Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Με... άλλον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Με... άλλον, αρκετά ανεβασμένο αέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα Τετάρτη 18 Απριλίου η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς, ενόψει των εκλογών του Μαΐου. Η πολιτική εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, παρουσία πολλών συντοπιτών μας, καθώς και του βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή που πολιτεύεται πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ, του Τάσου Κουράκη Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ και του Δημήτρη Βίτσα Γραμματέα ΚΠΕ Συνασπισμού.


 Πριν ο λόγος δοθεί στους κεντρικούς ομιλητές, ο Τάκης Αγαθόπουλος παρουσίασε τους πέντε υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό Κιλκίς, την Αγαθοπούλου Ειρήνη Ελένη φαρμακοποιό, τον Κουλίνα Αναστάσιο συνταξιούχο, τον Λαζαρίδη Λάζαρο ελεύθερο επαγγελματία, τον Μπίμπαση Χρήστο φαρμακοποιό και τον Παναγιώτη Χρονόπουλο γιατρό. Και οι πέντε απηύθυναν στο κοινό σύντομο μήνυμα σχετικό με την κάθοδο τους στις εκλογές, ενώ ακολούθως οι κύριοι ομιλητές αναφέρθηκαν στους άξονες πάνω στους οποίους θα περιστραφεί η πολιτική. Ειδικότερα μίλησαν μεταξύ άλλων για:
-Άμεση απεμπλοκή από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις και ακύρωση των μέτρων που απορρέουν από αυτά.
-Ανατροπή της πολιτικής λιτότητας που έχει "λυγίσει" τον λαό με δραστική μείωση της φορολόγησης των λαϊκών εισοδημάτων και αύξηση φορολογίας στο μεγάλο κεφάλαιο.
-Έμφαση και προτεραιότητα στις ανάγκες της κοινωνίας.
-Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.
-Εθνικοποίηση /κοινωνικοποίηση των τραπεζών.
-Οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας με υιοθέτηση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου στη βάση των αναγκών της κοινωνίας.
Η εκδήλωση κατά κοινή ομολογία είχε επιτυχία, ενώ και η συμμετοχή του κόσμου χαρακτηρίστηκε από όλους ενθαρρυντική. Κι αυτό σημαίνει πολλά (σε επίπεδο κάλπης βεβαίως βεβαίως)...

1 σχόλιο:

  1. προσοχη στα ρευματα γιατι θα κρυοσετε,αλλα δεν εχετε αναγκη με τοσους...φαρμακοτριφτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.