλλά από αυτά που πασάρουν τα ΜΜΕ για να δικαιολογήσουν την εισβολή στο Αφγανιστάν.

      Και σε κάθε περίπτωση οι σφαγές των Δυτικών σε Αφγανιστάν και Αραβία φέρνουν φανατισμό, όταν δεν προσφέρεται καμιά άλλη πιο αποτελεσματική πολιτική λύση (δεν υπάρχουν και αριστερά κόμματα εκεί)

      Διαγραφή
  73. Φασίστες μου που είσαστε; Μη μου πείτε ότι μείνατε από γκάζι γιατί έχετε τόσα πράγματα να μας πείτε...Αν τα ξεχάσατε να σας τα θυμίσω:για το Άουσβιτς, για τον γενναίο(ουάου!) ναζιστή δολοφόνο Μπρέιβικ και βεβαίως-βεβαίως για τον Κουσουμβρή... Ξέρετε εσείς... Και δεν μιλάω μόνο για το βιβλιαράκι του αλλά και για το ξεκατίνιασμα τότε στο ΙNDYMEDIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Χρυσή Αυγή: οργανωμένο ναζιστικό ψεύδος, οργανωμένο έγκλημα


    Τεκμηρίωση με βάση

    i) συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα (EXTRA 3, 20.3.2012) http://www.youtube.com/watch?v=lXgiHfxWcUU
    ii) την ομιλία του ίδιου στα Μέγαρα (4.4.2012) http://www.youtube.com/watch?v=uAi6NpyxI0g
    iii) παλιότερη συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στη ΝΕΤ και τον Ανδρέα Ρουμελιώτη http://www.youtube.com/watch?v=hRw2X13r0R4


    1. Περί ναζισμού, αντισημιτισμού, παγανισμού και δημοκρατίας

    α. ναζισμός

    Ο Μιχαλολιάκος δεν παραδέχεται ότι είναι νεοναζιστής (λέει ότι είναι «έλληνας εθνικιστής») ή ρατσιστής (καταγγέλλει, αντίθετα, ότι «υπάρχει ρατσισμός κατά των Ελλήνων»). Δεν παραδέχεται ούτε ότι είναι αντισημίτης – δηλώνει μόνο «αντισιωνιστής».
    Αρνείται ότι η οργάνωση έχει σχέση με τη σβάστικα («το έμβλημά μας είναι ο αρχαιοελληνικός μαίανδρος») ή ότι τα μέλη της χαιρετούν ναζιστικά, καθώς και ότι η Χρυσή Αυγή έχει σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις της Ευρώπης.

    β. αντισημιτισμός

    Αρνείται επίσης ότι αμφισβητεί το Ολοκαύτωμα: λέει, αντίθετα, ότι ο αριθμός των νεκρών εβραίων είναι «υπερβολικός», ότι ο σταλινισμός έκανε τα ίδια και χειρότερα και ότι αντιρρήσεις για τις «υπερβολές» περί Ολοκαυτώματος έχουν διατυπωθεί ακόμα και από αριστερούς (εννοεί τον αρνητή του Ολοκαυτώματος Γκαροντί).

    γ. Κατοχή

    Προκειμένου να ενισχύσει το επιχείρημα «άλλο ναζισμός, άλλο ελληνικός εθνικισμός», λέει ότι η ΧΑ τιμά τον αντικατοχικό αγώνα (αν και «οι Γερμανοί θα πέρναγαν έτσι κι αλλιώς»), ενώ συμπεριλαμβάνει σε αυτόν και τον Τσολάκογλου («πολέμησε πριν συνεργαστεί»)

    δ. διεθνείς σχέσεις

    Σε ό,τι αφορά την τρέχουσα συγκυρία, ο Μιχαλολιάκος τονίζει ότι διέκοψε τις σχέσεις της με τους γερμανούς «εθνικιστές», όταν αυτοί πήραν θέση κατά των ελληνικών συμφερόντων.

    ε. δημοκρατία

    Σε ερώτηση αν οι χρυσαυγίτες είναι δημοκράτες και αν συμμερίζονται τις αρχές της πλειοψηφίας και της αντιπροσώπευσης (που βεβαίως δεν είναι ταυτόσημες με τη δημοκρατία…), η απάντηση είναι θετική. Αυτό που ο Μιχαλολιάκος αντιτείνει είναι ότι το καθεστώς μετά το 1974 δεν είναι δημοκρατικό και αντιπροσωπευτικό.

