Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Συλβάνα Ράπτη από το Κιλκίς: "Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σώσει τη χώρα"

Ψηφοδέλτιο λεβεντιάς και νίκης χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος, που έλαβε χώρα χθες Παρασκευή 27 Απριλίου το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς ενώπιον ενός μικρού ακροατηρίου αποτελούμενο από φίλους, μέλη και κομματικά στελέχη. 


Όπως είπε πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο λεβεντιάς ακριβώς για το γεγονός ότι και οι 5 επέλεξαν να εκτεθούν σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και σημαντική χρονική συγκυρία για τη χώρα, όχι για τους εαυτούς τους αλλά για την παράταξη και τους συντοπίτες τους.
Η ευρωβουλευτής μιλώντας για τον χαρακτήρα των εκλογών της επόμενης Κυριακής τόνισε ότι πρόκειται για εκλογές σωτηρίας και όχι τιμωρίας, στις οποίες δεν θα πρέπει να επικρατήσουν η οργή και ο θυμός ως κριτήρια επιλογής. 

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η δημοκρατική παράταξη που πέτυχε πολλά και έδωσε σκληρή μάχη για την κατάκτησή τους και αυτό, όπως δήλωσε, δεν σβήνεται με μια μονοκονδυλιά, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος λογικής και ευθύνης γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο που μπορεί να σώσει τη χώρα και ο Βαγγέλης Βενιζέλος ο μόνος που ξέρει τη δουλειά.
Η κ. Ράπτη έκανε όμως και δύο πολύ χαρακτηριστικές αναφορές σε ημερομηνίες. Όπως είπε η 6η Μαΐου είναι η Κυριακή του παραλύτου. Εμείς εκείνη την ημέρα θα αφήσουμε τη χώρα παράλυτη αναρωτήθηκε, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η 9η Μαΐου είναι η Γιορτή της Ευρώπης. "Εμείς θέλουμε συμμετέχουμε σ' αυτήν την γιορτή ή όχι;" κατέληξε.
Νωρίτερα ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Χρήστος Ανθρακίδης παρουσίασε την πεντάδα των υποψηφίων που αποτελείται από τους Δοξάκη Αναστασόπουλο, Λεωνίδα Δημητριάδη, Αεξάνδρα Ιωαννίδου, Θεόδωρο Παραστατίδη και Γιώργο Φραγγίδη.


7 σχόλια:

  1. Συλβάνα Ράπτη από το Κιλκίς....... "Ολο το ΠΑΣΟΚ στο ιδιο κελί με τον τσοχατζόπουλο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα τα πασόκια στην φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θέλουμε άλλο από το σώσιμο που μας επιβάλλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πωπω κοσμοσυρροη!!!!!!!! χανεται το ματι σου στο πληθος λεμε! και ολοι πρωτα νιατα! μεγαλη επιτυχια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΚΑΛΕ ΕΣΥ????Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΦΗ Κ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.