Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

"Απευθύνουμε προσκλητήριο στην εκμεταλλευόμενη εργατική τάξη, στα βασανισμένα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου, στη νέα γενιά και στις γυναίκες που υποφέρουν και τους καλούμε στις εκλογές του Μαΐου να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο άλμα, με τη μαζική υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ.Αυτό αποτελεί λύση και προϋπόθεση ο λαός να συνενώσει το δίκιο του, που το ξέρει καλά, την αγανάκτησή του, που τη νιώθει, με την αισιοδοξία, τη μαχητικότητα, την ανάδειξη της λαϊκής πρωτοβουλίας.
Μια λαϊκή συμμαχία, ορμητική, πρέπει να προκύψει μετά τις εκλογές, πιο δυνατή και πιο ορμητική απ' ό,τι ήταν μέχρι τώρα, η οποία θα καταφέρει και θα επιδιώξει να αποκρούσει τα νέα μέτρα που έρχονται και τα οποία θα είναι ακόμα χειρότερα από αυτά που γνώρισε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, με συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και ως ένα σημείο και του ΛΑ.Ο.Σ.
Το ΚΚΕ έχει λύση για το λαό, έχει πρόταση διακυβέρνησης και εξουσίας. Πάνω απ' όλα, όμως, το ΚΚΕ αποδείχθηκε ότι ξέρει να μάχεται, ξέρει να αγωνίζεται, ξέρει να εμπνέει αισιοδοξία και δύναμη στο λαό, ξέρει να παλεύει σε όλες τις συνθήκες, ανηφόρες, κατηφόρες, στις στροφές, μένει σταθερό.
Καλούμε τα εργατικά λαϊκά στρώματα να μη σκοντάψουν πάνω σε παραπλανητικές ψευδεπίγραφες προτάσεις των λεγόμενων "αντιμνημονιακών" δυνάμεων, να μη σκορπίσουν τις ελπίδες τους δεξιά - αριστερά και τελικά περάσουν μια νέα απογοήτευση, που θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα στην αποτελεσματικότητα των αγώνων. Τους καλούμε να πάρουν υπόψη ότι η κρίση στην ΕΕ, στην Ευρωζώνη θα βαθύνει, ότι τα επόμενα χρόνια η ΕΕ δεν πρόκειται να είναι όπως είναι τώρα, θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους λαούς και επομένως ο λαός πρέπει να χειραφετηθεί από τους μονόδρομους της ΕΕ, από τους μονόδρομους της ανάπτυξης με μπροστάρηδες τους ιδιοκτήτες του κεφαλαίου, τα μονοπώλια σε βάρος του λαού.
Ο λαός πρέπει να αποδειχτεί νικητής απέναντι στα τρομοκρατικά διλήμματα, τα οποία θα γίνουν πολύ χειρότερα μέχρι την ώρα που ανοίγουν οι κάλπες. Τρομοκρατούν αυτοί που θέλουν ένα λαό ηττημένο, πεσμένο κάτω για να περάσουν τα καινούργια μέτρα αυτά σαν οδοστρωτήρα. Παραπλανούν αυτοί που θέλουν κυριολεκτικά να πατήσουν πάνω στη δικαιολογημένη λαϊκή αγανάκτηση, προβάλλουν δήθεν εύκολες λύσεις. Οι λύσεις για το λαό δεν είναι ποτέ εύκολες. Η λύση όμως που προτείνει το ΚΚΕ είναι και λαϊκή, και φιλεργατική, και ρεαλιστική, γιατί ακριβώς συμφέρει το λαό και εξαρτάται από το λαό να γίνει πραγματικότητα.
Δώσαμε μάχες στους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια και οι εργαζόμενοι του νομού μας έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους όλο το τελευταίο διάστημα, από την εκδήλωση της κρίσης και από νωρίτερα όταν τους προειδοποιούσαμε ότι θα έρθουν θύελλες, ότι ο μόνος δρόμος είναι ο αγώνας και η οργανωμένη πάλη.
Οι εργαζόμενοι του νομού βιώνουν την εργοδοτική ασυδοσία, την εκμετάλλευση και τα μέτρα του μνημονίου και των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είτε μόνο του είτε μαζί με ΝΔ και ΛΑΟΣ. Μόνο να κερδίσουν έχουν από την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο νομό και την πιθανή εκλογή κομμουνιστή βουλευτή, εξέλιξη που θα δώσει στα λαϊκά στρώματα του νομού ένα παραπάνω όπλο στον αγώνα τους.
Καλούμε τα λαϊκά στρώματα του νομού να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που απαρτίζεται από τους εξής:
Καλαντίδου Σοφία Γεννήθηκε το 1964 και κατάγεται από την Αγία Παρασκευή Κιλκίς. Έχει μια κόρη. Υπάλληλος σε σούπερ – μάρκετ 26 χρόνια. Βουλευτής του ΚΚΕ επί 2 κοινοβουλευτικές θητείες, μέλος της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, πρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης.
Οργαντζής Ακίνδυνος Γεννήθηκε το 1956. Κατάγεται από τα Ρύζια Κιλκίς. Είναι ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής και μέλος του ΔΣ Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού-Επισιτισμού. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς το 2004, το 2007 και το 2009. Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας το 2010 με την Λαϊκή Συσπείρωση και Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010.
Φαχουρίδης Ιωάννης
Γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1961. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Reggio di Calabria της Ιταλίας. Είναι αρχιτέκτων μελετητής και κατασκευαστής και διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Κιλκίς. Ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νομού Κιλκίς. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών νομού Κιλκίς τη διετία 1991-92. Είναι πρόεδρος του Α.Μ.Σ. «Πόντιοι Κιλκίς '89». Υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς το 2002,το 2006 και το 2010 και Δημοτικός Σύμβουλος από το 2002.
Χαλίτσιος Κωνσταντίνος
Γεννήθηκε το 1953. Σπούδασε Φαρμακευτική στην Μπολόνια της Ιταλίας. Είναι Φαρμακοποιός στο Κιλκίς. Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής το 1993, 1996 το 2004 και το 2009. Υποψήφιος νομάρχης το 1994, 1998 και το 2006, Νομαρχιακός Σύμβουλος στο Κιλκίς από το 2006 ως το 2010, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην ΠΕ Κιλκίς στις εκλογές του 2010.
Χατζή Ειρήνη
Γεννήθηκε στο Βόλο Μαγνησίας το1978, από πατέρα ναυτεργάτη και μητέρα αγρότισσα. Σπούδασε στο Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου. Αγρότισσα και κάτοικος Πολυκάστρου από το 2000, παντρεμένη με δυο παιδιά. Μέλος της ΚΝΕ από το 1997, σήμερα μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου της ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ. Μέλος της ομάδας γυναικών Πολυκάστρου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας."

