Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Χάρης Καστανίδης από το Κιλκίς:"ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είπαν τυφλά το ναι της υποταγής"

«Εμείς κρατάμε τις αρχές της κεντροαριστεράς και τις προοδευτικές ιδέες με τις οποίες μεγάλωσε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα η ηγεσία του σημερινού ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα των τελευταίων δύο ετών, είναι εκείνη που μετέτρεψε το κόμμα σε ένα κλασικό νεοφιλελεύθερο συντηρητικό πολιτικό μόρφωμα». Τάδε έφη ο Χάρης Καστανίδης απαντώντας στο ερώτημα που ο ίδιος έθεσε «γιατί από το ΠΑΣΟΚ στην «Κοινωνική Συμφωνία», κατά την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στην πόλη του Κιλκίς.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα χθες Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στο Επιμελητήριο Κιλκίς.
Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Κοινωνικής Συμφωνίας αναφέρθηκε στο μνημόνιο 2 το οποίο όπως τόνισε δεσμεύει τη χώρα για τα επόμενα 30 χρόνια και για το λόγο αυτό θα έπρεπε πρώτα να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός. Υπογράμμισε ακόμη ότι από τα 130 δις που έλαβε η Ελλάδα ούτε ένα ευρώ δεν θα πάρει ο Έλληνας πολίτης, αλλά αντίθετα όλα θα πάνε στην αποπληρωμή χρεών και δανείων, ενώ από τον Ιούνιο θα ακολουθήσουν και άλλα σκληρά μέτρα λιτότητας.
Κάποιες χαρακτηριστικές αναφορές του υπήρξαν:
-ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούν τη χώρα σε συντεταγμένη χρεοκοπία εντός της ευρωζώνης.
-ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είπαν τυφλά το ναι της υποταγής.
-Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν θα ναι πλέον το ΠΑΣΟΚ, αλλά η Κοινωνική Συμφωνία.
-Για ποια δημοκρατία μιλάμε όταν για την ψήφιση του νέου μνημονίου δεν υπήρχε χρόνος για την ανάγνωσή του από τους βουλευτές, η συζήτηση για αυτό το κρίσιμο θέμα κράτησε δέκα ώρες και σε αυτήν δεν μπορούσαν να εκφράσουν λόγο οι βουλευτές λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα του.
Νωρίτερα, παρουσιάστηκαν στο ακροατήριο οι δύο υποψήφιοι του κόμματος στο νομό, ο εργοδηγός-μηχανικός Σωκράτης Εδίρνελης και ο εγκληματολόγος Κώστας Σαββίδης. Την εκδήλωση συντόνιζε ο υπεύθυνος της προσωρινής Νομαρχιακής Επιτροπής Πέτρος Φούρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.