Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία για τους ...λαίμαργους του Πάσχα!

Αύξηση παρουσιάζουν κάθε χρόνο στη χώρα μας τα περιστατικά τροφικής δηλητηρίασης αλλά γαστρεντερίτιδας από τη ...λαιμαργία που πιάνει τους περισσότερους με τα Πασχαλινά εδέσματα. Οι ειδικοί επιστήμονες καταγράφουν αύξηση κάθε χρόνο τέτοια περίοδο των επισκέψεων στα τμήματα επειγόντων περιστατικών των νοσοκομείων της τάξης του 20%. Η αύξηση αυτή αφορά κυρίως όσους τρώνε υπερβολικά, μετά από πολυήμερη νηστεία, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν γαστρεντερικά προβλήματα.
Και επειδή συνήθως τα συμπτώματα είναι εξαιρετικά έντονα, οι περισσότεροι σπεύδουν για τις πρώτες βοήθειες στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.
Για το λόγο αυτό οι εντολές που έχουν δοθεί από το υπουργείο Υγείας είναι να βρίσκονται σε ετοιμότητα οι γιατροί που θα εφημερεύουν, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά.
Τώρα τι θα γίνει φέτος με το μειωμένο προσωπικό, τους λιγοστούς γιατρούς και εργαζόμενους, τις απλήρωτες εφημερίες και τα δεδουλευμένα, είναι μάλλον ...άλλου παπά Ευαγγέλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.