34 σχόλια:

  1. καλό αγώνα σύντροφοι, αλλά θα ηταν καλύτερα να βγεί βουλευτής στο κιλκίς από το κιλκίς. έχει πολλούς άξιους στο κιλκίς το κκε, τον γιάννη , τον κώστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο αγωνα, καλη δυναμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι Χατζή Ειρήνη και όχι Ελένη. Από το Πολύκαστρο, παντρεμένη με τον Βασιλακάκη Αναστάσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως τα προλαβαινεις ολα απορω δημαρχε καλη επιτυχια και με την νικη το κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά οι άνθρωποι δεν έχουν άλλους και όλο βάζουν τους ίδιους!
      Εκαναν και κάνα δυό μετεγγραφές από αλλού! Τώρα η Καλαντίδου θυμήθηκε οτι είναι από την Αγία Παρασκευή και ήρθε να σώσει τους Κιλκισιώτες τους κογκολέζους!

      Διαγραφή
    2. Εσυ απο που εισαι;Απο Αθηνα;Το χωριο σου ντρεπεσαι να μας το πεις Αθηναιε;

      Διαγραφή
    3. Αν θα δείτε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, οι δύο που μένουν στο Κιλκίς δεν κατάγονται από το Κιλκίς και οι δύο που κατάγονται από το Κιλκις μένουν Θεσσαλονίκη! Ωραία πράγματα!

