Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση για απογραφή δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων νομού Κιλκίς

Από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Κιλκίς ανακοινώνονται τα εξής: Παρακαλούνται όσοι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων οι οποίοι για διαφόρους λόγους δεν απογράφησαν στην διαδικασία που πραγματοποιήθηκε μέσω των Κ.Ε.Π. να προσέλθουν μέχρι 10 Μαΐου 2012 στην υπηρεσία μας προκειμένου να απογραφούν.
Ο δικαιούχος κατά την προσέλευσή του θα πρέπει να έχει μαζί του τα εξής:
1. Έγγραφο αποδεικτικό της ταυτότητας του δικαιούχου.
2. Παραστατικά έγγραφα της Δ.Ο.Υ. στο οποίο να αναγράφεται το Α.Φ.Μ.
3. Οποιοδήποτε έγγραφο στο οποίο να αναγράφεται το ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που δεν διαθέτει θα πρέπει να του χορηγηθεί από τα Κ.Ε.Π.
4. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου λογαριασμού πληρωμών ή της κάρτας του λογαριασμού ή γραφείο ταχυδρομικών επιταγών (ΕΛΤΑ) ή έγγραφη βεβαίωση του πιστωτικού ιδρύματος ή των ΕΛΤΑ όπου να αναφέρεται ο αριθμός ΙΒΑΝ. Η επιλογή του ιδρύματος ή των ΕΛΤΑ γίνεται από τον δικαιούχο.
Ο λογαριασμός στον οποίο θα κατατίθεται το ποσό του επιδόματος μπορεί να είναι:
· Καταθετικός πιστωτικού ιδρύματος ή ΕΛΤΑ
· Ατομικός ή κοινός με άλλα πρόσωπα με την προϋπόθεση το πρώτο όνομα του λογαριασμού να είναι του δικαιούχου του επιδόματος.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν ο δικαιούχος αδυνατεί να προσέλθει στην υπηρεσία μας τότε η καταγραφή θα γίνει από τρίτο πρόσωπο με την επίδειξη είτε συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου το οποίο να έχει χορηγηθεί κατά το χρονικό διάστημα των προηγούμενων 6 μηνών, ή εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής η οποία να έχει χορηγηθεί κατά το χρονικό διάστημα των προηγούμενων 30 ημερών, ή απόφαση Δικαστικής Συμπαράστασης). Προκειμένου για ανήλικο τέκνο η καταγραφή θα γίνει από έναν από τους δύο γονείς.
Πληροφορίες: Μ.Καρατάντση. Τηλ.: 23413 53601.ΦΑΞ: 23410 79724.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.