    στ. χριστιανισμός / παγανισμός

    Ο ίδιος, τέλος, αρνείται ότι η ΧΑ είναι αντιχριστιανική-παγανιστική. Ο Μιχαλολιάκος λέει ότι σε σχετική συνδιάσκεψη «αποφάσισαν» πως η Ορθοδοξία αποτελεί σημαντική συνιστώσα του ελληνικού έθνους. Το θέμα γι’ αυτούς, αντίθετα, είναι να υπάρξει κάθαρση στους κόλπους του κλήρου, όπως επί επταετίας, ώστε να εκκαθαριστούν («να κουρευτούν») «οι αδερφές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα: ο μικρός Αδόλφος βγαίνει σαν μέλος της ΔΗΜΑΡ ...αλλά δεν το ξέρουν τα μέλη του...Και γω έλεγα ότι η Χρυσή Αυγή ήταν συμμορία αλλά είναι καλαμπούρι...

      Διαγραφή
  75. Στην πραγματικότητα

    Πολιτικοποιώντας την «εχθρότητα» για τη μεταπολιτευτική δημοκρατία εν γένει, και κάνοντας «σημαία» τον αντικομματισμό και την πάταξη της «λαθρομετανάστευσης», η υποτιθέμενα αντισυστημική Χρυσή Αυγή ταυτίζεται απόλυτα με την προεκλογική ατζέντα του συστημικού κέντρου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΣΥ, μεγάλα συγκροτήματα ΜΜΕ).

    Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι η ταύτιση («λαθρο»)μετανάστευσης και εγκληματικότητας, που αποτελεί σήμα κατατεθέν της ΧΑ, γίνεται από μια οργάνωση που δεν έχει πρόβλημα με το έγκλημα γενικά – ιδίως δε με «το λευκό εγκληματία, που είναι αδελφός». Η ίδια η οργάνωση, εξάλλου, συμμετέχει στο οργανωμένο έγκλημα. Το στέλεχός της, και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με την «Εθνική Συσπείρωση» Χρήστος Ρήγας, συνελήφθη πέρσι τον Απρίλιο για διπλή δολοφονία. Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης του μπαρ «Πύλες», ορμητηρίου της οργάνωσης στον Άγιο Παντελεήμονα. Στην ευρύτερη περιοχή, η οργάνωση πουλά προστασία σε μαγαζιά, στα πρότυπα της δράσης νεοναζιστικών οργανώσεων ανά την Ευρώπη, ενώ ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο Μιχαλολιάκος είχε ζητήσει κάθε πολίτης της Αθήνας να εμπιστευτεί 3 ευρώ στα μέλη της ΧΑ ώστε να φροντίζουν –ένοπλοι- για τη δημόσια τάξη.

    * Η εγκληματική δραστηριότητα της οργάνωσης στοιχειοθετείται, μεταξύ άλλων, από τις δικαστικές διώξεις μελών της, που για τον Μιχαλολιάκο οφείλονται στην πολιτική τους ένταξη. Εκτός από τον προαναφερθέντα Χρήστο Ρήγα, στη μακρά λίστα περιλαμβάνονται οι: Αντώνης-«Περίανδρος» Ανδρουτσόπουλος (επίθεση στον αριστερό φοιτητή Δ. Κουσουρή το 1998), Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και Χάρης Κουσουμβρής (επίθεση σε μέλη του ΣΕΚ το 1996 – ο δεύτερος διώχθηκε επίσης για την επίθεση στον αριστερό φοιτητή Π. Χρυσό το 2002, αλλά και για ληστεία στην Καλαμάτα), Θόδωρος Μαγκώτσος και Δημήτρης Παπαγεωργίου (επίθεση στον Π. Χρυσό), Θέμις Σκορδέλλη (επίθεση εναντίον μεταναστών με μαχαίρι στον Αγ. Παντελεήμονα), Δ. Θεοδωρόπουλος (επίθεση στις 9.4.2012 στο Στέκι Μεταναστών Χανίων) κ.ά.