      Διαγραφή
    4. Σιγά το Δήμαρχο 02.54! Δημαρχιλίκι δε θα δεί ούτε το 2050!

      Διαγραφή
    5. Μάρθα Αγγελίδου τώρα διάβασα το ανόητο σχόλιό σου! Ακόμη και οι απορίες των κομμουνιστών είναι ξύλινες! Ακόμη και εκεί κασέτα έχετε! Μου θιυμίζετε τους πεπαλαιωμένους κανονισμούς του στρατού ακόμη και για το πώς παρασκευάζεται ό άρτος !!!!!
      Είμαι συγχωριανός της Καλαντίδου και δεν την είδα ποτέ στο χωριό!

      Διαγραφή
  5. Βλέπουμε στο ΚΚΕ έχετε ιδιαίτερη μεταχείριση. Λογοκρίνετε κάθε αρνητικό σχόλιο και ας μην είναι υβριστικό. Σαν τη λογοκρισία που ασκούνταν στα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα. Πλέρια δημοκρατία έκφρασης ή πλήρης παρακμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ιδιο ισχυει και στην ανακοινωση τηs Ν.Δ. Ζηλεψατε;;;;

      Διαγραφή
    2. Δεν είπαμε να δημοσιεύονται βρισιές και συκοφαντίες, αλλά είναι αδιανόητο να λογοκρίνονται ευπρεπή σχόλια που εκφράζουν μία άλλη άποψη.

      Διαγραφή
  6. Σε λίγο θα διαβάζουμε μόνο εγκωμιαστικά σχόλια σαν το απομεινάρι του κομμουνισμού τη Βόρεια Κορέα! Ντροπή σας! Ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3.52 τι ωρα τραγουδαει η μανα σου στο κρεβατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχάσαμε και τους Κνίτες με πολιτικά που τη χυδαιότητα την έχουν για εργαλείο!

      Διαγραφή
    2. Ουτε τους χρυσαυγιτες ξεχναμε...

      Διαγραφή
    3. Αν με αυτό μαζοχίζεστε μη ξεχνάτε τους Χρυσαυγίτες!

      Διαγραφή
  8. ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλη δυναμη σε ολους αυτους που αγωνιζονται με πραγματικο ενδιαφερον για ενα καλυτερο αυριο.Και αυτοι οι ''δηθεν'' που μουρμουριζουν για τον κομμουνισμο ας ψηφισουν τα ρεμαλια που ψηφιζαν ανεκαθεν.Μονο που δεν θα ανεχτω να τους ακουω να γκρινιαζουν για την ανεργια που τους δερνει και για το αβεβαιο μελλον των παιδιων τους.Δεν εχουν το δικαιωμα να κατακρινουν κατι το οποιο οι ιδιοι ψηφισαν να τους συμβει.Και εαν ειχαν την παραμικρη ευσεβεια προς τον εαυτο τους θα προτιμουσαν αυτα που αναφερουν να τα δηλωνουν με ονομα και επιθετο.Οχι ανωνυμα.Το ''ανωνυμα'' ειναι που μας εφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός ασχολείται με τα φαντάσματα του παρελθόντος!

      Διαγραφή
    2. Το ΚΚΕ αν γίνει κυβέρνηση το μόνο που μπορεί να δώσει είναι ίση κατανομή της δυστυχίας!
      Ενα μικρό παράδειγμα είναι το γεγονός οτι ήταν από τους πρώτους εργοδότες που απέλυσαν παιδιά του λαού εργαζόμενους από το Ριζοσπάστη πολύ πριν το μνημόνιο!!!
      Αστείοι με ξύλινη γλώσσα!

