Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Δήλωση Καρατζαφέρη για τη σύλληψη του Άκη Τζοχατζόπουλου

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, αναφερόμενος στη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου, τόνισε τα εξής:
«Πολύ βολική η ημερομηνία της σύλληψής του…Τι άλλαξε τελευταία ημέρα και έπρεπε να γίνει τώρα η σύλληψή του; Όλοι μας ξέραμε τόσα πράγματα και είχαμε υποψιαστεί και γνωρίζαμε πράγματα. Νομίζω ότι όλα αυτά, εντάσσονται στο πλαίσιο σχεδιασμών δημιουργίας εντυπώσεων. Η σημερινή ημερομηνία σύλληψης του κ. Τσοχατζόπουλου βολεύει όλους αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προβάλουν την εικόνα ότι «είμαστε αδέκαστοι». Η σημερινή σύλληψη βολεύει την κυβέρνηση και αυτούς οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια «ντάντευαν», συνδιαλέγονταν και χάιδευαν τη διαφθορά. Μην κοροϊδευόμαστε. Όλα αυτά τα χρόνια ανέχονταν την διαφθορά.
Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι σε κάποια πράγματα υπάρχουν «συγκοινωνούντα δοχεία» μεταξύ Εκτελεστικής και Δικαστικής Εξουσίας.
Εκεί που βολεύονται είναι μαζί, και εκεί που δεν εξυπηρετούνται, είναι απέναντι! Δεν θεωρώ ότι είναι σύμπτωση η σημερινή σύλληψη.
Όσο πιάνουμε και συλλαμβάνουμε αυτούς που έβαλαν βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι του Έλληνα και στην περιουσία της Ελλάδας, τόσο ωφελούμε τη Δημοκρατία. Αυτή η ασυλία που απολάμβαναν τόσα χρόνια με το να κατακλέβουν και να παρανομούν, θεωρώ ότι έχει φέρει το θυμό και την οργή του κόσμου στο σημερινό επίπεδο.
Η περίπτωση σύλληψης του κ. Τσοχατζόπουλου είναι μια σημαντική, αλλά δεν νομίζω ότι είναι το όλον. Δεν νομίζω ότι είναι το Α και το Ω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.