    * Το προφίλ της «αντισυστημικής» και «διωκόμενης» δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Τουλάχιστον από το 1981 ο Μιχαλολιάκος βρίσκεται στο μισθολόγιο της ΕΥΠ (βλ. εδώ), ενώ υπάρχουν βίντεο που δείχνουν ξεκάθαρα το συμπληρωματικό της ρόλο ως προς την Αστυνομία. Στις 2.2.2008, ΜΑΤ και μέλη της οργάνωσης επιτέθηκαν από κοινού εναντίον αντιφασιστικής συγκέντρωσης, ενώ σκανδαλώδης υπήρξε η προστασία του υπαρχηγού της οργάνωσης, Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου (υπόθεση Κουσουρή), που για χρόνια φυγοδικούσε. Χρονικό της συνεργασίας ΧΑ-ΕΛΑΣ εδώ. Η συνεργασία αυτή έχει καταγγελθεί, μεταξύ άλλων, και στο βιβλίο του πρώην μέλους της Χάρη Κουσουμβρή («Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής»).

    Ενδεικτικό των διασυνδέσεων της οργάνωσης, είναι και το γεγονός ότι τα φυλλάδιά της τυπώνονταν από τη ΝΔ (βλ. εδώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. * Όσο για τον «αντικαπιταλισμό» της, ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος έχει δηλώσει στον Τράγκα ότι η οργάνωση δεν είναι κατά της ιδιοκτησίας γενικά. Η οργάνωση της Χα στο Βόλο είχε καταγγείλει την απεργία της Χαλυβουργίας ως «νέα Πιρέλλι», ενώ ενδεικτική είναι γενικά η στάση της κατά των συνδικαλιστών, τυπική για ναζιστική οργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
    http://www.youtube.com/watch?v=K9xfuRaXJHQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Μπορεί κάποιος να δημοσιοποιήσει το ξεκατίνιασμα στο ΙΝDYMEDIA...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ; Που κρυφτήκατε; Εντάξει μην το παίρνετε κατάκαρδα και προσωπικά...θα γίνουμε πιο ευγενικοί μαζί σας και θα παραδεχτούμε και τα αυτονόητα.Να παράδειγμα: ο Μπρέβικ δεν είναι ναζιστής δολοφόνος(αυτές είναι διαδόσεις των μαρξιστών εξάλλου...)αλλά ένας μαύρος απ'το Αφγανιστάν, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, που ντύθηκε "λευκός εθνικιστής" και έτσι ξεγέλασε την αστυνομία και προέβη σε κείνη τη γενναία πράξη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ;ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Το ξενοδοχείο Stanley στην πλατεία Καραϊσκάκη θα φιλοξενήσει το Σάββατο την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής. Παίρνουμε τηλέφωνο και διαμαρτυρόμαστε 2105241611.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μου φαίνεται αρκετό...αλλά όποιος και όποια θέλει ας το κανει...Το κέντρο σήμερα, για την ώρα..., είναι το ιδεολογικό ξεγύμνωμα των ναζιστών. Πιστεψτε με ότι είναι πολύ αποτελεσματικό γιατί πολύς κόσμος διαβάζει την ανακοίνωση της ΚΑΡ. Πάνω σ'αυτή τη βάση προτείνω να συνεχίσουμε την αντιπαράθεση στα θέματα που έχουν αναδειχτεί έτσι και αλλιώς:1)Αουσβιτς 2)Μπρέιβικ 3)Ελληνες μισθοφόροι στο Αφγανιστάν 4)Κουσουμβρής...

      Διαγραφή
  82. Είναι χαρά μου να βλέπω τόσες ημέρες να βγάζουν πόνο οι ''δημοκράτες'' Είμαι σίγουρος οτι λίγοι απο αυτούς είναι απο το Κιλκίς. Γιαυτούς που δεν είναι απο το Κιλκίς έχω να πω ένα μπράβο μιας και πέρνουν τόσα και τόσα λεφτά απο την ευρωπαϊκή ένωση για να είναι επαγγελματίες αντιρατσιστές και να δουλέυουν όλους τους υπόλοιπους ελαφρόμυαλους αριστερο-άπλυτους που σαν βοθροζούμι τρέχουν εδώ και εκεί και βρωμίζουν την πατρίδα μας.
    Γιαυτούς που είναι όμως απο το Κιλκίς να τους δηλώσω οτι θα τα πούμε στο δρόμο με τον τρόπο που ξέρουν να απαντάν οι Φασίστες.
    ''Δημοκρατικά όπως η δημοκρατία σας ορίζει''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Σκασμός ναζί, μιλούν οι νεκροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Από πού χρηματοδοτείται η χρυσή αυγή φασιστάκι; Δεν μας είπες; Ξέρεις καμία αντιρατσιστική οργάνωση να έχει γραφεία σε κάθε πόλη της ελλάδας; Άλλοι τα μασάνε χοντρά και φαίνεται μόνο και μόνο από το πόσο γραφεία έχουν. Άντε σάλτα και γαμήσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μη τα λες ετσι φιλε Αγαπηνε...τσουζουν!!! Ωραιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενναίε μου του Βορά,Μπρέιβικ...πόσο αποτελεσματικός ήσουν απέναντι σε αοπλα παιδιά. Έτσι τσακίζουμε τον Μαρξισμό και τον Ισλαμισμό...