      Διαγραφή
  10. Πρεπει να εχουν τρομοκρατηθει οι εθνοσωτηρεs, μεγαλο ζορι βλεπω να τραβανε συντροφια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2.32 μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες. στα βελακια ειναι δευτερος παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαχουριδης...Χαλιτσιος....σαν την αριστερη-κομμουνιστικη,γεματη τσεπη...δεν εχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαμηλο το επιπεδο, οπωs και η νοημοσυνη αρκετων. Ειναι πολυ ευκολο να σχολιαζουν οι τεμπεληδεs τιs υποτιθεμενα γεματεs τσεπεs καποιων! Θα ηθελα πολυ να μην πεσω στο επιπεδο σαs, αλλα δε φημιζομαι και για την υπομονη μου.... Απορω με τον πανικο σαs φιλοι δεξιοι.... Μηπωs ξερετε κατι που διαφευγει απο μαs;;;; Η μηπωs πηρατε επιτελουs τα μηνυματα του κοσμου;;; Βικυ Φαχουριδου Ψηφοφοροs του ΚΚΕ, εργαζομενη 10 ωρεs την ημερα 7 μερεs την εβδομαδα 365 το χρονο, ελπιζονταs σε ενα καλυτερο αυριο για τα δικα σαs παιδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τουλαχιστον δεν τα εκλεψε και να ξερεται ειναι απο τους καλλιτερους αρχιτεκτονες του κιλκις και εντιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://prntscr.com/8aurl

    Για ολα σας φταινε οι αριστεροι.Μα ποτε δεν τους ειδατε,ποτε δεν τους δοκιμασατε.Οσο για την αριστερη-γεματη τσεπη,αυτη η τσεπη δεν περιμενε να ερθει στην εξουσια για να γεμισει.Νομιζω αυτο κατι σημαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1.90 benzini 1.50 petrelaio 25% anergia 350 euro to mina aforologito telos igia na pethanete oloi akribeia sto foul dokimaste pali magkes tous idious pou mas eftasan edo empros mi kolonete tha erthi anaptici kai polla lefta empros koroida ton kanalion tou kafeneiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΜΗ ΚΛΑΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1.30 εχεις απολυτο δικαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φαχουριδης υπουργος τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αριστερος με λεφτα αισθηματα23 Απριλίου 2012 στις 10:09 μ.μ.

    Ρε τι υπουργός , βουλευτής και βαλε !!! Θα μας πνίξει στο χρήμα ο ανθρωπας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κριμα που δεν υπαρχει ουτε καν φαντασια στα σχολια!!!! Τον ξερειs τον ανθρωπο ;;;; Προφανωs και οχι!!!! Τα πηρε μηπωs απο σενα τα χρηματα;;; Στα χρωσταει;;;; Και απο ποτε η υποτιθεμενη οικονομικη ανεση απαγορευται στουs αριστερουs ;;; Απο ποτε ειναι κατηγορια ;;; Εχειs δυστυχωs λαθοs αντιληψη των πραγματων....

      Διαγραφή
  21. Μαρθα Αγγελιδου3 Μαΐου 2012 στις 10:34 μ.μ.

    Τον φαγατε τον ανθρωπο..αλλα ετσι ειναι οταν εχεις συνηθισει να γλυφεις κωλους για κανενα ευρω,σε τσουζει οταν ο αλλος τα βγαζει βολτα ανετα.Αλλα ετσι οπως εχετε συνηθισει εσεις,δεν αντεχεται να ψηφισετε καποιον τον οποιο δεν εχει αναγκη να σας κλεψει.Δεν πειραζει,πληρωνε καημενε χαρατσια και μην βγαζεις κιχ.Μη μιλας.Μονο αυτο.Θελω να κανεις την ησυχια που σου αρμοζει.Δεν μπορω να σας ακουω αλλο να κλαψουριζεται για την κατασταση σας.Εσεις φταιτε,δεν σας φταιει κανενας αλλος..Και εν τελει βρε παιδια τι παθος και τι ζηλο δειχνεται προς εμας;Αν παρακολουθησεις λιγο τις δημοσιευσεις,σε ολες τις ανακοινωσεις ψηφοδελτιων,ολων των κομματων,ολοι ασχολεισται με το ΚΚΕ..τι προβλημα εχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.