Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Έκτακτη Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ"

Σύμφωνα με τα άρθρα 13, 16, 17 και 19 του Καταστατικού και το από 09 Απριλίου 2012 πρακτικό του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ"
Καλούνται
όλα τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση και συγχρόνως Εκλογική Συνέλευση στις 29 Απριλίου 2012 , ημέρα Κυριακή και ώρα 16.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας, οδός Μητροπόλεως 17 Κιλκίς , με τα παρακάτω θέματα:Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
Διοικητικός Απολογισμός. Οικονομικός Απολογισμός.
Έγκριση Πεπραγμένων. Προτάσεις μελών.
Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Διενέργεια εκλογών για ανάδειξη: Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεκτικής Επιτροπής
Οι υποψηφιότητες θα δηλωθούν εγγράφως και θα κατατεθούν μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της Γεν. Συνέλευσης, πριν όμως την έναρξή της. Προς διευκόλυνση της διαδικασίας οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν και να δηλώσουν την υποψήφιότητά τους, στα γραφεία του Συλλόγου μας στις 28 Απριλίου 2012 και από ώρα 17.00 μέχρι 20.00 ( τηλ. 2341076770 & 6985592208 ). Η παρουσία όλων των μελών σε απαρτία κρίνεται επιτακτική, λόγω της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών την επόμενη Κυριακή (6 Μαϊου 2012).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.