      Διαγραφή
    2. Τι σχέση έχει ο καπιταλιστής δεξιός με επαφές με το ΛάοΣ Μπρειβικ με την Χ.Α; μήπως να κόψεις τουλάχιστον την πρωινή; Μπορεί να σε τυφλώσει...

      Διαγραφή
  86. Απορεί κανείς πώς τέτοιες υβριστικές για τον άνθρωπο απόψεις μπορούν έτσι ατιμώρητα να διαδίδονται. Είναι υβριστικό για τους γονεις μας, τους παπούδες και τις γιαγιάδες μας που έζησαν τη θυριωδια του ναζισμού στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Η "Χρυσή Αυγή" σε δύο μέρη. Καμαρώστε την και... θυμηθείτε την. Από τις καλύτερες δουλειές του Κώστα Βαξεβάνη.

    http://youtu.be/kgLOTQjE3ho

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Πόσο αντιμνημονιακή άραγε είναι η "Χρυσή Αυγή"; Θέλει να εθελοτυφλεί κανείς ώστε να μη βλέπει ότι το να κυνηγάς μετανάστες, στο ελάχιστο δε βλάπτει την πολιτική των μνημονίων και στηρίζει όσους τις επιβάλλουν. Φταίνε οι μετανάστες για τις απολύσεις, την ανεργία, την αυθαιρεσία των αφεντικών και την απίστευτη διαφθορά στην οποία είναι βουτηγμένα τα κόμματα που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια; Μια χαρά βολεύει την ελίτ της εξουσίας να κάνεις κέντρο της προεκλογικής σου προσπάθειας το θέμα των "λαθρομεταναστών". Άλλωστε αυτό επιδίωξε και ο Χρυσοχοΐδης με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αντί να ασχολούμαστε με τα μέτρα που μας ετοιμάζουν τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο που θα οδηγήσουν τον αριθμό των ανέργων στα 2 εκατομμύρια, και όλους τους άλλους εργαζόμενους στη φτώχεια. Πολιτικές απόψεις και πρακτικές σαν αυτές της "Χρυσής Αυγής" είναι εγγύηση ότι σε λίγο όλοι θα ζούμε στην ψάθα. Εκτός βέβαια από όσους τους βολεύει αυτή η κατάσταση. Τους ισχυρούς του πλούτου και των προνομίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ωραία, είναι χαρά μου να βλέπω τους ''δημοκράτες- αριστερους-δεξιους-ανεξαρτητους κλπ κλπ'' να κόπτωνται για τα δικαιώματα των ΞΕΝΩΝ.
    Για τα δικαιώματα των Ελλήνων θα μας πει κανένας;
    Λέει και θα μας λέει κάθε μέρα και ποιο δυνατά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και απο την βουλή ΣΑΣ ακόμα ποιο δυνατά. Είναι λάθος να μας λέτε ρατσιστές, δεν θέλουμε να παρουν ΔΡΟΜΟ απο την Ελλάδα μόνο οι ξένοι, μαζί τους να πάρουν δρόμο και ΠΟΛΛΟΙ Έλληνες σαν τα μούτρα σας...

