Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Εψαχνε για πορνό στο Ιντερνετ και ανακάλυψε «ροζ» βίντεο της συζύγου του

Τη γη κάτω από τα πόδια του έχασε ένας άντρας, ο οποίος θέλοντας να περάσει μόνος του καλά, μπήκε σε ιστοσελίδα με ταινίες πορνό, επέλεξε μία στην τύχη και ξεκίνησε να τη βλέπει χαλαρός, όταν συνειδητοποίησε ότι η πρωταγωνίστρια κάτι του θυμίζει...
Ο Ράμανταν, ο οποίος ζει σε επαρχία της Αιγύπτου, αφού συνήλθε από το σοκ, ζήτησε εξηγήσεις από την κατά πολύ νεότερη γυναίκα του, η οποία αρχικά αρνήθηκε τα πάντα σθεναρά, προκαλώντας μάλιστα το σύζυγό της να της δείξει την ταινία. Όταν όμως εκείνος της παρουσίασε τα πειστήρια, δεν μπόρεσε παρά να παραδεχτεί ότι αυτή ήταν η πρωταγωνίστρια.Όπως του είπε, είχε γυρίσει την ταινία με το σύντροφο που είχε πριν γνωρίσει το σύζυγό της, και το είχε ξεχάσει, καθώς είχαν περάσει 16 χρόνια από τότε. Ο άντρας όμως, δεν άφησε το θέμα να λήξει, και τελικά ανακάλυψε έντρομος ότι η σύζυγός του είχε πρωταγωνιστήσει σε συνολικά 11 ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε τοπική εφημερίδα, σκοπεύει να της ζητήσει διαζύγιο, αλλά έχει δεύτερες σκέψεις γιατί δεν θέλει να μεγαλώσουν χωρίς τη μητέρα τους τα τέσσερα παιδιά τους.

3 σχόλια:

  1. ωραιος ο παικτης ηθελε να παρει το παιχνιδι επανω του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν η γνώμη αντιγράφει το star channel! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ειδήσεις είναι κοινό κτήμα όλων και διακινούνται ελεύθερα σε όλο το διαδίκτυο όπου δικαιούνται να τις μοιράζονται, εξυπνάκια εσύ! Αν δεν γουστάρεις τη ΓΝΩΜΗ... απλά μη μπαίνεις να την διαβάζεις! Αλλά απ' ότι φαίνεται σ' αρέσουν τα πικάντικα νέα και τα... κουτσομπολιά (μιας και αναφέρεις και το STAR) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.