Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ειδικό τέλος για κτίσματα τα οποία έχουν κατασκευαστεί και χρησιμοποιηθεί ως γεωργικές αποθήκες

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς ανακοινώνεται ότι σχετικά με την οικονομική επιβάρυνση κάποιων αγροτών με το «ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών μέσω του λογαριασμού κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος», για κτίσματα τα οποία χρησιμοποιούνται ως αγροτικές αποθήκες, θα πρέπει να εκδοθούν σχετικές βεβαιώσεις μετά από αίτημα των ενδιαφερομένων αγροτών ότι « το συγκεκριμένο κτίσμα – αγροτική αποθήκη χρησιμοποιείται για κύρια αγροτική χρήση».
Η αρμόδια υπηρεσία για την διαπίστωση της πραγματικής χρήσης των αποθηκών είναι η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.
Οι βεβαιώσεις αφορούν κτίσματα τα οποία έχουν κατασκευαστεί νόμιμα με την ισχύουσα νομοθεσία. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς . τηλ :2341350116 , fax : 2341079708 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.