    *Άλλα 100 σχόλια τώρα απο τους επαναστάτες αντιφά του πληκτρολογίου απο κάτω, να είναι το θέμα άλλες 2 εβδομάδες στα πρώτα του πόρταλ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Μα για τους Ελληνες εργάτες παλεύουμε... γιατι ΟΛΟΙ οι εργάτες ενωμένοι, ντόπιοι και μετανάστες, μπορούν να παλαίψουν για μια καλύτερη ζωή. Γιατί ο κοινός μας εχθρός είναι αυτός που μας κόβει τους μισθούς, μας απολύει και μας κλέβει τα ένσημα. Και ο κοινός μας εχθρός είναι ο εργοδότης και ο επιχειρηματίας. Με άλλα λόγια ο καπιταλιστής και οι υπηρέτες του...αστυνομία, εκκλησία,δικαστήρια, ΜΜΕ, κόμματα της ολιγαρχίας.Αυτοί μου έκοψαν τον μισθό κατά 28% και πάνε να φάνε τη σύνταξη της μάνας μου...Γι'αυτό λέμε "φορολογία στους πλούσιους", "παύση πληρωμών στους τοκογλύφους", "κρατικοποίηση των τραπεζων για να σωθούν οι μικροκαταθέτες". Καταλαβαίνεις τώρα φίλε μου;Πιθανόν όχι...Πολύ απλά να στο πω και διαφορετικά:δεν σας θεωρούμε μόνο γερμανοτσολιάδες( που αυτό υποστηρίζουν και οι "γείτονες" σας...) αλλά και ρουφιάνους των αφεντικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτανει επιτελους ρε αριστεροι να σκεφτεστε το ευρω φτανει.....Υπαρχουν κι αλλα που μας κανουν ευτυχισμενους. Σε ορισαν οι εργατες προστατη τους;;; Δεν νομιζω, κατσε λοιπον στα αυγα σου σαν καλο παιδακι του συστηματος που εισαι. Γνωριζω 4 αριστερους, ο ενας ειναι φιλος μου. οι 2 ειναι δημ. υπαλληλοι και οι 2 κανουν μεταπτυχιακο στην Ελλαδα (για να κανεις μεταπτυχιακο στην Ελλαδα πρεπει να εισαι ρουφιανος, για δημοσιος υπαλληλος ξερεις τι πρεπει να εισαι). Εχθρος μου φυσικα δεν ειναι ο επιχειρηματιας, σταματηστε επιτελους να μισειτε τον συναθρωπο σας....Αυτα απο εναν εθνικιστη.

      Διαγραφή
  91. τα κηρύγματα μίσους και βίας και η ανακάλυψη "εσωτερικών" εχθρών εξυπηρετούν τελικά μόνο τη διαιώνιση αυτού του άδικου συστήματος, που μας θέλει χωρισμένους για να μην βλέπουμε το πραγματικό, ταξικό, μας συμφέρον.
    η βασική διάκριση σε κάθε κοινωνία είναι "πλούσιοι και φτωχοί". ξυπνάτε!

    όσο για τους νεοναζί της χρυσής αυγής, θα σας αποκαλύπτουμε και μέσα κι έξω απ' τη βουλή. οι αρνητές της δημοκρατίας και οι δολοφόνοι δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

      Διαγραφή
    2. Όπως βλέπω, τα έχετε ψωμοτύρι τα γκεμπελικού τύπου ψέματα εσείς οι Ναιζεστές.
      Πότε έσφαξε ρε την κοινωνία η Αριστερά;
      Το αν είχες εσύ ή ο πατέρας σου εργατικά δικαιώματα, όπως το 8ωρο και οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας ευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στους ηρωικούς αγώνες των αριστερών.

      ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
  92. ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α ΤΙ ΤΡΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΟΞΟ ΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΗΧΩΡΑ ΑΣ ΨΟΦΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΤΟ ΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΡΟΙ ΑΥΤΑ ΠΑΝ ΠΑΚΕΤΟ Ε? ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΤΡΑΕΣ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ 6 ΑΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΖΗΤΩ Η Χ.Α ΚΟΥΜΟΥΝΟΜΑΝΕΙΣ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΑΙ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΦΟΒΗΘΕΙΤΑΙ ΑΓΧΩΘΕΙΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΥΠΑΑΝΑΠΤΙΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ένα μέρος του πληθυσμού, παράτησε αναγκαστικά τη μόστρα με το γυαλιστερό αυτοκίνητο (καθώς δεν μπορεί να το συντηρήσει), εγκατέλειψε τις πίστες των μπουζουκιών και θυμήθηκε τις γαλανόλευκες, έπιασε την εθνικιστική αφήγηση και άρχισε με γηπεδικό τρόπο να διατυμπανίζει πως… «είμαστε όλοι Έλληνες» (λες και κανείς είχε διαφορετική γνώμη πάνω σ’ αυτό), «Έλληνες που έχουμε χρέος απέναντι στο έθνος να σώσουμε τη χώρα από τους κακούς ξένους». Έτσι λοιπόν, καταπιεστές και καταπιεζόμενοι, εργοδότες κι εργαζόμενοι, τίμιοι και άτιμοι, γίναν όλοι ίδιοι, ένας ομοιόμορφος όχλος κάτω από το γαλανόλευκο πανί. Και σαν έλληνες, θα πρέπει να ιδιοποιηθούμε τα τραπεζικά χρέη, χαρίζοντας τους περίπου 50 δις, «καθώς χωρίς υγιές τραπεζικό σύστημα δεν υπάρχει…ανάπτυξη» (όπου, στην πραγματικότητα, ανάπτυξη σημαίνει εταιρικά κέρδη και μάλιστα για τις ολιγαρχίες του πιο παρασιτικού καπιταλισμού).
    Μέσα σ’ αυτό το αλλόκοτο και παρακμιακό περιβάλλον μια ομάδα ψυχωτικών ναζιστών με κενά ιδεολογήματα-φούσκες τύπου «ελλάς ή θάνατος» ή «εναντίον όλων» (πλην της οικονομικής ελίτ και των κατασταλτικών μηχανισμών) καταφέρνει να παρουσιαστεί στις μάζες σαν ένα φάρμακο ενάντια στη διαφθορά και την εγκληματικότητα (παρότι πολυάριθμα στελέχη του έχουν καταδικαστεί για δολοφονίες, ληστείες, ακόμη και παιδεραστία, ενώ άλλοι λειτουργώντας σαν όχλος έστησαν πέρυσι πογκρόμ εναντίον μεταναστών), εκμεταλλευόμενη το ασταθές πολιτικό σκηνικό, την εγκληματικότητα (κυρίως στην Αθήνα), την έλλειψη δημοκρατικής κουλτούρας μέρους της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και την έλλειψη ευρείας ενημέρωσης σχετικά με το ποιόν της εν λόγω γκρούπας. Ο αρχηγός της τολμά μέχρι και να αρνηθεί το ναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης που διευθύνει, παρότι καθημερινά όλο και περισσότερες φωτογραφίες βγαίνουν στο φως της επικαιρότητας. Με θέσεις όπως «να δημιουργηθούν αστυνομικά και στρατιωτικά λύκεια για τους μαθητές», ή «δεν αναγνωρίζουμε την ισότητα των φύλων», ή «θα βάψουμε τα χέρια μας αίμα όταν πάρουμε εξουσία», η δημοσκοπική άνοδος της φανερώνει το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η ελληνική κοινωνία, παραδομένη στην «γοητεία» (ποιά;) του κάθε διψασμένου για εξουσία, γραφικού έως διεστραμμένου πολιτικάντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Υποκλινομαι στον προλαλησαντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Νομίζουν ότι είναι πατριώτες οι Χρυσαυγίτες. Όσο πατριώτες ήταν οι γερμανοί ναζιστές που μετέτρεψαν με τον πόλεμο που ξεκίνησαν, τη χώρα τους σε ερείπια, και εξασφάλισαν με την πολιτική τους, μαζικούς βιασμούς για τις γερμανίδες από τους Ρώσους στρατιώτες που ήταν διψασμένοι για εκδίκηση.
    Εδώ είναι ένα βιντεάκι με την ερειπωμένη ναζιστική πρωτεύουσα μετά την κατάληψή της από τα συμμαχικά στρατεύματα:
    http://www.britishpathe.com/video/aerial-scenes-of-city-berlin
    Σίγουρα μπορεί να βρει κανείς άφθονο παρόμοιο υλικό στο διαδίκτυο.
    Η άνοδος του ναζισμού δεν εξασφαλίζει κανένα καλύτερο μέλλον για το λαό που ενστερνίζεται αυτή την ιδεολογία όπως ισχυρίζονται οι ναζί. Ίσα, ίσα τον οδηγεί στη βαρβαρότητα και στην καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΑΛΤΕ ΟΣΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΨΕΥΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ....ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ...ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑΡΑΧΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" ΕΙΣΑΣΤΕ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ "ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ-ΠΑΟΙΝΙΑΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ο καλύτερος τρόπος να ωριμάσουν τα...."ανώριμα και άβγαλτα παιδάκια" (επιτέλους, λύκειο είναι!) είναι να έρθουν σε επαφή με πολλές απόψεις και να επιλέξουν την πιο τεκμηριωμένη.

