Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ηλικιωμένοι βίαζαν τις ανήλικες κόρες των συγχωριανών τους!

Σε 9 χρόνια κάθειρξη και 3.000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκαν τρεις άνδρες ηλικίας άνω των 80 ετών, από το χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας κατηγορούμενοι ότι επό 8 χρόνια αποπλανούσαν και ασελγούσαν στις κόρες συγχωριανών τους ηλικίας 14 και 15 ετών. Η δράση των ηλικιωμένων αποκαλύφθηκε όταν μία από τις κοπέλες έμεινε έγκυος και επειδή δεν ήταν δυνατή η διακοπή της κύησης... γέννησε! Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν και οι γονείς των κοριτσιών κατηγορούμενοι για μαστροπεία, καθώς στο κατηγορητήριο φαινόταν πως παρότρυναν τις κόρες τους να έχουν επαφές με τους ηλικιωμένους. Κρίθηκαν όμως αθώοι, καθώς στην ακροαματική διαδικασία δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο. Οι πράξεις τελέστηκαν στο διάστημα Φεβρουάριος - Σεπτέμβριο του 2005. Οι γονείς των ανηλίκων τότε κοριτσιών εργάζονταν σε αγροτικές εργασίες και όταν έλειπαν είτε τις επισκέπτονταν οι ηλικιωμένοι είτε τις καλούσαν στα δικά τους σπίτια. Οι τρεις ηλικιωμένοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι στήριζαν οικονομικά τις κοπέλες. "Τις είχα σαν παιδιά μου" δήλωσε ένας στη διάρκεια της απολογίας του. Η μία από τις κοπέλες κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της και να παντρευτεί. Πάντως τα όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας σόκαραν και τους δικαστές. Τελικά οι ηλικιωμένοι άσκησαν έφεση η οποία είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και αφέθησαν ελεύθεροι με εγγύηση 1000 ευρώ.

5 σχόλια:

  1. αυτο ειναι δικαιοσυνη μπραβο στους γονεις των κοριτσιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή 3 άτομα ασελγούσαν επί εφτά μήνες σε ανήλικες και το μόνο που τους κόστισε ήταν 3000 ευρώ πρόστιμο και 1.000 εγγύηση, σύνολο 4.000 δηλ. ούτε 600 ευρώ το μήνα... Τζάμπα πράμα δηλαδή... Σπουδαία δικαιοσύνη έχουμε σ'αυτή τη χώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρωτιέμαι κανείς από τον περίγυρο δεν είχε αναληφθεί κάτι?? Όσο για την δικαιοσύνη θα έπρεπε να αφήσει γονείς και τους παλιόγερους να σαπίσουν μέσα . Μόνον τότε για μένα θα υπήρχε δικαιοσύνη..Τι έβγαλαν καθαρή με μερικά €..

    Ελενη Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγνα και χρηστά ήθη της ελληνικής υπαίθρου και μάλιστα λίγες μέρες πριν το θείο δράμα... Ντροπή μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.