    Εκτός αν κάποιος δεν θέλει να μάθουν να κρίνουν τα παιδιά, αλλά να χάφτουν ό,τι τους λένε οι γονείς τους, που μπορεί να είναι αμόρφωτοι, φασίστες ή ο,τιδήποτε. Το ίδιο και για τους καθηγητές βέβαια. Αυτός είναι ο ρόλος του ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Ας συγκρίνουν λοιπόν τις απόψεις οι μαθητές. Και ΑΝ οι συγκεκριμένοι γονείς που έχουν μάθει σε ορισμένα παιδιά να είναι ρατσιστές, ΑΝ έχουν καλή πρόθεση, ας πειστούν από τον εκπαιδευτικό κι ας αλλάξουν κι οι ίδιοι.

    Αλλά ο φασισμός, ο ρατσισμός και οι άλλες μισανθρωπικές θεωρίες που προωθεί το σύστημα ποικιλοτρόπως, είναι ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, και γι'αυτό προσπαθούν (με ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ εδώ) να τρομοκρατήσουν την εκφορά αντίθετης άποψης, αντί να..."συνομιλήσουν". Ας μην ξεχνάμε τον έλεγχο για "ναρκωτικά" από την ΕΛ.ΑΣ. σε αριστερό συνδικαλιστή καθηγητή, μετά από ..."ανώνυμη καταγγελία" που έγινε στην ίδια περιοχή. Ούτε την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ που προάγει του φασίστες σε αξιόπιστη πηγή (ψευδών).

    Σημειωτέον ότι η αντιρατσιστική εκπαίδευση είναι στους τυπικούς στόχους του Δημόσιου Σχολείου, άσχετα εάν δεν θέλει ποτέ το Υπουρρείο να κάνει τίποτε συγκεκριμένο και όλα εξαρτώνται από την πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Τα σχολεία μας θα γίνουν ΕΘΝΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ και τα υπόλοιπα για Ναζί και Γερμανοτσολιάδες δεν αλλάζουν τίποτα... ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ο εθνικισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων! ξυπνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΦΑΤΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ....ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Χρυσή Αυγή: Ούτε στη Βουλή, ούτε πουθενά

    1) Είναι συμμορία νεοναζί με όραμα το Άουσβιτς, συνεχιστές της παράδοσης των γερμανοτσολιάδων και των χουντικών, θαυμαστές της ιδεολογίας του δολοφόνου Μπρέιβικ.

    2) Είναι εγκληματιες και μαφιόζοι με καταδικες και φυλακίσεις, προφυλακισμένοι και υπόδικοι για δολοφονιες και μαχαιρωματα

    3) Δουλευουν για τους μεγαλους εργοδοτες σαν μπραβοι, ρουφιανοι και απεργοσπάστες. Όσοι επιτίθενται σε απεργούς, φοιτητές, αριστερούς αγωνιστές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ

    4) Δεν μιλούν για τους μισθούς και τις συντάξεις που πετσοκόβονται, τις απολύσεις στο δημόσιο, για παύση πληρωμών στους τοκογλύφους και κρατικοποίηση των τραπεζών. Είναι ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
    5) Λειτουργούν σαν παρακρατικό πλοκάμι της αστυνομίας. Πολλοί Χρυσαυγίτες είναι αστυνομικοί και ασφαλίτες. Δεν είναι ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ, αλλά ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ
    Μαζικοί αγωνες ελληνων και μεταναστων εργατων ΤΩΡΑ για:
    • Παυση πληρωμων στους τοκογλυφους
    • Δουλειά στους ανέργους - Φορολογια στους πλουσιους
    • Κρατικοποιηση των τραπεζων
    Λεφτά για υγεία και παιδεία, όχι για στρατόπεδα συγκέντρωσης
    • Ελευθερία μετακίνησης,νομιμοποίηση και ισα δικαιωματα στους μεταναστες εργατες
    • Διαλυση των φασιστικων συμμοριών

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου κάνει θετική εντύπωση η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό γιατί νόμιζα ότι ήταν μη κυβερνητική ανθρωπιστική οργάνωση...Απ'το κείμενο της καταλαβαίνω ότι είναι αντιφασιστική παράταξη ταξικού προσανατολισμού. Και αυτό δεν είναι πολύ συνηθισμένο. Όλα βέβαια κρίνονται στην πράξη.Ιδομεν...

      Διαγραφή
  102. Μη κυβερνητικη οργανωση θα ειναι οταν δεν πληρωνεται απο το κρατος. κυβερνητικη ειναι λοιπον. Ανωνυμε 04.59 μη τα πεις αυτα στο ΚΚΕ γιατι θα φας ξυλο, προσεχε οκ;;; Κοψε την σταλινικη σου προβοκατσια μη σε στειλω στον Γραμμο. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Άρα ξέρεις την πηγη πληρωμής και τα ποσά πχ του Υπουργείο Εξωτερικών δίνει στην ΚΑΡ τόσα και αυτά είναι τα στοιχεία...Καλό είναι ταυτόχρονα να αναφέρεις και τις πηγές σου...04.29. Ειδάλλως κάνεις μια φτηνιάρικη προπαγάνδα. Θα μου πει κανείς και τι άλλο περιμένεις από θαυμαστές του Μπρέιβικ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Απ'ότι φαίνεται η φασιστική Δεξιά εξαντλήθηκε απο την αντιπαράθεση...Παρόλα αυτά οι θαυμαστές του γενναιου Μπρείβικ δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν γιατί τα ερωτήματα παραμένουν και είναι αδυσώπητα: αυτοί που απολύουν τους έλληνες (αλλα και ξένους) εργάτες είναι τα αφεντικα, που είναι καθαρόμαιοι έλληνες, χριστιανοί ορθόδοξοι και βεβαίως ένθερμοι πατριώτες ή κάτι ανάλογο. Μ'αυτούς κάτι πρέπει να κάνουμε. Να μια άμεση πρόταση:φορολογία στους πλούσιους, δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας, κρατικοποίηση των τραπεζών και παύση πληρωμών στους τοκογλύφους( στους έλληνες και τους ξένους. Απ'αυτούς τους πόρους μπορούμε να δώσουμε δουλειά στους ανέργους, αυξήσεις στους μισθούς καιτις συντάξεις. Τι στάση θα κρατήσουν οι φασίστες (Χρυσή Αυγή κλπ)απέναντι σε ένα τέτοιο πρόγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Καλά αλλά τι θα γίνει με τους εξοπλισμούς; Είναι δυνατόν να δίναμε το 5% του ΑΕΠ για εξοπλισμούς τόσα χρόνια; Για να διαφυλάξουμε υποτίθεται την εθνική μας κυριαρχία; Που πήγε αυτή τώρα; Γέρνει και πάει για βύθιση όπως και τα υποβρύχια που αγοράσαμε! Οι εξοπλισμοί και ο υπέρογκος δανεισμός που προϋπέθεταν αντί να υπερασπίσουν το λαό μας, είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που μας οδήγησαν στον καιάδα του μνημονίου.
    Το καταλαβαίνουν αυτό άραγε όσοι νομίζουν ότι το να αφιερώνεις τόσους πόρους για εξοπλισμούς είναι πράξη υπεράσπισης της πατρίδας; Στην πραγματικότητα είναι πράξη προδοσίας απέναντι στο λαό της χώρας μας που θα μείνει χωρίς δουλειά, σπίτια, υγεία και σχολεία. Και όσοι δουλεύουν θα το κάνουν με όρους δουλείας. Και βέβαια εξασφαλίζουν ένα ευάερο και ευήλιο μέλλον για όσους θησαύρισαν με τις μίζες. Εκτός αν τους πιάσουν για ξεκάρφωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ερευνα και σύλληψη όσων εμπλέκονται στο κόλπο με τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς...πρέπει να είναι η απάντηση μας κατ'αρχάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Τι ξεφτίλα!! Έλληνες, χριστιανοί ορθόδοξοι και οικογενειάρχες να καταλήγουν στην αγκαλιά μιας ρωσιδούλας πόρνης... και αυτή τους ανοίγει το δρόμο για την κόλαση...Πάντως μη φοβάστε δεν θα το μάθει η γυναίκα σας και η γειτονιά...Ούτε βέβαια ο εξομολογητής σας. Έτσι δεν είναι;Ετσι και αλλιώς η αστυνομία θα σας καλύψει, όπως θα καλύψει και το κύκλωμα των νταβατζήδων. Αλλιώς τι σόι πατριώτες είμαστε...Να πως επιβεβαιώνετε το γνωστόν "ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ". Φασίστες μου που είσαστε κρυμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.